Sony PRS-650S zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony PRS-650S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Zeneca 04-07-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-650S zilver

Algemene score

6,0
Tegenvaller! Op zich een mooi apparaat. Licht, klein, genoeg opslagruimte voor heel veel boeken. Maar het laden van boeken (gekocht en DRM-vrij) is zeer omslachtig. De meegeleverde Reader-software van Sony is gewoon slecht. Niet meer van deze tijd. Erg traag en gebruiksonvriendelijk. Ik gebruik een moderne PC met Windows 7, dus daar kan het niet aan liggen. De eerste keer een gekocht boek overbrengen naar de Reader was een ramp: Adobe DRM-software downloaden, account aanmaken bij Adobe, computer autoriseren, e-reader autoriseren, boek kopen, boek op de reader zetten. Klinkt simpel, maar met vele vastlopers in de Reader software was het een crime. Ik gebruik nu Calibre software (open source) en dat werkt echt veel beter.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
JatieB 06-08-2012

Ik heb dat beroerde programma dat erbij wordt geleverd eraf gemikt. Uitermate slecht! Nu werk ik met Digital Editions (Adobe) en Calibre. Gaat perfect.
Maar pas op, het is nog een heel karwei het oorspronkelijke programma echt weg te krijgen (Adobe Reader heet het meen ik). Het bleef zichzelf op de voorgrond plaatsen.

Reageer

dyana 30-05-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-650S zilver

Algemene score

7,0
En nog vergeten: zo leuk als je een boek leest, heb je op je scherm ook echt een boek met links en rechts een bladzijde. Dit kan omdat het scherm veel groter is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specificaties

Formaat scherm
6 inch
Touchscreen
Ja
Scherm technologie
E Ink
Resolutie
800 x 600
Aantal grijstinten
6
Ondersteunde documenten
ePub, PDF, RTF
Kleuren
zilver