Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS4501

8,9 Lees 17 reviews

Vergelijkbare producten

KitchenAid 5KES0503

Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
KitchenAid 5KES0503

KitchenAid 5KES0503

Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
KitchenAid 5KES0503

De'Longhi EN 170 S

Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
De'Longhi EN 170 S

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

riet21 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ik vond in het begin toen ik hem in de folder Zach staat al een mooi apparaad en heb hem toen ook direct
bested nu ik hem thuis heb en de eerste kopje koffie er mee gemaakt nou heerlijk en raad dit aperaat ook aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dazwa84 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wat een heerlijke dranken kun je met dit apparaat maken. Hiervoor hadden we een ander merk (Dolce Gusto) maar omdat deze de geest gaf hebben we nu voor de Tassimo gekozen. We hebben nu vier soorten geprobeerd, de Latte Machiato, Regular, en Oreo en Milka. Heerlijke volle smaken. Het design van het apparaat is mooi en voelt degelijk en robuust aan. Over duurzaamheid kunnen we nog niet veel zeggen daar we hem gisteren geïnstalleerd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ropp 14-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Door de duidelijke instructies makkelijk in gebruik te nemen. Gelijk verschillende producten geprobeerd en die smaken alle zeer goed, hoewel de discs nu nog behoorlijk prijzig zijn (in vergelijking met bijvoorbeeld Senseo pads). Ook zijn de discs nog niet overal verkrijgbaar. Verder past het apparaat in een moderne keuken door zijn stijlvolle vormgeving. Al met al zijn we zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
schweidler 10-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Lekker eenvoudig en precies goed voor
single people
geen lelijke koffiepot,geen half vol met koffie,mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
George A B 02-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Te weinig keuze aan koffiesoorten / smaakjes (vergelijk met Nespresso).
Duurzaamheid moet nog blijken, heb hem nog maar 2 weken.
Gebruiksgemak is perfect. Vormgeving niet bijzonder maar zeker ook niet slecht, iets slanker was mooier geweest. Materiaal: kunststof, hier en daar wat RVS accenten had hem net wat mooier gemaakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
EBtassimo 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het is heerlijke koffie of warme chocolade en het gebruiksgemak zeer goed en de cups zijn gewoon in de winkel te koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
SabrinaUitDeventer 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het apparaat is zeer snel gebruiksklaar (water is snel warm). Het is super handig dat er een knop op zit om handmatig wat meer (heet) water toe te voegen als je met de standaard hoeveelheid vindt dat de koffie te sterk is.
De pads zijn wel wat duur maar de smaak is dan ook veel beter als van de senseo pads.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pippeltje 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Super tevreden.
Vele mogelijkheden, de smaak is niet te overtreffen met de gewone senseo.
Ook de vormgeving is ideaal, zeker voor weinig ruimte.
Koffie, thee, chocolademelk..alles kan!
Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Naamck 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Zeer tevreden over dit apparaat! Mooi design! Goed in gebruik en lekkere koffie! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Originele_Martijn 23-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Perfect! Een beetje zoeken op internet en uitproberen hoe de functies werken was werk nodig, maar het is een plezier om het uiteindelijke resultaat te proeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martina1989 09-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo'n lekkere drankjes thuis kunnen bereiden. Espresso kan je vergelijken met een koffie die je op zondag ochtend in haartje van Italie op een tarasje zit te drinken. Warme chocomelk of een thee op elke doordeweekse avond maakt het moment voordat je jouw dag gaat afsluiten heel erg bijzonder. 'Gewoone' koffie is niet meer hetzelfde, explosie van smaak en precies het juiste sterkte. Het is makkelijker dan waterkoker aanzetten, met een druk op het knop krijg je alles waar je zin in hebt. Ik zou hem nooit voor iets anders willen ruilen! Echte aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Udo Bos 01-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een super apparaat, de dranken zijn goed van temperatuur en veel verschillende smaken. Er is voor iedereen wel iets lekkers.
Ook zeer gebruikersvriendelijk..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peterk64 22-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
LEKKERE KOFFIE, VEEL SMAKEN EN MAKKELIJK TE BEDIENEN.
EEN AANWINST VOOR DE KEUKEN.
IK ZOU HET ZEKER AANRADEN BIJ ANDERE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Waylin2005 19-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooi apparaat en heel lekkere koffie en andere dranken.
Ik heb het voor het eerst bij mijn vrindin geproeft en was er meteen verkocht aan.
Het is ook een verijking op mijn aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ammale 18-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vooral hete en lekkere koffie verschillende smaken ook de thee is le,kker
Makkelijk in gebruik
Mooie vorm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Hollemans56 07-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Een mooi apperaat met voldoende mogelijkheden en een goede smaak van koffie wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
SVeenstra 01-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Het enige apparaat wat een prachtige kleur heeft en erg luxe is. Met name het wterfilter spreekt me aan. Duurzaamheid van het apparaat kan ik nog niks over zeggen vind het wel jammer dat ik de pads met plastic ed moet weggooien ipv bij groen afval. Maar dat is ook het enige minpuntje tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende