Oral-B D12.523 Vitality wit, blauw

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B D12.523 Vitality wit, blauw op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

karin661 21-04-2010
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb nu twee tandenborstels van dit type gehad, binnen 8 maanden tijd! Gisteren begaf de 2e tandenborstel het ook. Hij gaat niet meer goed aan en tijdens het poetsen gaat hij uit. Vorige keer heb ik de borstel opgestuurd met hetzelfde probleem. Ik heb toen keurig een nieuwe gekregen. Nu wil ik een ander model. Verder een goede tandenborstel toen hij het deed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ted01 15-03-2010
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Dit model gekocht voor 30 euro, omdat de vorige na 6 jaar op was. Bij dat model kon je zelf de 2 AA batterjen vervangen en opladen. Dat kan bij de huidige modellen niet meer; dat is jammer, want de kracht is er bij dit model al na 2 maanden vanaf. Ik heb em helemaal ontladen en weer geladen. Dat hielp 1 maand...En zelf de accu vervangen gaat niet. Ik dacht dat Ni-MH geen last had van het geheugeneffect. Vandaag op internet nog een nieuw batterijmodel gevonden. Meteen besteld. En dat voor 14,95 incl. batterijen en borstel!! Op zich een prima merk, maar dat probleem van de accu zal men moeten oplossen. Daarnaast vermoed ik ook al lekkage; er zit speling op de aandrijfas.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Poetsstand
standaard/clean
Poetsbewegingen
7600 per minuut
Druk sensor
Nee
Sonische technologie
Nee
3D-effect
Nee
Monddouche
Nee
Opzetborstels opbergen
Ja