Panasonic DMR-EH65

Panasonic DMR-EH65 reviews & vragen

Pagina 1 van 72
arvohaard
16-12-2009
WEET IEMAND HOE ik de UPC mediabox kan aansluiten op mijn Panasonic DMR-EH65 DVD recorder en mijn Panasonic LCD tv TX-32LZD85F zodanig dat ik via mijn mediabox digitaal op mijn DVD recorder kan opnemen?
Alles functioneerde tot nu toe als een tierelier, maar nu krijg ik de boel niet op elkaar afgestemd. HELP!!!
28-11-2009
hallo ik heb dus ook een dmr 65-eh 2,5 jaar oud en hdd defect heb een poging gedaan om de hd te vervangen maar je bent dus een stukje firmware nodig blijft hdderr aangeven.
wie o wie weet raad panasonic rekent hiervoor al meer dan €200 aangezien hd maar een paar tientjes is vindt ik dit een oge prijs
wie weet raad
04-12-2009
Die 160 GB Maxtor komt denk ik uit je oude pc en wordt niet herkend. Ik zou die WD2500BB eerst in je pc hangen en deze laten checken (+repair) met Data Lifeguard te downloaden van wdc.com via Support -> Downloads -> EIDE. Als vervanging zou ik een WD2500AVJB installeren ipv WD2500BB (niet meer te koop). Dit is een 7200 rpm ATA100 schijf van 250 GB met 8 MB cache.
N.B. Ik geef je GEEN garantie!
03-12-2009
hallo AntOne
de types zijn wd caviar type wd2500BB mdl: wd2500bb-14rda0
maxtor diamondmax plus 9 160gb ata/133 hdd
code yar41bw0

groeten michiel
02-12-2009
Graag volledige typenummers van beide schijven.
30-11-2009
Hallo AntOne ik heb dus een panasonic dmr-eh65 en er zat een western digital schijf in van 250 gb en heb nu een maxtor 25ogb weet je raad???
29-11-2009
Laat ff weten welk merk en type je hebt vervangen en welk type je wilde installeren.
FrederikV
28-11-2009
Hoi mensen

Ik heb intussen deze dvdrecorder gekocht (tweedehands) en ik moet zeggen: waauw, wat een apparaat. Ik kan er voorlopig niets dan lof over kwijt; alles werkt perfect; de guide+, showview, SDslot, HDD, DVD,...Ik heb zelfs een verbinding kunnen maken met mijn tv zodat ik de tv ook kan bedienen met de remote van de dvd, top! :)

Ik vraag me echter nog twee dingen af:

- welke merken van DVD's speelt hij af. Wat zijn jullie ervaringen? Bijvoorbeeld EMTEC pakte hij bij mij niet, TDK dan weer wel

- ik heb nog een gewone vcr met enkel een scartkabel. Is het mogelijk om video's over te hevelen naar de DVD, of gaat dit enkel indien de vcr uitgerust is met een svideo of videouitgang?
Johan212008
04-12-2009
I.S.O. gebrandde DVD die moet de recorder herkennen
en de normale DVD (films) die worden herkend, dat is Video TS DVD.
(Video_TS Map worden Niet herkend) Verder kan ik me niet voorstellen, dat het te maken heeft met welk merk, je een dvd wil afdraaien.

grt.
jorimai
03-12-2009
Antwoord door: FrederikV op: 02-12-2009 03:59
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neen, alles ok met de lens! Heb hier geen last van (voorlopig)

ps: hoe verbind ik nu mijn vcr met dvd op te kopieren. Scart naar scart, of scart naar geelwitrood?
>>>>>>>>>Hey Frederik. Van scart naar geel wit rood is een adapter die je in de handel kunt kopen. Scart aan de ene kant, met op de achterzijde 3 ingangen/geel/wit/rood. Daar plug je dan een geel/wit/rode kabel in en via de aansluitingen achter het klepje aan de voorzijde van je Panasonic aansluiten. Dan je VCR op afspelen zetten. OP de afstandbediening van de Pana input select(naast de 0)kiezen totdat je het gewenste ingangssignaal vindt. Dan op de REC toets, links onderaan, en als alles goed is aangesloten moet ie gewoon beginnen met opnemen. Daarna kun je het opgenomen materiaal terugvinden in de bibliotheek(direct navigator)en vervolgens bewerken. In het instelmenu kun je de gewenste opnamekwaliteit kiezen. Voor een analoog signaal is SP voldoende, geen LP want daarmee verlies je weer kwaliteit. XP is aan te raden voor een digitale kopie, vanaf een DIGIBOX met harde schijf bijvoorbeeld. Dus, ook even zoeken in de menu's voordat je begint met opnemen. SUc6.J.
sergey
01-12-2009
Welcome to the club!

Gebruik al drie jaar Platinum, 17 euro voor 100st bij Beverwijk, werkt perfect.

Verder weet ik precies hoe je je voelt - super ding is deze Panasonic!
Edwin2005
30-11-2009
Ik gebruik HEMA DVD+R (spindel) ... absoluut probleemloos. Is het mogelijk dat je last hebt van een vervuilde lens ivm. tweede hands? (zie mijn eerdere post)

Scart tussen video en DVD gaat perfect mits de af te spelen video niet met MacroVision is beschermd ;-) Dus de trouwvideo overzetten naar DVD (eerst op de HDD, bewerken en opschonen) gaat perfect!
jorimai
29-11-2009
Hey Frederik.

Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Een goede keuze al is het tweede hands.
ALle video (gebruik voor je VCR een scart adapter naar kabel)geel-wit-rood', selecteer welke input A1 of A2 etc. .)
die je op de harde schijf kunt opnemen kun je daarna ook op dvd zetten.

Gebruik daartoe de modus in het keuze menu> overige > geavanceerde kopie > maak dan de keuze om van HDD naar DVD te kopieren. Maak een lijst aan en druk op starten. Voila.

Wil je direct de opgenomen uitzending van HDD opnemen via bijvoorbeeld snelheidskopie, moet je uitzending wel direct via hoge snelheidskopie opnemen, anders gaat dat niet.

Je hebt een apparaat dat al zo;n 2 tot 3 jaar in roulatie is en lees dus eens oude reviews erop na. Je zult veel antwoorden op het vragen kunnen vinden.

Ik ben nog steeds tevreden, al is hij niet helemaal voorbereid op digitale TV. Ik neem digitaal op de HDD digi ontvanger(helaas een Samsung) en dub die naar de Panasonic. Daarna kun je kiezen om na het knippen in de reclames een DVD ervan te branden.
Of een DVD -RW en daarna weer wissen kan ook.

Gebruik voornamelijk de DVD + versies, volgens mij kan ie alle aan als het maar DVD + is.

Succes .J
marcel-utrecht
24-11-2009
Ik zou deze recorder niet aanraden om te kopen,het is m.i geen toeval dat alleen al op deze site al diverse mensen zijn met een defect apparaat.
Ik hem nu een HUmax 5050 Hd decoder met 320 gig harddisk deze bevalt prima,Bediening is zeer eenvoudig.Opnemen gaat met 2 drukken op een knop.Ook 2 programma's tegelijk opnemen.
Sergey
26-11-2009
Humax is idd een andere klasse, niet te vergelijken met de Panasonic. Bovendien zijn er hier nog altijd meer positieve reacties dan negatieve, in 80/20 verhouding.
26-11-2009
Met de Humax kun je geen dvd afspelen/kopiëren. De hdd van een Humax crasht net zo hard.
En de decoder gaat niet werken met UPC. Dus waar praten we eigenlijk over...
FrederikV
23-11-2009
Ik wil me deze dvdrecorder aanschaffen, maar lees van vele mensen hier dat hij na ongeveer 2 jaar de geest geeft, komt dit echt zo vaak voor, maw. is dit standaard?! ik wil hem namelijk tweedehands kopen, maar dat lijkt me in dat geval dan geen goed idee...
Feetjay
26-11-2009
We hebben deze hardisk dvd recorder reeds 3 jaar en met zeer grote tevredenheid. We hebben geen problemen gehad en nemen dagelijks op branden DVD. Zeer eenvoudig te bedienen. Zelf ben ik geen voorstander van 2e hands een DVD recorder te kopen, maar ik kan niet in je portemonnee kijken.
drfreak
25-11-2009
Wij hebben deze recorder nu zo'n 3 jaar. Gebruiken hem vrijwel dagelijks. Harde schijf zit inmiddels helemaal vol dus we moeten er regelmatig doorheen om oude opnames te verwijderen. Weinig problemen. Gebruik : CD's en DVD's afspelen, HD recorder. De DVD-brand functie gebruiken we vrijwel nooit. Vergeleken met onze oude videorecorder een enorme verbetering. Een enkele keer (1 a 2 keer/jaar) gaat het apparaat op tilt. Geen enkele knop werkt dan meer. Oplossing: Stroom eraf en daarna doet hij het weer. Minpuntje Guideplus niet altijd up-to date en op sommige kanalen klopt de guideplus info niet met het kanaal. Waarschijnlijk hebben we iets verkeerd ingesteld maar het menu is niet zo logisch dat dit makkelijk te herstellen is. We kunnen hiermee leven. Tenzij er inmiddels iets beters is (grotere harde schijf, eenvoudiger menu's) kunnen wij dit apparaat aanraden.
24-11-2009
De mijne doet het na ruim drie jaar nog prima (als nieuw). Het kan zijn dat de harddisk en/of dvd-brander na zo'n tijd op zijn. Ik gebruik 'm regelmatig maar niet elke dag. Voor het afspelen van dvd's heb ik een aparte dvd-speler en dvd's branden doe ik zelden. Ik zal misschien over zo'n twee jaar de harde schijf moeten vervangen?
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief