Krups Dolce Gusto Circolo KP510T - Reviews

8,8 Lees 164 reviews
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 164 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vinke 07-07-2016 Product kwartaal in bezit

Super tevreden!

Algemene score

10,0
Hij word elke dag gebruikt. Mijn vriend drinkt koffie, ik hou er niet van. Gelukkig voor mij is de chocomel ook erg lekker! En een kopje thee heb je ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marjan 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

nieuwe circulo

Algemene score

9,8
na jaren met de melody gedaan te hebben nu een circulo ben super in mijn sas met deze machine en deze stopt
autimatisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tina 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Drs Guliën

Algemene score

10,0
Gebruik 2 jaar de Circolo automatic wat een geweldig apparaat en super heerlijke koffie varianten. Kan er niet meer zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leo 26-05-2016 Product paar weken in bezit

Verrassend apparaat Dolce Gusto Circolo.

Algemene score

10,0
Ik ben een overtuigd zelfzettende koffieleut en al die "schuimbakkies" vond ik maar niks. De Circolo aan mijn vrouw gegeven voor haar verjaardag en na enkele kopjes Gande en Lungo ben ik helemaal om. Grandioos, lekker, prima smaak, gemakkelijk, snel, en een sieraad op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marion 10-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Lekkere koffie ☕ maar ook thee 🍵 en chocolademelk.
Heel handig voor elk wat wils.
Mooi apparaat en te gemakkelijk in gebruik.
Enige nadeel is de prijs vd cups maar de koffie ☕ is lekker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Astrid 06-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het is 'n super-makkelijk te gebruiken apparaat, dat heerlijke koffie maakt. Ook mijn gasten vinden de koffie heerlijk! Ik ben er erg tevreden over. Makkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nelleke 03-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Ik drink zelf geen koffie, maar wil wel een apparaat voor lekkere koffie voor de visite. Ik wil er zelf ook nog wat aan hebben, vandaar dat ik voor deze machine heb gekozen. Er zijn veel mogelijkheden om warme en koude dranken met dit apparaat te maken. Ik ben persoonlijk nog niet zo onder de indruk van de smaak van de drankjes die ik geprobeerd heb voor mezelf (chai thee latte, Nesquik), maar de koffiedrinkers zijn lyrisch. Ik heb voor Dolce Gusto gekozen, omdat ik de cupjes ook gewoon bij de supermarkt wil kunnen kopen. Het is denk ik redelijk prijzig als je veel koffie drinkt, maar voor de keren dat ik het zet voor visite is het prima te doen. Je kunt toch lekkere en gevarieerde koffie aanbieden. Het apparaat is prachtig van vormgeving, werkt makkelijk en neemt niet te veel plaats in beslag op het aanrecht. Het is goed schoon te houden. Leuk dat er ook een opvangbakje bij zit voor de cupjes en twee doosjes met verschillende smaken om uit te proberen. Het rode snoer (wat blijkbaar het kenmerk van het merk is) vind ik wat minder. Ik had liever een onopvallend zwart snoer gehad, zeker omdat ik het zwarte apparaat heb genomen. Ik heb meegedaan met de 50 euro terug actie en bij BOL.com was dit apparaat ook nog eens in de aanbieding. Voor de volle prijs had ik het apparaat niet gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Max 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik vind het heerlijke koffie, snel klaar en de machine in een fraaie vormgeving. En de variatie in koffie smaken is groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BartW 22-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Een apparaat met een hoop mogelijkheden en smaken. Mooi strak design en een ware eye catcher in de keuken. De koffie is ook nog eens hartstikke lekker!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
c monden peemen 16-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
is een handig en makkelijk apparaat goede vormgeving,
een min puntje is de rode snoer, verder is er volop keus voor de koffie die er in moet de smaak is goed
ben er tevreden oever

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lizette 15-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De uitstraling is modern. Alleen de plastic van de cupjes vraag ik mij af is dit goed voor het milieu. Maar de smaak is heerlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Harrigan 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mooie vormgeving en heerlijke koffie!
De koffie zou wat goedkoper moeten zijn dat is het enige minpuntje!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peter 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb nog nooit zulke lekkere en hete koffie gedronken.
en zoveel keus aan smaken.met een lekker laagje schuim erop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Al 26-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Mooie vormgeving , makkelijk in gebruik.
Maakt een lekkere kop koffie.
Zeer tevreden met dit apparaat een aanwinst voor in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rita 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Al diverse smaken geprobeerd en ik heb het apparaat gekocht voor mezelf te verwennen en dat is tot nu toe heeeeeel goed gelukt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bella bella 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Lekkere koffie en chocomel.het water is ook goed warm. Prima apparaat. Helemaal leuk is nu de kortingsactie
Die nog een tijdje loopt. Vormgeving islam heel erg mooi en gebruikersgemak os optimaal. Kind kan het doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Richie Rich NL 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi Apparaat koffie smaakt zeer goed wat belangrijk is. De chocomel en andere dranken zijn iets minder. Jammer dat het apparaat na gebruik nog na blijft druppelen. Fijne aktie met 50,- euro cashback.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Dinomartini1 16-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
Even een update van mijn vorige review. Er is vrijwel niets verandert. Het apparaat werkt nog steeds naar behoren. Heb ook nog niet hoeven reinigen o.i.d. Vooral de wat afwijkende smaken (latte magiatto/cappuccino) gaan er ons en onze kennissen in als koek.
Echt een heel fijn apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
L.A. Weller 05-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Fijn apparaat en gebruiksvriendelijk! En de koffie is heerlijkIk kan iedereen deze geweldige machine aanraden.
Alleen de koffie is aan de prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gerdie 17 05-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Super lekkere warme koffie, heerlijke smaken verkrijbaar van gewone koffie tot ijskoffie, allemaal even lekker! duur? koop gewoon een voorraad als hij op de aanbieding is!
Ook een mooi modern apparaat om te zien, wij zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews