Krups EA 826E - Reviews

8,2 Lees 9 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
cappuccino, espresso, heet water, koffie, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nielsvandiepen 07-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Ik heb dit apparaat 2 jaar geleden gekocht en nu, vlak na het aflopen van de garantieperiode, heb ik 'm vervangen voor een beter exemplaar ...

De positieve punten: zoals anderen hebben aangestipt is de bediening eenvoudig en is het reinigen makkelijk. Ook de kwaliteit van de koffie en espresso is best OK (net als de cappuccino overigens)

En dan de minder fijne eigenschappen: dit apparaat bevat helaas geen slimme sensoren, dus verplicht reinigen na een aantal bakkies (ook al zit hij middenin een dubbele bereiding), of een half bakkie (als het water op is). Het waterreservoir is ook vrij klein voor een dergelijk apparaat.
Koffiesterkte is niet instelbaar helaas ... Wél kan de hoeveelheid koffie per kopje worden aangepast, maar dit heeft geen invloed op de gemalen hoeveelheid koffie!
Zo betekent overigens ook het zetten van 2 kopjes koffie tegelijk dat het apparaat doodleuk 2x achter elkaar een enkel kopje voor je tapt. Wat dan ook weer neerkomt op een 'grote koffie' zetten ... Met één druk op de knop gaat het apparaat dan 2x voor je malen ...
Dan nog een wat minder belangrijk punt: de gebruikte inkt/verf op de bedieningsknoppen was na 3 maanden vrijwel volledig verdwenen.
Wat echter met afstand het meest vervelend is: de bouwkwaliteit is echt ver onder de maat. Nu is het logisch dat een espressoapparaat na een jaar of 2-3 aan groot onderhoud toe is, maar de onze heeft dit niet eens gehaald. Na ongeveer een jaar begon hij af en toe al problemen te vertonen bij het malen van de bonen (soort vastlopers), ongeacht de vetheid van de boontjes. Na het 2e jaar keerde dit weer terug, met direct interne lekkage als gevolg. Als extra bonus leidde dit tot kortsluiting (met een intern brandje ...). Voor mij genoeg om 'm direct weg te doen en het 3-voudige te investeren in een hoogwaardiger exemplaar (uiteraard van een ander merk). Ik kan helaas niet adviseren dit apparaat aan te schaffen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Rene C. 26-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Uitstekende volautomaat koffiemachine. Schoonmaken gaat heel eenvoudig. Meteen na gebruik van de melkkan doorspoelen met water, en melkkan weer in de koelkast. Heerlijke cappuccino's!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Camiel van den Bergh 21-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Sinds een paar weken zijn wij in het bezit van de Krups EA. Wij zijn een groot gezin. Ieder heeft zo zijn eigen wijze van koffiedrinken. Deze diverse soorten van koffie word door de Krups eenvoudig gemaakt. Voorheen maakten we gebruik van drie verschillende apparaten. Nu is het een wenk met de knop en je hebt een verrukkelijk kopje koffie naar jou smaak. Het is alleen jammer van het externe melkkannetje, dit zou naar mijn idee intern kunnen worden gerealiseerd. Ook het telkens schoonmaken hiervan ondervind ik als een nadeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Lisette Beentjes 22-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Toen ik de verpakking opende schrok ik aanvankelijk even van de gebruiksaanwijzing, maar als je er even rustig voor gaat zitten kom je er met behulp van de illustraties toch heel goed uit.En het hoeft maar een keer, want heb je eenmaal alle stappen doorlopen, dan wijst de rest zich vanzelf. Via het scherm krijg je handig te zien wat er wanneer moet gebeuren. Het legen van de opvangbakken wordt niet altijd correct geregistreerd, maar als je het klepje waar het boekje zit even open en dicht schuift vraagt het systeem of je de bakken hebt gereinigd. De smaak is heerlijk, ik sta iedere ochtend met een blij gevoel op. Ik drink mijn koffie met melk. De cappuccino melkschuimer gebruik ik zelf niet, want die geeft teveel melk en dat kun je niet instellen. Maar met het melkkannetje lukt dat ook prima. Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en als extra bonus betaal ik ook nog eens een stuk minder per kop koffie dan voorheen, want ik doe best lang met een zak koffiebonen. Heerlijk apparaat, absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Lizzet 22-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Toen ik de verpakking opende schrok ik aanvankelijk even van de gebruiksaanwijzing, maar als je er even rustig voor gaat zitten kom je er met behulp van de illustraties toch heel goed uit.En het hoeft maar een keer, want heb je eenmaal alle stappen doorlopen, dan wijst de rest zich vanzelf. Via het scherm krijg je handig te zien wat er wanneer moet gebeuren. Het legen van de opvangbakken wordt niet altijd correct geregistreerd, maar als je het klepje waar het boekje zit even open en dicht schuift vraagt het systeem of je de bakken hebt gereinigd. De smaak is heerlijk, ik sta iedere ochtend met een blij gevoel op. Ik drink mijn koffie met melk. De cappuccino melkschuimer gebruik ik zelf niet, want die geeft teveel melk en dat kun je niet instellen. Maar met het melkkannetje lukt dat ook prima. Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en als extra bonus betaal ik ook nog eens een stuk minder per kop koffie dan voorheen, want ik doe best lang met een zak koffiebonen. Heerlijk apparaat, absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Scherpenzeel87 21-11-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Top ding! Van latte tot espresso en dat allemaal met 1 druk op de knop. Het apparaat geeft zelf aan wanneer en hoe schoon te maken. Ook de vormgeving is ideaal, lekker klein en past in ieder interieur. Het is na mijn mening niet moeilijk om het juiste apparaat te vinden, echter moeilijk om de juiste boon te vinden. Want de keuze is reuze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Lia100m 10-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na het zoeken van de juiste koffiebonen,heb ik een lekker bakkie koffie! De gebruik aanwijzing is makkelijk! Ik vind het ook fijn dat hoj niet steeds opwarm wanneer je geen koffie wil! Dus maak niet onnodig lawaai! Hij geef ook duidelijk aan wanneer er wat moet gebeuren. Ik vind het ook een mooi apparaat om te zien!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kaatje85 13-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Fantastisch apparaat, meerdere mogelijkheden: koffie of espresso. 2 kopjes tegelijk en zelf de hoeveelheid in ml aan te geven. Daarnaast kun je ook heet water uit het apparaat krijgen en melk opschuiven met stoom. Ideaal apparaat als je keuze wilt hebben. Qua smaak wordt het niet veel beter en onderhoud ook eenvoudig omdat het apparaat zelf aangeeft wat je precies moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
jpmvanputten 09-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het is een geweldig koffiezet apparaat. Zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. De koffie is zeer goed van smaak. Handig ook dat je zelf de hoeveelheid per kopje in kunt stellen. Je hebt dan echt je eigen koffie in de juiste smaak. De capucinno's en Latta Machiato's zijn nog beter als in een restaurant. We zijn erg blij met het apparaat. Ook makkelijk in onderhoud, er wordt aangegeven wanneer er iets moet gebeuren. Als je van een goed en lekker kopje koffie houdt kan ik dit apparaat iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend