Review: Gaggia Titanium van John Fransen

John Fransen
01-02-2012
Leuk apparaat, lekkere koffie, alleen slechte kwaliteit. Veel plastic. Bonen worden slecht gepakt moet je vaak met de hand erin drukken. Na en kleine 2 maanden ging hij kapot. Aangeboden voor reparatie. Was pas na 2 maanden terug. Opgehaald. Stekker in het stopcontact. En de aardlekschakelaar eruit. Volgende dag terug gebracht. Na 6 weken kreeg ik de mededeling dat hij niet gerepareerd kon worden. De verkopende zaak had dit product en ook andere produkten van Gaggia inmiddels uit het assortiment genomen. Wegens meerdere klachten. Niet echt aan te raden dus. Gelukkig een goed regeling kunnen treffen met de verkopende zaak.
3 sterren

• Smaak
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
mullie 804
18-02-2012
Veel plastic??? moet je de andere apparaten is bekijken ik heb deze gekozen omdat er niet zoveel plastic aanzat en heb er bijna 20000 kopjes mee gemaakt maar omdat de revieuws slecht werden heb ik nu de accademia gekozen echt een geweldig apparaat
Frank1947
08-02-2012
Onbegrijpelijk. Wij hebben de Gaggia Titanium al 5 jaar; we hebben er tot nu toe 8800 kopjes koffie mee gezet en die smaken nog steeds heerlijk. Het enige wat je op dit apparaat aan zou kunnen merken is dat het malen nogal wat lawaai maakt. Voor de rest is het een prima en betrouwbaar apparaat. Ook wij hebben wel eens gehad dat het malen niet goed gaat en de molen hard ronddraait zonder de bonen te malen. Dit komt toch door te vette bonen. Probeer dus wat drogere bonen te vinden, dan heb je daar absoluut geen last meer van.
hanbee
02-02-2012
Raar verhaal, waarom is dit model dan al jaren op de markt als dit zo'n slecht product zou zijn zoals je zegt?
Alles kan stuk ook een Mercedes.
Ik ben verder heel tevreden over mijn Gaggia.
Vorige review [ Review 7 van 131 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,4