LG DVX440
LG DVX440 reviews & vragen
Pagina 1 van 1
welkom2010
15-02-2010 - weet iemand, als ik mp3 op DVD+RW afspeel, wat toont het display dan?
LG85
25-10-2009 -
Paar dagen geleden toch maar de dvx440 aangeschaft en ik moet zeggen hij valt me niet tegen! Beeld- en geluidkwaliteit zijn erg goed en aansluiten was een fluitje van een cent. Tot nu toe nog geen film gehad wat ie niet kon afspelen. Minpuntje vind ik het laden, dit duurt soms erg lang en de afstandsbediening komt wat goedkoop over. Ook vind ik de lade wat slapjes, maar al met al ben ik over de prijs/kwaliteitsverhouding dus erg tevreden.
Dus ben je op zoek naar een goed dvd-speler die niet al te veel kost, maar toch alle bestanden kan afspelen, dan is dit toch echt een aanrader!
9 - beeldkwaliteit
9 - mogelijkheden
7 - gebruiksgemak
10 - vormgeving
9 - degelijkheid
cvman
19-10-2009 -
Ik heb hem net gekocht.
In winkel al getest of hij ook xvid met ext.subs af kon lezen. ging goed,ook de kwaliteit is goed.dus toen gekocht. ( its.35euro)
Reactie:
LG85
20-10-2009 -
Hallo cvman,
Klopt het dat je de ondertiteling en de film de zelfde naam moet geven en dan op een dvd kunt branden zonder dat je de film hoeft te converten?
Theoooo
12-08-2009 -
Ik heb vandaag ook de LG DVX440 aangeschaft.
Mijn vorige DVD speler kon ik probleemloos aansluiten op mijn stereoset.
Deze LG geeft alleen de mogelijkheid voor digitale audio en die optie biedt mijn stereoset van ca. 10 jaar oud niet. Ik zou niet weten hoe ik e.e.a. anders moet koppelen. Kan iemand me helpen ?? BVD !
Reactie:
JanDeGpsMan
14-08-2009 - Waarschijnlijk heeft u de speler aangesloten met de bijgeleverde scartkabel. Om de audio naar een extern apparaat te sturen sluit u enkel de gele plug (video) aan. Dan blijven er een witte en een rode uitgang over. Deze sluit u rechtstreeks aan op uw audio-installatie d.m.v. een eenvoudige stereokabel. Wit (links) naar wit, rood (rechts) naar rood.
JanDeGpsMan
26-07-2009 - Gekocht om aan te sluiten op een analoge TV. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Toestel heeft geen scart-aansluiting, wat me in eerste instantie zorgen baarde, maar wat blijkt : in de verpakking is een kabel meegeleverd die de aansluitingen van de dvd-speler toch omzet naar scart. De dvd-speler is erg smal, en de lade is toch enigszins fragiel. Voorzichtigheid geboden! De afstandsbediening is dan weer klein en handig. Voor- en achteruitspoelen tijdens het afspelen gaat voorbeeldig, en de beeldkwaliteit is zeker OK. Alles bij mekaar een zeer goed toestel, ondanks de lage prijs. Heb je een oudere tv, of een tv zonder full HD-resolutie, dan is deze dvd-speler een aanrader.
8 - beeldkwaliteit
9 - mogelijkheden
7 - gebruiksgemak
9 - vormgeving
9 - degelijkheid
Joko
31-05-2009 - Is deze speler regiovrij?