onlyone
05-08-2008
Ik had eerst en heb nog de dmreh56 en was er dik te vreden over. Heb toen nog een dmreh57 bij gekocht. Beide zijn goede apparaten maar de guide+ irriteerd ons omdat hij 'snachts als je een film opneemt het risico loopt dat de film er niet helemaal op staat omdat de guide zich moet uploaden. Het is niet uit te zetten (of weeet iemand hoe?) De enige manier is terug naar fabrieks instelling en alles overnieuw te doen(zegt Panasonic) Nog een ergernis en minpunt is bij de dmreh57 (de 56 heeft daar geen last van) is als je het functiemenuscherm hebt opstaan, en je kiest bijvoorbeeld voor een oppgenomen liedje omdat jedit steed overnieuw wil horen, of zet hem op een film maar je moet tussendoor iets anders doen en pauseerd dus en bent 5 minuten weg valt hij automatisch uit. Volgens Panasonic is dit volgens de wet verplicht dat de apparatuur van tegenwoordig na verloop van tijd automatisch op standby spaarstand springt, dit zou uit te zetten zijn ook volgens Panasonic maar is mij tot op heden nog niet gelukt en heb hem alweer een half jaar in bezit. Als ik volgens de beschrijving controleer staat hij al uit maar gaat nog altijd naar standby.
Nogmaals qua geluid en beeld zijn ze fantastisch en de afhandeling bij vragen is ook correct (of het antwoord klopt is wat anders) en krijg altijd antwoord.
Over het algemeen dik te vreden.
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit