Reviews: Sparta E-motion C3 (dames/2012)

veenschoen

04-04-2012
Superfijne fiets. Ondersteuning is prima. Bij het starten moeten de trappers eerst een keer rond geweest zijn maar vind ik geen probleem. In het mulle zand slipt de fiets snel. Gemiddeld rijd ik 55 km op 1 accu. Gebruik van "gashendel" zeer praktisch...
Totaal 8.7
4.5 sterren

Tesselaartje

05-04-2012
is dat 55 km met de laagste ondersteuning of 55 km met de hoogste trapondersteuning?
Ik meen stand 1 of 3?

D.P. Mastbergen

31-03-2012
----------Update review, 31-3-2012-----------
Na heel veel ellende met de emotion-c 3 fiets van sparta ,heb ik een nieuw achter wiel gekregen 1 maand mijn fiets kwijt, mijn fiets naar de fietsen maker en terug naar de fabriek in apeldoorn.Nu beg...
Totaal 6.7
3.5 sterren

N.L.Burger

06-02-2012
Wij hebben na veel research twee Sparta Emotions C3 aangeschaft. Geweldige fietsen met hoog comfort, een lekkere rechtopzit door het korte frame zodat je niet op je armen hoeft te hangen en een krachtige ondersteuning.
De zadels zitten goed maa...
5 sterren

Imke69

23-05-2012
is die fietsnwinkel in middenmeer? is ie verder dan echt goed?

Reinoud17

21-05-2012
gekocht bij fietsvoordeelshop op internet prijs €1.359,00 en alles goed geregeld

Net 1970

09-05-2012
Mag ik ook het adres waar jullie de fietsen hebben gekocht?

Groovey

01-04-2012
Hallo, ik zat net jullie review te lezen en ben benieuwd wat jullie dan voor de fietsten hebben betaald en bij wie dat was ? mvg Rene ..

lourina

19-03-2012
mijn vader wil binnenkort een e-bike kopen en woont in Noord_Hollend. Kunt u de naam van de fietsenwinkel doorgeven?
Vriendelijk bedankt, lourina
Sparta E-motion C3 (dames/2012)
Print deze pagina