Review: Siemens TK76209RW van maria40

maria40
30-06-2010
mooi apparaat om te zien!

in praktijk een waardeloos apparaat!
na 1 week ging het ding al stuk, kortsluiting in het menu, deed niets meer!
dit kan toch niet voor het paradepaardje van Siemens!
2e keer stuk: wederom maakte het apparaat zelf kortsluiting en zorgde voor het doorslaan van de stoppenkast, en de bonenmaler was stuk. bij deze reparatie o.a. nieuwe bonenmaler erin geplaatst.
Je zou denken nou dan weer goede koffie.... nee hoor, je kreeg waterige koffie, leek wel koffie getrokken van een theezakje.
dus... apparaat voor de 3e keer terug naar Siemens.
Dit allemaal binnen 4 maanden, apparaat is bij elkaar 8weken bij reparatie afdeling van Siemens geweest.
Volgens Siemens was de bonenmaler verkeerd afgesteld. Het moest nu goedkomen.... nog steeds is de smaak niet naar wens. we gebruiken al die keren nog steeds hetzelfde merk koffie en weten hoe deze smaakt.
Onze leverancier zegt dat wij het met siemens moeten afhandelen (eerst aan het lijntje gehouden door hem dat hij het met zijn accountmanager moest opnemen, die toevallig net voor paar weken op vakantie was)... siemens zegt dat zij pas ander apparaat geven als het 3x is ingenomen ter reparatie...
Ik kan dus niemand dit apparaat aanraden. toch weet ik dat als het apparaat goed werkt dat je dan heeeerlijke koffie drinkt. Ik heb het alleen niet getroffen met het apparaat en met de leverancier.
Ook kan siemens het niet nakomen van een leenapparaat ter beschikking te stellen...zij besteden het ophalen vd apparaten uit aan ProAssist en hebben 2x geen apparaat kunnen achterlaten.
gaan vast veel Siemens espressomachines stuk.
bijna 1300euro kost deze machine!!!!
ik zou nooit meer voor siemens gaan maar alleen nog maar voor jura ook al zijn de meningen verdeeld hierover maar goed ik ben niet blij met de hele situatie!
Denk dus goed na voor je een dure uitgave doet. ik heb nl. al eerder gehoord dat er veel siemens volautomatische machines terug zijn gekomen met storingen in de software.
3 sterren

• Duurzaamheid
Reactie:
aadstar
29-01-2012
Het is al even geleden, maar ik ben toch heel erg benieuwd hoe u het decafe-ladeprobleem opgelost heeft.Is wel handig dit in uw review te vermelden.
Ook mijn machine vertoond dit probleem, lijkt een zwak punt te zijn in vrijwel alle machines van de eq-7serie. Pas na 24 uur openstaan kan ik de lade weer sluiten.

Graag een reactie.
Vorige review [ Review 8 van 14 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
€ 1.299,00 geen portokosten Bekijk
5 sterren
6 winkelreviews
€ 1.299,00 geen portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Beterwitgoed
4.5 sterren
8,5
11 winkelreviews
€ 1.299,00 € 1.334,00 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Witgoeddiscounter
Naar alle prijzen
Siemens TK76209RW