Review: Siemens TK58001 van Theeuwen
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Theeuwen
21-11-2011
- Goede koffie, melk opschuimen gaat prima. Het apparaat maakt wel veel geluid, maar dat is de beleving van het vers koffie malen zeg ik dan maar. Echter, na ruim 2 jaar geeft het apparaat een storing. Navraag bij Siemens leert dat een "onderhoudsbeurt" normaal is na 1500 tot 3500 kopjes gezet te hebben. Nu vind ik de marge tussen 1500 en 3500 al erg ruim en bedenkelijk maar de kosten voor dit onderhoud zijn € 195,- en dat voor een apparaat van ruim € 550,- en net twee jaar oud??? Overigens zijn we met een nieuwe keuken bezig, maar zonder apparaten van Siemens, dat weet ik nu wel met zulke service
- Smaak
Reactie:
rene.theeuwen
14-01-2012 -
update 14-1-2012
Apparaat is retour gebracht, hij werkte weer normaal al maakte deze wel veel herrie (was ik wellicht vergeten) Uit coulance heeft siemens de helft van de reparatie kosten gerekend, maar wel van alles al moeten vervangen. Met kerst ging het apparaat weer kapot, net voor het nieuwe jaar weer op gehaald en in week 2 weer thuis bezorgt. Na een kopje of 10 ja hoor weer storing. Ben benieuwd hoe Siemens dit op gaat lossen. Het vertrouwen is dus echt helemaal weg. Voor onze nieuwe keuken dus ook echt geen Siemens apparatuur meer, dat is zeker
Reactie:
jenika
28-11-2011 - heerlijke koffie. maar geen cappuchino. volgens de fabrikant moet er elke 2 jaar een servicebeurt plaatsvinden. dan maakt hij weer capuchinos (heeft dit apparaat nooit kunnen maken) en dit is niet vreemd dat er een beurt nodig is volgens de firma, want, uw auto heeft ook onderhoud nodig ! voor mij geen siemens meer!! ondanks de heerlijke kofie
| Vorige review | [ Review 10 van 58 ] | Volgende review |