FrankVdV
16-01-2010
Ik heb deze speler nu een dag of 3 in bezit als vervanging van mijn helaas defecte Philips 3450H. Belangrijkste reden om van Neerlands Hofleverancier over te stappen naar Panasonic is de goede beoordeling van de machine op o.a. deze site.
Ik ben nu in de gelukkige omstandigheid dat ik wel een vergelijk kan maken met de Philips speler.
-Wat mij het eerste opvalt is de layout en navigatie van de menu's en setup. Ik vind deze niet zo strak als bij Philips maar ik denk dat dit ook een stuk gewenning is.
- Daarnaast vind ik het erg jammer dat het apparaat niet automatisch "buffert" in het geheugen van de harde schijf, dit vind ik echt een gemiste kans (als het wel zo is, graag een reactie hou ik dit in kan stellen).
- Ook is het mij niet gelukt om via de AV2 in/uitgang het geluid van de Humax decoder te krijgen. Ik heb de uitleg op het forum gevolgd maar helaas is het me niet gelukt (dit lukte overigens ook niet bij de eerdere speler dus ik denk dat de uitgang van de decoder kaduuk is); mocht iemand een helder moment hebben en mij hierin verder kunnen helpen, graag!!
- Als laatste puntje van kritiek is dat de DVD/CD speler geen Data DVD's (audio en video) aan kan maar dit is eenvoudig te omzeilen door het gebruik van USB.
Verder niets dan lof over de kwaltiteit van deze speler en het bedieningsgemak.
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit