Review: LG RH387H van JohanZ

JohanZ
19-03-2011
Geluid gaat via mijn Home Cinema set van Phillips, dus ga ik niet op in omdat ik toch nooit via de tv het geluid heb lopen.

Beeldkwaliteit laat niets te wensen over in is in orde

De mogelijkheden zijn meer dan voldoende. Het gaat mij toch voornamelijk om op te nemen, aangezien ik in een 24 uurs rooster werk. Mijn oude video recorder had het opgegeven, dus vandaar deze recorder als vervanger. En waar ik helemaal blij van werd is het opnemen naar DVD. Schijfje branden (DVD RW) en meenemen naar de slaapkamer als ik uit de nacht kom. Kan ik toch nog even lekker kijken voordat ik in slaap val en ben dan niemand tot last binnen het gezin hier.

Gebruikersgemak, tja, zelfs ik kan er mee omgaan. Het menu is overzichtelijk en moet volgens mij voor niemand een probleem zijn.

Vormgeving maakt mij persoonlijk niet zo veel uit, maar het ziet er gewoon goed en degelijk uit. Het is in ieder geval geen kast waar je blik onmiddelijk naar uitgaat als je binnenkomt, dat hoeft van mij niet zo, dus vandaar die 7 gegeven.

Over de degelijkheid kan ik nog weinig over zeggen. Ik heb deze recorder nu iets langer dan 2 maanden staan en nog geen enkel probleem gehad.

Omdat ik geen mening heb of kan geven over een aantal zaken, vermoed ik dat mijn gemiddelde wat lager komt te liggen dan deze recorder zou verdienen (ik weet niet hoe dit berekend wordt als ik een paar "nvt" heb opgegeven). Dit apparaat is een uitkomst en zeker een veel veelzijdiger apparaat dan mijn oude video recorder.

Het enige waar ik nog mee aan het spelen ben, is het weg krijgen van de zwarte balken onder en boven. Hiervoor heb ik een vraag achtergelaten op dit forum.

Ik persoonlijk had een aantal knopjes op de AB niet achter een klepje willen zien. Bijvoorbeeld de time-shift en clear, hadden, gewoon ergens buiten dat klepje mogen zitten.
3.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 3 van 30 ] Volgende review
LG RH387H
Print deze pagina