Sony PRS-T3 wit

  • Test panel 7,7 nov 2013

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony PRS-T3 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

dabbertje 31-07-2014
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-T3 wit

Algemene score

8,0
Deze Sony is mijn 3e ereader. Vorige Sony T2 is door mijn dochter "ingepikt".

Ik twijfelde nog tussen de Kobo glo en de Sony T3, maar doordat er bij de Sony nog fysieke knoppen aanwezig zijn, gekozen voor de T3 in combinatie met een hoes met verlichting. Het scherm heeft een beter contrast in vergelijking met de T2 en is iets sneller met omslaan naar de volgende bladzijde. Verder merk ik weinig verschil. Prima toestel, waar ik deze vakantie al weer veel boeken mee heb gelezen. Dichtdoen van de cover is tevens activeren van de slaapstand, net ff handiger dan bij de T2.

De cover met ingebouwd lampje is geniaal. Wanneer de cover wordt gesloten gaat ook het lampje uit. De opmerkingen van andere gebruikers dat het licht in je ogen schijnt, herken ik niet. Maar ik leg de ereader ook nooit plat (op schoot of tafel) tijdens het lezen. Dan heb je er geen last van.
De accu is wel veel sneller leeg vanwege de lamp. Met elke avond gebruik, moet de ereader na 2 à 3 weken weer worden geladen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rokr 29-07-2014
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-T3 rood

Algemene score

1,0
En toen was ik op vakantie en liep de E-reader vast. Zachte en harde reset was niet mogelijk. Ik had 150 (virtuele) boeken mee genomen op mijn verre vakantiebestemming, maar ik kon ze niet lezen. Ik ben heel teleurgesteld in dit product. Temeer ik van de reseller (Dixons) te horen kreeg dat ik 'm wel weer binnen 2 tot 4 weken terug zou krijgen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Erbro 25-04-2015

ook mijn e-reader PRS T3 is vastgelopen. Het touchscreen reageert niet meer en zowel harde als soft reset blijven zonder gevolg.
Op internet zijn er nog zulke gevallen gemeld. Maar heeft iemand de oplossing ??
Graag advies !

Reageer

Specificaties

Formaat scherm
6 inch
Touchscreen
Ja
Scherm technologie
E Ink Pearl
Verlichting
Nee
Kleurenscherm
Nee
Resolutie
758 x 1024
Aantal grijstinten
16