Review: Siemens TK76209RW van RickenFrieda
RickenFrieda
25-12-2009
---------- update review, 25-12-2009 ----------
Hoera hoera !!!!
Inderdaad volgens afspraak zoals beloofd de week erop weer apparaat teruggekregen geupdate en helemaal nagekeken(wel wat vreemd voor een nieuw toestel),maar ok hij is er weer netjes bezorgd DIK TEVREDEN WEER
---------- 1e review, 16-12-2009 ---------
Een heel mooi apparaat ziet er erg flitsend uit het straalt gewoon in je keuken echt om trots op te zijn zolang het heel blijft tenminste .
Bij het uitpakken van de machine zijn we nog erg blij na 2 minuten kijken en de lek lade geopend te hebben om te zien waar alles blijft ook nog even de lade bekeken om filterkoffie in te doen ook heel mooi maar bij de eerste keer wil deze al niet meer sluiten hmm vervelend is dat nou ja even bellen met siemens denk je dan na 3 keer doorgeschakeld te zijn een zeer ongeintresseerde meneer aan de lijn klacht doorgegeven over het niet willen sluiten van de lade een paar dagen later belden ze netjes op om de machine na te kijken en een leentoestel te brengen zodat we niet geheel zonder zitten het is een ander apparaat maar goed we doen het ermee,vervolgens in de volgende dagen worden we 3x gebeld om te melden dat ze het apparaat op willen komen halen elke keer uitgelegd dat hij al is opgehaald en t zou een week duren (zeker zo een simpele lade)2 weken voorbij al weer gebeld en nu hebben we een storings nummer gekregen hoera hoera alt t goed gaat is die volgende week terug
- Smaak
8 - Mogelijkheden