Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Krups Dolce Gusto Melody 3

8,6 Lees 318 reviews

Vergelijkbare producten

Krups Genio Mini

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, espresso
Krups Genio Mini

Bosch TAS3205

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bosch TAS3205

KitchenAid 5KES0503EOB Onyx Zwart

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
espresso, ristretto, lungo
KitchenAid 5KES0503EOB Onyx Zwart

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 318 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter g 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
leuk model dolce gusto melody 3 automatic apparaat met een snelle eenvoudige bereiding. de koffie is er in heel veel verschillende lekkere smaken te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
henk soolsma 16-09-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
De machine is fraai gevormd, handig en gemakkelijk in het gebruik
De kwaliteit van de koffie prima en gevarieerd genoeg.
Koffie is heet mi een grote plus van deze machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
foto maken 06-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
super machientje, je kunt zelf de sterkte bepalen met de streepjes. Enige nadeel is de prijs van de cups(ontzettend duur in vergelijking met andere cups) Ik koop dus altijd de 16 per verpakking en heb daardoor nog lang niet alle smaken geproefd. Vind tot nu toe de cortado het lekkerst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KPR 17-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Geeft eerste klaskoffie. Ik heb nu verschillende smaken geprobeerd. De klanten vinden de caffé Grande de voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Anja vb 09-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een goed apparaat die goede koffie zet en een mooie uitstraling heeft zeker een aanwinst in je keuken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
riab1961 01-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
hadden al een dolce gusto maar deze was helemaal versleten.
de nieuwe is qua uitstraling mooier en kompakter.
is nog gebruiksvriendelijker.
en door eenstreepje meer of minder kan je de smaak nog beter regelen.

dikke pluim voor dolce gusto.

M.E. Bankers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ulft74 30-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Deze theemuts lust sinds kort koffie.
En dan vooral Latte macchiato Caramel.... Mmmm.
De koffie is super van smaak.
Het apparaat prachtig op mijn aanrecht en gemakkelijk in gebruik.
Enig minpuntje is wellicht de prijs van de cups... ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Irka Potsdammer Anstadt 21-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
wat smaak betreft stijgt de Dolce Gusto tot wat ik tot nog toe geproefd heb, overal boven uit.

Makkelijk in gebruik.

Ook de mogelijkheden zijn legio, vergeleken bij mijn eenvoudige Senseo machine, die ik tot nog toe gebruikte.
In zoverre is ook : de verhouding prijs kwaliteit dus een fikse verbetering!!
Meer dan tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Joke Voskamp 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
niet voor niets nu een tweede machine aangeschaft; de eerste (Circolo) werkt nog steeds na vele kopjes koffie naar volle tevredenheid.
de mogelijkheden van smaken is ook prima. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lies van der koog 19-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
ben erg blij met de machine de koffie is erg lekker en het is makkelijk te bedienen
de keuze is ook erg groot

Lies van der Koog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
oke dan 19-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie helaas wel erg duur per kopje.
Dus een geniet moment van de dag even tijd voor je koffie.Apparaat en gebruiksgemak is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johannes T 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Zeer lekkere koffie.
Helaas maakt apparaat zeer veel lawaai.
Ook is het apparaat technisch niet echt stabiel: aantal malen een vastloper gehad en ook lekkages.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Yaya76 01-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Fijn apparaat. Ziet er leuk uit. Ik heb de uitvoering waar je handmatig de sterkte moet bepalen. Daar heb ik achteraf spijt van. Ik had liever de automatische gehad. De koffie is heerlijk. Vooral de cappuccino is mijn favoriet. Ik had me van te voren helaas niet gerealiseerd dat de cupjes wel erg duur zijn. Bij veel visite en verjaardagen gaat dus gewoon de Senseo weer op tafel helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Marcel Zaandijk 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prima ding
sterkte bepaal je zelf met een hendeltje
capsules mogen wel goedkoper worden bytheway
er zijn niet zoveel namaakcapsules zoals bij nespresso

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
henricus63 26-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
lekkere koffie. Wat bewerkelijk bij het zetten, je moet erbij blijven. Ik heb mijn machine al 6 jaar en werkt nog steeds.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
lidy27 24-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
dolce gusto doet wat hij beloofd een heerlijke kop
cappuccino maken

alleen jammer dat de koffie best prijzig blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B. Barendse 22-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Veel smaken en genoeg mogelijkheden. Wel een beetje jammer van dat rode snoer bij zo'n mooi apparaat. Simpele lekbakje zorgt voor trillend kopje bij aanzetten apparaat. Spettert ook behoorlijk door directe val. Je zou je kopje schuin moeten kunnen zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
HansSj 21-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat, het enige jammere is, dat de koffie redelijk duur is. 16 cups voor € 4.95 en als je latte macchiatto wil haal je maar 8 koppen koffie uit je 16 cups.
Als je veel koffie drinkt zoals ik kan je beter voor een ander systeem kiezen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
D vdW 21-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Het heeft een stijlvolle uitstraling. De koffies zijn erg lekker en gemaakt in een handomdraai.
Wel vind ik de koffie niet goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Hermina1961 21-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
De vele smaken is heel fijn en lekker. Wel moet je de smaken met de melk niet te vaak nemen, want de melk is erg vet en dus een dikmaker. Ook is de koffie niet echt heel heet. Verder ben ik heel tevreden over het apparaat. Wij gebruiken hem wel naast het gewone koffie apparaat, omdat de cups erg duur zijn voor dagelijks gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews