Pioneer DV-420V

Pagina 1 van 1
Leon4223
04-01-2010
Beste Kieskeurigers,

Ik heb een vraagje over deze, overigens fantastische, dvd speler.

Als ik een UDB stick met daarop mp3's in mijn dvd speler plug en ik ga naar deze map waar de mp3's staan ziet hij ze niet staan... Iemand een idee waarom ik ze niet zie staan?

Vraagje 2, hoe kan ik het Menu in het Nederlands instellen?

Groetjes en alvast bedankt.

gr Leon
remco34
06-01-2010
ik heb het menu gewoon in het Engels ingesteld. Alles staat goed beschreven in de handleiding vind ik waardoor het in het engels of duits goed te doen is. In de handleiding staat wel beschreven dat je het een bepaalde code kunt proberen. Die code staat ook in de handleiding achterin, maar ik vind engels goed.
Ik weet niet waarom de muziek op jouw mp3 niet word hekend ik heb deze optie nog nooit gebruikt.
remco34
30-12-2009
Ik heb deze dvd-speler gekocht omdat mijn oude uitstekende pioneer dv-454 dvd-speler het na 7 jaar trouwe dienst heeft begeven.
Ik had een panasonic blu-ray speler gekocht maar ik vond de beeldkwaliteit van mijn oude dvd-speler beter.Ik heb daarom de blu-ray speler teruggebracht en deze dvd-speler gekocht (zilver).
Ik moet zeggen dit is weer zoals ik van Pioneer ben gewend. Ik heb hem via HDMI aangeloten op mijn 42" Panasonic plasma tv, Overigens met dezelfde hdmi kabel als de panasonic blu-ray speler dus daar lag het niet aan. Ik heb het audio signaal coaxiaal aangesloten op mijn Pioneer receiver. in één woord geweldig.
Ik geef geen 10 want het kan natuurlijk altijd beter.
4.5 sterren
jg43
27-12-2009
Ben terug gekomen van blu-ray avontuur omdat blu-ray spelers dvd`s vaak niet zo mooi afspelen als een dvd speler dit doet en omdat films die net uit zijn gemiddeld €7 a €8 duurder op blu-ray zijn tov dvd. De speler komt op mij degelijk over en ik heb `m inmiddels flink getest en dit alles zonder problemen.Òverigens m`n eerste dvd speler was ook een pioneer deze heeft het altijd perfect gedaan maar dit terzijde.Ik heb deze speler mede aangeschaft omdat hij bij cd`s afspelen het tracknummer laat zien welke hij afspeelt dit vind ik belangrijk omdat ik al m`n cd`s via de pioneer afspeel en dat doet hij met een mooi, evenwichtig helder geluid. Dvd`s speelt hij met een perfect bijna blu-ray beeld.
quasi
20-11-2009
Heb deze pioneer 420 even in huis gehad maar vond beeld toch beetje tegenvallen in vergelijk met mijn oudere speler.Het hdmi beeld is volgens mij toch donkerder(schaduwdetail) dan gemiddeld uiteraard de beeldaanpassingen getest(je kan helderheid en contrast bij hdmi weergave regelen)als je niet kan vergelijken met andere spelers zijn de meeste mensen blijkbaar toch tevreden scherpte is prima
vond geluid eerst heel goed maar dat was over de hdmi en dan doet de panasonic px80 de dig naar analoog omzetting geluid via de audiocinch van de pioneer zelf leek mij toch ook beetje tam
gemiddeld zeg maar.? de usb slikt video ts files (even kort getest maar geluid is dan matig)
Ik kan natuurlijk toevallig een exemplaar gehad hebben die wat minder was maar voor 100 euro kan je beter gelijk naar blu ray
Raoul29
10-11-2009
beste mensen die dit product hebben gekocht..

zie dat dit apparaat wel een coaxiale uitgang heeft, maar geen optische. Ik heb nu een yamaha waar ik niet tevreden over ben.. als ik de coaxkabel eruithaal, kan ik dus geen DTS ontvangen.. Ik wil maybe een pioneer BLUE RAY kopen en die heeft t andersom. Wel optisch, maar geen coax. Wil heel graag weten of ik WEL DTS kan ontvangen als ik die optische aansluit, als ik geen coax heb..

Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt!!

Raoul D.
aryan112
16-11-2009
beste raoul.als je een optische kabel of coaxiale digitale uitgang pakt moet je die dus wel aansluiten op je yamaha verst.en tevens toekennen aan je verst.en dvd speler.gebruik maar 1 uitgang voor deze.voor dts is maakt het niet uit,maar optisch is nog steeds het beste.gr aryan
JanDeGpsMan
17-10-2009
@Degraaf :
Jouw score zo laten vertekenen door iets wat je had gewild maar op geen enkel hedendaags toestel te vinden is ? Ik hoop dat je je score alsnog naar boven zal bijstellen, want het probleem wat jij beschrijft is zeer eenvoudig op te lossen. Als je van je dia-show een .wmv of .avi bestand maakt (wat heel eenvoudig kan, b.v. met Windows Movie Maker, standaard aanwezig bij Vista) dan speelt de DV-420 die foutloos af.
JanDeGpsMan
16-10-2009
Eindelijk kan ik nog eens vol lof zijn over een toestel. De DV-420 is een echte topper. Beeld- en geluidskwaliteit zijn voortreffelijk. Films afspelen via de USB stick gaat ook prima. De weergave op 'full HD' is super, al mag je natuurlijk geen wonderen verwachten. Als een pixel niet op het dvd-schijfje staat kan het toestel enkel raden welke kleur er had kunnen staan en je op die manier een illusie bezorgen, maar die is absoluut niet te vergelijken met blu-ray. Het loopwerk van de speler is ook van topkwaliteit en nagenoeg geruisloos. De lade is wel een beetje fragiel, dat had beter gekund. Volgens mij moet de DV-420 zo ongeveer de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden die er op dit moment bestaat. Het toestel haalt het onderste uit de kan op dvd-gebied. Wie blu-ray nog een beetje te duur vindt doet met dit toestel een super-koop !
degraaf
15-10-2009
mijn vorige zeer goedkope splertje was defect.
nu maar een nieuwe, wat duurdere gezocht.
nu blijkt, dat ik cd's met slide-show-foto voorstelling + achtergrond-muziek niet meer af kan spelen. dat had ik niet verwacht, in die zin dus een miskoop.
3.5 sterren
    ?
hans26
29-08-2009
van de week deze eindelijk ontvangen, had eigenlijk de dv-410 besteld maar was (gelukkig) niet meer leverbaar. nu blijkt deze nog meer te kunnen als de dv-410. aansluiten zoals altijd simpel. HDMI upscaling van oude dvd's van mindere kwaliteit is echt Super! zelfs met mijn Sony TV heeft deze ook rechtstreeks contact via de Bravia-Sync. dus met mijn sony afstandbediening ook de Pioneer DVD bedienen. heel makkelijk. Ik had eerst al de DV-360 van pioneer en was daar al jarenlang tevreden mee, die werkt nog steeds prima maar wilde graag HDMI, dus vandaar dus nu weer pioneer. een paar andere zeer handige optie's die deze heeft, zoals direct CD to USB recording WMV afspelen. Pioneer bied voor mij een prachtige en kwalitatief zeer goede speler met een mooi design voor een zeer aantrekklijke prijs.
Piet Ramakers
10-08-2009
Wat is het kwaliteitsverschil
van de Pioneer DV-420V ten opzichte van Pioneer DV-410V?

Het laatste toestel heb ik zeer recent gekocht....

Bedankt
hans26
29-08-2009
de dv-420 heeft iets meer mogelijkheden, onder andere HD JPEG en KURO link, tevens rechtstreeks CD naar USB Recording. ik had de 410 besteld maar was al niet meer leverbaar, ik heb dus de opvolger, de dv-420 ontvangen.
Diablo
23-07-2009
Deze dvd speler pas aangeschaft.Had eerst een Philips DVP3380 maar die is vergeleken bij deze pionieer speelgoed.Het beeld en geluid van deze speler is zeer goed.Alles wat je nodig hebt zit op je afstandbediening.Ook zonder Afstandbediening kun je de speler prima bedienen op de dvd speler zelf.Deze speler puur en alleen aangeschaft voor het afspelen van gebrande dvds,de pionieer slikt alle dvds.Veel spelers pakken geen DL+ of - schijven maar deze wel.Enigste nadeel is dat de pionieer wat moeilijker regio vrij te maken is.Dus zoek je een goede dvd speler,neem deze.Pionieer heeft nog steeds het beste dvd loopwerk ter wereld.
    ?
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief