Braun Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-epil 7 7181 Wet & Dry op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

mp1985 10-06-2013
  • Product afgelopen maand in bezit

Algemene score

7,0
Fijn te gebruiken in bad!
Ik mag dit product via de Ambassadeursclub van Lekker in het leven testen. De silk epil 7 wet & dry is fijn te gebruiken in bad. Dan is het epileren minder pijnlijk. Er zit een lampje op de silk epil zodat je de haartjes goed kunt zien, zelf in bad zijn ze zichtbaar. Je moet wel meerdere keren over hetzelfde stukje been, want de silk epil neemt niet in 1 keer alle haartjes mee. De eerste keer epileren is wel een beetje pijnlijk, maar naar mate je het vaker gedaan hebt wordt het minder pijnlijk.
Ik vind het wel jammer dat er nergens bij vermeldt staat wanneer ze het niet adviseren om het apparaat te gebruiken, zoals bij spataders. Hier heb ik namelijk nu last van op 1 been omdat ik zwanger ben. Je zou zo'n apparaat maar kopen en er dan achter komen dat je het niet mag/kunt gebruiken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ambamelissa 29-05-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb dit apparaat mogen testen. Over het algemeen genonen is dit een prima apparaat. Je hebt lekker glade benen na die tijd. Alleen heb ik geen 4 weken glade benen zoals beloofd wordt. Ik epileer me benen nu elke week in plaats van 5 keer in de week mijn benen te scheren. De pijn vind ik reuze meevallen hoe vaker je hem gebruikt hoe minder pijn het doet.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Aantal snelheden
2
IJsmethode
Nee
Verlichting
Ja
Draaiend hoofd
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja
Afspoelbaar
Ja
Verwisselbare hoofden
nee, standaardhoofd