Review: Gaggia Titanium van huggy
- Plaats een vraag
- Plaats een review
huggy
16-01-2011
We hebben deze machine nu 15 maanden in ons bezit, en zijn vanaf de eerste dag al tevreden. Ik verbaas me dan ook dat er in sommige review's zo negatief over dit apparaat geschreven wordt. We hebben er nu na 15 maanden 1758 koppen koffie en espresso mee gezet (er zit een kopjes teller op het apparaat, zodoende) en hij draait nog net zo mooi als nieuw uit de doos. We hebben inmiddels zeker 20 verschillende koffie soorten gebruikt en ook daar nog geen problemen mee tegen gekomen.
1x in de week gewoon de tijd nemen om het apparaat GOED schoon te maken en de boel GOED LATEN DROGEN, en 1x in de 3 maanden even ontkalken (wat bij dit apparaat echt een makkie is) en ik kan me gewoon niet voorstellen dat zich er dan problemen voordoen.
Wij hebben jaren lang van Nespresso mogen genieten, maar aangezien we begonnen met een cup prijs van 0,24 eurocent en ze nu op 0,36 eurocent zitten kan je bijna net zo goed op een terras gaan zitten, het zijn bij Nespresso echt woeker prijzen geworden! Je moet het er maar voor over hebben....
Al met al is deze review eigenlijk best een reclame geworden voor de Gaggia Titanium, dat was niet de opzet, maar zoals hierboven beschreven vinden wij het een fijn en goed apparaat en dat moet gezegd worden !!
- Smaak
9 - Mogelijkheden