Philips DVP4320

Pagina 1 van 1
Vraag:
Rik195
14-02-2010
Is het ook mogelijk om zelf gebrande Divx/Avi en/of MKV bestanden af te spelen?
Reactie:
Neochemist
16-02-2010
Dat weet ik niet zeker want ik heb het nog niet geprobeerd. Hij eet wel divx van usb en hij eet CD-RW, CD-R dus ik neem aan dat het wel moet kunnen. Ik geef geen garantie, check anders ff de gebruiksaanwijzing (die vind je vast wel ergens online).
Neochemist
07-02-2010
Wat een waanzinnige machine voor weinig geld. Ik heb een 800x600 beamer maar mijn resolutie lijkt wel toe te nemen met deze machine. USB werkt prima, kun je leuk mee spelen. Maar er zit een diamant verborgen in dit apparaat. Je kunt cd's afspelen met of zonder (soorten) upsampling. Je gelooft niet wat je hoort. Ik gebruik hem nu in plaats van mijn Rotel CD speler die het tienvoudige gekost heeft (ik ben een zeikerd met geluid). De geluidskwaliteit is buitengewoon. Je moet nog wel een betere interlink kopen (kabeltje mini jack naar stereo tulp) dat is zeker de moeite (en het geld waard). Ik raad een monster (35 euro) aan, kost ff wat maar dan heb je een belachelijk goed geluid voor rond de 100 euro. Wat een feest, alles werkt en over alles is nagedacht: als je per ongeluk op het deksel drukt dan gaat het deksel even omhoog maar blijft hij gewoon spelen, trek je het deksel open dan stopt de CD. Ik geef alleen maar een 9 bij de mogelijkheden omdat hij geen blu ray heeft.
5 sterren
  • geluidskwaliteit
  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • degelijkheid
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief