Sony PRS-T1 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony PRS-T1 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

M. Mensink 26-07-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-T1 rood

Algemene score

7,0
Ik heb deze reader ook een jaar of 3. Hij doet het nog steeds prima, hoewel de mogelijkheden beperkt zijn. Ook het aparte lampje dat altijd de verkeerde kant op lijkt te schijnen is niet prettig. Maar 3 jaar geleden deed je het er mee. De ontwikkelingen gingen door en na 3 jaar is het misschien toch tijd voor een moderne exemplaar. Maar ja, de PRS-T1 doet het nog...

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Latesi 25-07-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony PRS-T1 zwart

Algemene score

5,0
Ik heb deze ereader nu 3 jaar. Ik was in het begin heel enthousiast. Het was mijn eerste ereader dus nog geen vergelijk. Hoesje met lampje erbij gekocht. Eerste jaar ging prima. Wel problemen met wifi verbinden en het erop zetten van boeken maar als het er dan op stond ging het lezen prima. Na een jaar ging hij af en toe haperen, beeld flikkerde af en toe, hij reageerde niet of traag en op een gegeven moment liep hij helemaal vast. Gereset en daarna ging het weer even. Maar na verloop van tijd liep hij toch weer elke keer vast, opladen ging moeilijk. En nu elke keer na opladen doet hij weer moeilijk. Ik ben er klaar mee. Ik ga een andere kopen. De tijd is nu verder dus ik verwacht dat de ereaders van nu ook weer verbeteringen hebben zoals beter beeldscherm en ook de verlichting in de ereaders lijken me aangenamer dan het losse lampje er boven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Formaat scherm
6 inch
Touchscreen
Ja
Scherm technologie
E Ink Pearl
Verlichting
Nee
Kleurenscherm
Nee
Resolutie
600 x 800
Aantal grijstinten
16