bas2577
05-09-2010
Heb de PRS-600 nu een aantal dagen in bezit en werkt prima.
Ziet er mooi uit en voelt goed stevig aan, de voarkant is aluminium en de achterkant is kunststof met een antislip laagje.
De klachten over her scherm t.o.v. Bebook zijn niet terecht. de Bebook heeft GEEN touchscreen en de Sony wel. Een touchscreen heeft een taai slijtvast laagje extra over het e-ink display heen met aanraak functies en dit maakt dat het ietsiepietsie minder scherp is dan readers zonder touchscreen.
De Sony Software V3.30 werkt ook vlekkeloos op mijn pc met Windows 7 Ultimate 64 bit en op mijn netbook met windows 7 home premium 32 bit.
Als het niet bij je werkt kan er iets mis zijn met je configuratie van je pc/laptop.
Calibre werkt wel maar is niet 100% compatible met de PRS-600.
De batterij gaat inderdaad gewoon lang mee, ik vermoed dat veel mensen de reader niet voldoende opladen voor de 1e keer of dit te vroeg afbreken
Er zit alleen een usb kabel bij om op te laden via een computer, maar je kunt ook in een gameshop of intertoys/bartsmit een adapter kopen voor de Sony PSP (playstation portable) die is precies hetzelfde als de originele die voor de reader verkrijgbaar is maar dan meer dan 3 keer giedkoper.
Ik heb er eentje van 8 euro en werkt prima.
Het opladen met adapter duurt dan ook maar 2 uur ipv 4 uur via usb.
Gewoon een goede en degelijke reader van Sony. Ligt goed in de hand en kan tegen een stootje. plus je kunt aantekeningen maken en tekeningen.
Extras: neopreen hoesje en Stylus(rechtsboven in apparaat)
- Bedieningsgemak
- Leesbaarheid scherm