Yamaha DVD-S2700

Yamaha DVD-S2700 reviews & vragen

Pagina 1 van 1
marcel70743774784
01-11-2009
Een dvd-speler van €1000? Wat een onzin. Een speler van €50 geeft hetzelfde resultaat. Je kunt het vergelijken met een HDMI-kabel van €4 of van over de €100......ook geen verschil.
Jordydh
06-11-2009
De prijs van dit product is denk ik ondertussen minimaal gehalveerd. En ik moet zeggen dat dit wel de moeite waard is. In combinatie met me yamaha versterker vind ik hem mooier geluid weergeven dan met me sony BLU-RAY speler. ik ga ook de Blu-ray speler van yamaha kopen.
Mirbar
29-03-2009
Iedereen is zeer enthoussiast over deze speler, maar speelt deze speler ook zonder problemen zelfgebrande DVD's en CD's. Vraag is al eerder gesteld, maar ik zie helaas nog geen antwoord. Alvast bedankt
09-11-2009
Ja hij speelt alles, nee ik zou hem niet nog eens kopen. Als je per se een mooie dvd speler wil hebben verwijs ik je naar de Cambridge Audio Azur 540D.
Reden, moeite me Dual layer dvd´s, start langzaam op en reageert soms pas na 5x drukken op het eject commando....wat na verloop van tijd vreselijk irritant word !
24-01-2009
Kreeg hem gisteravond binnen en gelijk maar eens aangesloten en een audio cd erin die ik van haver tot gort ken, dacht ik ! Ik hoorde ineens bekkens zachtjes op de achtergrond die ik nog niet eerder gehoord had ! Nou heb ik hem vooral voor cd's en af en toe es een dvd-tje te kijken gekocht (een PS3 heeft geen display) en deze speler is qua adio al geslaagd dus, dan maar eens naar een dvd-tje, ook daar doet de upscaler zelfs met een matig opgenomen dvd goeie dingen, beter als de PS3. Heb nog geen DVD-audio of SACD's, maar mischien komen die nog. Tot nu toe erg tevreden, heb hem eens open geschroefd om erin te neuzen, maar de bouw kwaliteit is dik in orde. Enige jammere is mischien dat SACD niet over de HDMI kan, maar ja, Yamaha wil niet voor niks dat het signaal door de D/A's van de 2700 gaat, dus dat zal ook wel goed komen, aanrader en nu voor erg weinig te koop !!!
4.5 sterren
    ?
joost 55
18-01-2009
Ik had over deze dvd speler een reactie gelezen,dat deze Yamaha veel moeite heeft met zelfgebrande dvd's?Misschien dat iemand mij hierover wat kan vertellen?

Vast bedankt.
Groet,
Joost
HansMs
29-03-2009
Met zelfgemaakte dubbel layers wil die wel eens moeite hebben (emtec schijven), maar gewone enkellaags +R memorex geen problemen, ik schrijf ze zelf altijd op 4 speed, ik heb immers geen haast, beter dat ie goed brand dan onnauwkeurig en snel.

Prima spelertje, ook divx kan ie prima mee overweg.

Tot nu toe Arita, emtec, memorex en Philips schijfjes gebruikt, werkt goed.

suc6.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, vergelijkbaar met spelers over de 1000 euro.

Bij stassen toen voor 398 gekocht, nog steeds geen spijt.
15-01-2009
Ik heb van een amerikaanse site de volgende codes;

1. Power on
2. Open tray
3. Clear 2580 Subtitle
4. Close tray
5. Power off

Dit zou de speler regiovrij moeten maken.
Suc6 !!!
HansMs
30-11-2008
Nu een week in bezit, dit is gewoon een geweldige speler, gebrande cd's, divx, alles speelt ie netjes af, ook de dvd's zijn vlijmscherp, HD is natuurlijk scherper. Maar ik heb hem ook puur om de cd geluid kwaliteit gekocht, zeer helder en stereo beeld prima voor elkaar. Design is zeer strak en degelijk gebouwd, laatje is ook sterk gebouwd. Verder alle wenselijke aansluit connecties. Menu werkt ook makkelijk. Zelfs regio vrij maken is een fluitje van een cent, een code e voila...even googlen ;-).

Kort gezegd een aanrader voor iedereen die van audio en beeld houdt.

Voor het eerst weer eens complete cd's beluisterd.

Suc6 met jullie keuze.
5 sterren
zandhoen
05-10-2008
Heeft er al iemand ervaring met zelf gebrande dvd's. Nu ben ik in het bezit van een Onkyo en is nu al 3 keer terug geweest naar de winkel, voor het probleem met zelfgebrande dvd's
jordy3
16-09-2008
nou zie ik hem te koop staan als regio vrij en dan als niet regio vrij .

Als hij regiovrij is, is hij zowat 2x zo duur. Is het belangrijk om hem regiovrij te hebben ? want je betaald dan wel meer...

Groetjes Jordy
Jordy3
11-09-2008
heb een vraag..
Merk je dat het geluid er dan ook echt op vooruit gaat met deze dvd/speler ?

Ik zit er namelijk over na te denken om hem te gaan halen, maar ik luister meer muziek maar ik houd ook wel af en toe van een dvd'tje.

Is het dan ook echt een aanrader of kan ik dan net zo goed een cd speler van yamaha kopen (ik heb de yamaha rxv-3800 gekocht laatst)..
gerard 24
14-09-2008
ja is op audiogebied zeker eek aanrader.
heb zelf een referenciespeler van denon maar de yamaha is veel ruimtelijker en gedetaileerder.
is zeer zeker op audio een aanrader.
vind hem zelfs veel beter dan de marantz 7100

groetjes van gerard
gerard24
26-08-2008
zeer degelijk profecioneel apparaat.
zeer gebruiksvriendelijk en warme volle klank.
zeer goede beeldkwaliteit en ook op cd gebied een echte aanrader.
5 sterren
  • degelijkheid
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief