Garmin Edge 800

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Garmin Edge 800 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Gerrie L 21-08-2014
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Garmin Edge 800

Algemene score

5,0
Mijn 3e Garmin. Eerst met een Forerunner 305 begonnen, dit zal rond 2007/ 2008 zijn geweest.
Ik was hier zeer tevreden over, want hij gaf de terugweg adh van aanwijzingen weer. En dat was wel zo gemakkelijk in het buitenland waar je niet bekend bent.
Toen gekozen voor de Garmin Edge 500, maar ik mis hier enige vorm van route herkenning, dus wel gemakkelijk voor in de omgeving, maar niet voor als je de weg terug wil vinden.
Ik heb nu 3 maanden geleden voor de Garmin Edge 800 gekozen om zijn relatieve eenvoud vergeleken met zijn opvolger de 810 die voor mij te geavanceerd, en te duur is.
Ik heb bij de Edge 800 al meerdere malen gehad dat het micro SD kaartje los was gekomen en daardoor ook geen kaartgegevens meer had, hier heb onderweg lekker mee lopen sukkelen eer ik daar achter was. Hij bleek tegen mijn stuur aan te trillen waardoor het kaartje uit zijn slot wipte.
Edge verzet en probleem leek verholpen, echter door de trillingen is hij nog 1X losgekomen.
Na mijn laatste rit te hebben afgesloten de Edge uitgezet, bij thuiskomst aan de computer gehangen om mijn rit te saven, helaas kende de computer het apparaat niet meer? De Garmin gaf ook geen enkel teken van leven meer. Volgens mij is hij overleden, want de achterkant was heet zonder dat hij aanstond. Garmin opgestuurd en in afwachting hoe nu verder?
Ik hoop dat hij gemaakt kan worden, of een vervangende Edge 800 krijg. Ik heb namelijk ook de dure SD map, en kan hier verder niets mee. Ook was ik dik tevreden tot het moment dat hij euthanasie pleegde. En zo slecht was ik niet voor hem…,
Oh ja, deze werkte feilloos met de trapsensor en hartslagband…, I mis him……,+++

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

tetelepta 23-03-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Garmin Edge 800

Algemene score

6,0
Erg fijne fietscomputer alleen wanneer je naar het kaartscherm gaat zakt hij door het eis. Hoe kan het dat een merk als Garmin zo'n toestel uitrust met zo'n slecht scherm. Bij zonlicht is de kaart gewoon niet afleesbaar, zeker niet met zonnebril op. Ook de resolutie is ver onder de maat voor deze tijd. De E810 heeft een iets hoger contrast maar ook hier dezelfde lage resolutie.
Ik heb spijt van mijn aankoop!!!!

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed
luxaflex1956 24-03-2014

Ik ben het helemaal met jou eens. Het scherm is heel slecht leesbaar. Zodra er wat zon is is het niet te lezen. Ook het invoeren van een straatnaam of plaats gaat moeizaam. Hij reageert slecht op het intoetsen. Ik vind het ook een miskoop.

Reageer

Specificaties

Snelheidfuncties
huidig, huidige (mijl)
Afstandfuncties
rit (afgelegd), rit (resterend)
Overige meetfuncties
GPS-positie, calorieverbruik, hartslag, temperatuur
Kleurenscherm
Ja
Resolutie
160 x 240 pixels
Schermformaat
2,6 inch
Achtergrondlicht
Ja