Oral-B Professional Care 3000 Elektrische Tandenborstel wit, blauw

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Professional Care 3000 Elektrische Tandenborstel wit, blauw op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

NielsH01 29-07-2015
  • Product paar maanden in bezit
Mijn oude Philips electrische tandenborstel was aan vervanging toe, wilde ook iets aan de kwaliteit van mijn tandvlees doen. Na lang vergelijken op Kieskeurig.nl uiteindelijk deze Oral B uitgezocht. Belangrijkste reden was dat deze een aparte stand heeft voor gevoelig tandvlees en ook een aparte opzetborstel (sensitive) hiervoor wordt meegeleverd.

Valt in de praktijk echter flink tegen: na enkele weken poetsen kreeg ik op verschillende plekken last van ontstoken tandvlees. Na overgeschakeld te zijn naar een gewone handtandenborstel verdween dit weer...

In vergelijking met mijn oude Philips maakt-ie ook erg veel lawaai. Daarnaast zit er in de opzetborstels van Oral B een kleine opening, de smaak die hieruit komt in erg chemisch - ik weet niet waardoor dit komt maar heb het al een aantal keren schoongespoeld.

Kortom: niet echt tevreden met mijn aankoop dus, de volgende wordt wellicht weer een Philips.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Peledro 13-11-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
De kwaliteit van de Oral B-accu's is de afgelopen jaren behoorlijk achteruit gegaan . Na drie jaar en één poetsbeurt per dag is de accu nu na circa één minuut al uitgeput. Aangezien voor een vrijwel onvervangbare accu gekozen is, kan een nog verder prima functionerende tandenborstel worden weggegooid.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Type tandenborstel
roterend-oscillerend
Poetsstand
sensitive, standaard/clean, polijsten
Aantal tandenpoetsmodi
3
Poetsbewegingen
8800 per minuut
Pulserende bewegingen
40000 per minuut
Druk sensor
Ja
UV-reiniger
Nee