Review: BeBook One van jomario

jomario
21-03-2010
---------- update review 21-03-2010 ----------
Mijn recensie teruglezend wil ik nog wel twee opmerkingen ten voordele van de bebook maken.

1) Ik refereer hier aan de problemen die ikzelf heb met de bebook geleverd in sept 2008 en maart 2009. Dat is een voorganger van de huidige bebook, dus misschien zijn de problemen inmiddels verholpen.
2) Ze doen niet moeilijk over omruilen van defecte bebooks binnen de garantietermijn.

---------- oude review 19-03-2010 ----------
Ik heb in anderhalf jaar tijd drie van deze bebooks versleten. Twee keer gingen ze nog binnen de garantietermijn onherstelbaar kapot. Nu is het dus einde oefening. Probleem met de bebooks is het besturingssysteem. Om de haverklap staat het apparaat vast en is dan met geen mogelijkheid meer aan de praat te krijgen. Rebooten en resetten lukt uiterst moeizaam of helemaal niet. De accu haalt lang geen 9000 pagina's maar scheidt er meestal na ongeveer 400 pagina's toch echt mee uit.
Jammer, want voor de rest is het een fijne e-reader, die alle formaten leest en een heel goed beeld heeft. Hij is alleen technisch zo onbetrouwbaar dat ik toch maar ga overstappen naar een ander merk.
3.5 sterren

• Bedieningsgemak
  • Leesbaarheid scherm
  • Overige mogelijkheden
Vorige review [ Review 15 van 21 ] Volgende review
BeBook One
Print deze pagina