Gompie1964
22-03-2010
Heb de One nu een maand in mijn bezit , deze eigenlijk gekocht omdat de Neo maar niet door leverancier uitgeleverd wordt ( wehkamp, telkens email dat het verlaat is). En omdat ik ook in het bezit van een netbook ben, heb ik deze voor een leuke prijs kunnen kopen ( 207 euro). Thuisgekomen na de aankoop , ditect de nieuwste firmware erop gezet.
Wat een geweldige E-reader, leest vele formaten, scherm is in fel zonlicht en bij kunstlicht goed te lezen. menu's in het nederlands. Lettergrootte aanpasbaar (8x).
E-reader gekoppeld aan pc, en boeken kunnen gemakkelijk met plakken en knippen in aparte folders gezet worden.
het is ook mogelijk met een ander font te werken, echter moet je hiervoor een aparte folder aanmaken op een sdkaartje , hierin kan je dan TT fonts van windows in plaatsen.
Tip": De E-reader de eerste keer zoals vermeld in de Engelse beschrijving lang aan de lader leggen, dit schijnt op de lange termijn voordelen te geven met de gebruiksduur.
Inmiddels met mijn 5e boek bezig ( nu in totaal 1200 pagina's gelezen ) en de batterij indicator staat op 3/4, kanttekening dat ik er ook veel mee heb gefreubeld.
- Bedieningsgemak
- Leesbaarheid scherm