Review: DeLonghi ECAM 22.110 van Caroline_be

Caroline_be
07-02-2012
Ik heb nog nooit zoveel gezocht vooraleer een toestel te kopen. Iemand raadde mij een Saeco aan want hij had er zelfs 2 staan en was daar supertevreden over. Maar hoe méér reviews ik las hoe minder ik dat durfde te kopen. Dus dan maar een Delonghi zilverkleur gekocht bij de Collishop van Colruyt. Durfde het toestel niet in Nederland te kopen wegens de ellende die ik misschien zou kunnen hebben als m'n machine defekt is. Ik vind de koffie SUPER! Natuurlijk hangt het ook af van de bonen die je gebruikt maar je hebt hete koffie en die is superlekker.
Het reservoir zou niet kleiner mogen zijn want dan moet je nog méér bijvullen. Ik heb dus nu geen gewone koffiezet meer en gebruik het dus telkens we koffie nodig hebben. Ik gebruik water uit een Brita kan (deed ik vroeger ook met m'n gewoon toestel).
Ik heb wel véél krassen op het aluminium rooster en daar erger ik me wel aan:-(((. Van dag 2 zag je al diverse krassen ondanks dat ik erg voorzichtig m'n tassen neerzet MAAR ik vang wel het water op dat eruit komt bij het aanleggen en bij het afleggen.
Misschien zou ik dat in de toekomst beter niet meer doen?
Het toestel oogt ook heel mooi. Qua duurzaamheid durf ik dat echt niet te beoordelen. Ik heb al zoveel gelezen en weet nog van een verdeler in Nederland dat je na x aantal jaren je toestel zou moeten binnendoen om nieuwe dichtingen te plaatsen enz...Ik verzorg m'n toestel optimaal maar ik besef dat ik aan het binnenste wel niks méér kan aan verzorgen...
K ben wél blij dat ik niet al die waarschuwingslichtjes eraan heb zoals ik al van bij de Saeco gelezen had! Het reinigen gaat erg vlotjes en dat is ook belangrijk.
Ik zou de Delonghi aan iedereen die goeie hete koffie wil aanraden.
Er is één minpunt en dat is dat je wel verwend bent met die goeie koffie met een schuimlaagje:-)
5 sterren

• Smaak
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 6 van 21 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4 sterren