rejtuo
13-06-2010
Ik heb deze Marantz nu een week in huis.Een ondanks zijn niet al te zware gewicht een zeer degelijk aanvoelende speler.Afstandsbedienig goed overzichtelijk met makkelijk bedienbare toetsen.Zeer uitgebreide handleiding maar zeker niet te ingewikkeld of vol met onnodige info.Speler werkt geruisloos en geeft via hdmi een zeer goed en detailrijk beeld.Geluid is ook prima.Makkelijk menu en eenvoudig in te stellen naar persoonlijke smaak.De speler reageert bijzonder snel in vergelijking met mijn vorige speler van harman kardon.Audio bij draaien van cd,s is perfect.Het geluid komt overeen met de harman kardon 39 welke ik heb gehad.Ook bij de cd,s zeer snelle reactie bij track verspringen.Design mooi bij mijn reciever sr5023 van marantz.Prima combinatie.Op Eltax Monitor 3 speakers samen een zeldzaam mooi setje.Duurzaamheid bij marantz is over het algemeen goed te noemen.Wat ik bij andere reacties lees over lawaaierig en eng loopwerk daar kan ik niets bij voorstellen.Voor deze prijs een prima dvd en cd speler in een!!
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit