Review: Gaggia Titanium van Marion00
- Plaats een vraag
- Plaats een review
21-10-2011
Drama-apparaat!!
Dronk voorheen Nespresso, maar vond cups te kostbaar. Dit apparaat aangeschaft omdat bonen en gemalen koffie mogelijk is. Het is nu altijd spannend of ik een kop echte koffie kan drinken of dat ik aan de oploskoffie of thee moet. Bij het malen van de koffie gebeurt het zeer regelmatig dat hij blijft malen en uiteindelijk stopt met de melding " koffie op", ondanks dat het reservoir tot de rand met bonen is gevuld. Meerdere malen telefonisch contact gehad met het reparatiepunt Lelystad, maar daar wordt dan verteld dat ik geen Douwe Egberts bonen moet gebruiken, maar het merk dat zij verkopen.
Heb diverse soorten bonen gebruikt, maar het blijft iedere keer spannend of er een kop koffie uit komt. En soms, als er koffie uit komt, gebeurt het druppelsgewijs, en heb ik een kwart kopje koffie. Spijt als haren op mijn hoofd van deze aanschaf!
- Smaak
7 - Mogelijkheden
7 - Gebruiksgemak
1 - Vormgeving
7 - Duurzaamheid
Gaggia Titanium espressomachine - Smaak
17-01-2012 -
Inmiddels 3 weken later en zojuist weer conctCt gehad met Philips. Mij werd verteld dat ik het apparaat met de stofzuiger moest uitzuigen. Er kunnen namelijk takjes tussen de koffiebonen zitten, waardoor het maalwerk kan vastlopen (?)
Nou ja, apparaat gaat weer terug voor reparatie Ben zó blij met m'n apparaat van 600E
22-12-2011 -
Apparaat is inmiddels voor reparatie terug geweest. Sinds een paar dagen weer apparaat terug, nu maar afwachten of we, zonder ergenis, koffie kunnen drinken..
P.s.: wel nespresso-apparaatje gekocht om tijdens afwezigheid (reparaties) of als hij het weer laat afweten,, toch koffie te kunnen drinken. (dure koffie, maar heeft me niet in de steek gelaten!)
HanBee
25-10-2011 - Ik heb deze Gaggia net een paar weken, werkt uitstekend! Niks geen dure koffiebonen nodig maar gewoon Espresso bonen van het Kruidvat. Maling op 7, koffiehoeveelheid iets naar de + draaien. Sterke koffie en geen vastlopers o.i.d.
marian
24-10-2011 -
Heel vervelend voor je, ik heb het apparaat nu 4 jaar en heb er 17000 kopjes koffie mee gemaakt en wel met Douwe Egberts bonen dus daar ligt het niet aan.
Het zal echt aan het apparaat liggen heb je geen garantie meer?
SiR-ROUND
22-10-2011 -
Ik kan je wel vertellen dat het inderdaad aan de bonen ligt. Caffeinevrije bonen van Levelt, verstoppen het filter, AH excellent ook. Verder moet je oppassen met goedkopere vette en onvolledig gebrande bonen.
Elke keer goed het metalen filter schoonmaken (met je vinger erlangs voel je de prut in de gaatjes zitten en kan je het loswrijven).
Wat ook helpt is op gemalen koffie te drukken, maar er geen koffie in doen. Dan spoelt het filter meestal ook schoon.
Uiteindelijk koffie mijden die de boel verstopt is het beste.
Lavazzo bonnen zijn superdroog en lekker, maar ook $$$ helaas.
Succes!
| Vorige review | [ Review 20 van 131 ] | Volgende review |