Review: Harman Kardon DVD 27 van Mrs Alfred

Mrs Alfred
31-05-2007
Heb de DVD 27 een 2 dagen in het bezit en moet zeggen dat ik baal van de problemen die dit product dus heeft. Lezende naar alle anderen reviews wil ik hem best aanvullen. Product is van 2006 july. Bij het bekijken van de eerste DVD (origineel) veel krakende geluiden alsof de lens hem niet herkend of dat er ergens wat sluiting wordt veroorzaakt. Na een 2 minuten de melding DISC-Error. Kopie er dan maar eens in, deed het wel echter met veel gepruttel en gekraak. Komt er bij dat ook bij mij wel eens het beeld danwel geluid stil valt en vervolgens verder gaat en dit terwijl er schone/krasvrije DVD's in gaan.

Overigens gebleken dat als hij een DISC-error melding geeft en je de DVDspeler uitzet en vervolgens aan (hard aan/uit dus) herkend ie hem wel gelijk en geen gepruttel. Daarnaast is het mij opgevallen dat de body best heet wordt. Weet niet of iedereen dat heeft maar volgens mij ook geen goed teken.

Krijg ook het idee ( in vergelijking tot een ouder systeem die ik had) dat het inladen van de DVD danwel het herkennen er van best lang kan duren. In sommige gevallen meer dan 1 minuut.

Opvallend is dat de kopien minder problemen geven dan originelen DVD's????? heel raarrrrrrrr.
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 9 van 20 ] Volgende review
Harman Kardon DVD 27
Print deze pagina