Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


946 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 90
Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

cinthiabelgie

Aankoop: Fysieke winkel
tilburg

Men nam de tijd voor mij volledig tot dienst te zijn. Al mijn vragen werden goed beantwoord!
Ik voelde me goed geïnformeerd en geholpen. Dit was voor mij de 6e winkel waar ik binnenkwam met een moeilijke vraag over het aankopen van een tablet, en eindelijk kreeg ik goed antwoord. Dixons krijgt een 10+
Complimenten voor Laid!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cinthiabelgie
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
24-11-2014

batata5314

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van batata5314
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-11-2014

Niels352

  • Handig dat in winkel afgehaald kan worden. Tevens snelle verzending. Gemak 8
  • Duidelijke communicatie Service 9
  • Ruime hoeveelheid electronicaproducten Assortiment 9
  • Vooral voor aanbiedingen. Anders is prijs gelijk aan andere ketens Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Niels352
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-11-2014

Jurgen v. B

Levering van mijn S4 ging snel en de betaling gemakkelijk; prima winkel om te bestellen dus!

  • Bestellen gaat eenvoudig en snel Gemak 9
  • Snelle bezorging, je kunt ook 's avonds nog gewoon bestellen en de volgende dag je product in huis hebben. Service 7
  • Veel keus uit allerlei merken en producten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jurgen v. B
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-11-2014

Cel14

Dixons helpt de klant graag en is betrouwbaar

  • Dixons is overzichtelijk Gemak 9
  • Als je een vraag hebt wordt je erg snel geholpen Service 10
  • Zeer groot assortiment, veel keuze Assortiment 8
  • HEt is een redelijk goede site Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Cel14
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-11-2014

dixie1971

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

ik vind het assortiment niet zo heel groot, jammer. De service vind ik goed, want je wordt keurig te woord gestaan, probleem wordt indien mogelijk direct opgelost. Wanneer je denkt dat is niet op te lossen, dan weet de verkoper wel iets.Ook als het product niet bij hun gekocht is. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Belangrijk!!! Je wordt niet van kastje naar de muur gestuurd en je krijgt echt goed advies.

  • Je word gewoon met rust gelaten, je kunt rustig rondkijken en als ze zien dat je hulp nodig hebt, komen ze naar je toe. Gemak 9
  • Ik ben net in de winkel super goed geholpen ook toen ik een vraag over een telefoon had die ik daar niet gekocht had. Service 10
  • vind het niet echt veel aanbod, jammer Assortiment 7
  • Je word heel goed geholpen, beleefd, snel en niet opdringerig.Ik vind dit heel belangrijk. Ook krijg je hulp als je een probleempje heb zoals ik met een telefoon die ik daar niet gekocht had. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dixie1971
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-11-2014

staticx

Aankoop: Fysieke winkel
beverwijk

Dixons is de betere winkel, goede service en meer garantie op appleproducten dan bij apple zelf

  • niets te klagen Gemak 8
  • helemaal goed Service 8
  • erg ruim Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van staticx
Reageer op deze review

Reactie:
RvanElswijk

21-11-2014
zeer slechte zaak wordt niet professioneel behandeld
lacie externe harde schijf gekocht 1 tb zat geen cd in pakket
weten weinig tot niets geld terug gevraagd moet hem nog kopen wel jammer slechte clandisie 4444
Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

piggy

Aankoop: Online

  • De vernieuwde website is duidelijk. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • Je kan alles makkelijk vinden. Assortiment is groot. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van piggy
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-11-2014

arigatou

Aankoop: Online

  • Alles is makkelijk terug te vinden. Gemak 7
  • De bestelling kwam op tijd. Service 8
  • Er zijn genoeg alternatieven voor datgene wat ik wilde bestellen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arigatou
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

Luuk Hermans

Altijd goede service, ook bij de reeds aangekochte laptop.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Luuk Hermans
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
18-11-2014

Michael Snels

Aankoop: Fysieke winkel
Veldhoven

Erg tevreden over de winkel. Ik ben blij met de lage prijzen die ze vaak hebben tijdens hun acties. Echter kan er op de klantenservice wat verbeterd worden, want zaken zoals retourneren worden soms wellicht met moeite behandeld.

  • Het is eigenlijk gewoon klikken en bestellen. Super makkelijk, maar ook niks bijzonders. Gemak 8
  • Op een gegeven moment kapte mijn speakers met opladen en heeft het me heel wat moeite gekost om een nieuwe te krijgen. Dit had makkelijker gekund. Service 6
  • Er is in ieder geval genoeg te kopen en de prijzen zijn zeker weten tijdens de acties erg concurrerend. Daarom een dikke 8 Assortiment 8
  • Groot genoeg assortiment, goede prijzen, maar de klantenservice is toch een beetje zwakjes. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Michael Snels
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-11-2014

namex

Assortiment is redelijk groot. Wel mis ik bijv. wat rekenmachines.
Service is goed. Gemak is prima.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van namex
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

vengeance

Super handige en overzichtelijke website. Altijd goede aanbiedingen !

  • Handige website, prima overzicht. Gebruiksvriendelijk Gemak 9
  •   Service
  • Alle benodigdheden op 1 website, ideaal Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vengeance
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

kekkied

Aankoop: Online

Mijn bestelling op zondag gedaan en maandag al bezorgd. Het product was echt en was zeer goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kekkied
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-11-2014

Steven v. Asselt

Aankoop: Online

Dixons is een prima website welke zijn afspraken nakomt. Het assortiment is ruim genoeg, en populaire producten zijn dan ook voor een goede prijs te vinden.

Verzending en betaling ging goed, een tevreden klant!

  • de website oogt overzichtelijk, en is duidelijk ingedeeld in categorieën. Het werkt gemakkelijk, geen klachten over. Gemak 8
  • Product werd snel geleverd, was netjes verpakt. Het spel was helemaal in orde, niks te klagen over de service. Service 9
  • Het spel wat ik zocht was gewoon te koop op de website van Dixons. Andere populaire spellen zijn ook gewoon op de site te vinden! Assortiment 8
  • Prima webwinkel welke zijn afspraken nakomt. Soms best scherpe aanbiedingen. Geen nare ervaringen gehad, gewoon goede webwinkel! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Steven v. Asselt
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
16-11-2014

Wasi1989

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Botte personeel . Service 6
  • Ze hebben niet altijd wat je zoekt Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wasi1989
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-11-2014

Henk19891

  • Duidelijke site. erg handig dat er te zien is hoeveel er nog op voorraad is in de winkels. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Dixons heeft vaak leuke aanbiedingen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Henk19891
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
16-11-2014

Prive123456

Fijne winkel, over het algemeen personeel wat voor je klaar (kan) staan, zelf bediening en semi-zeldbediening is van toepassingen en dit geeft de winkel zeker een goede uitstraling

  • Winkel is erg goed ingedeeld en overzichterlijk Gemak 7
  • Tot op heden nooit problemen met de Dixons gehad, positief gezien dus! Service 8
  • Varieert erg, het is natuurlijk geen Grote winkel keten, maar over het algemeen kun je er veel kopen voor je Computer/game dingen Assortiment 7
  • aangezien ik vaker gebruik maak van de webshop dan van de fysieke winkel (doordat er in mijn omgeving geen Dixoms is) licht dit moeilijk om aan te raden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Prive123456
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-11-2014

Alexandera

Aankoop: Fysieke winkel
arnhem

Kreeg zeer duidelijke uitleg, waardoor ik voor ipad air 2 heb gekozen en heb er tot nu geen spijt van gehad.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Alexandera
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
16-11-2014

MichaelW1998

Aankoop: Online

Klantgerichtheid: Slecht, ze willen perse dat je het komt ophalen in een winkel i.p.v dat ze aanbieden het te verzenden (ik ben bereid die verzendkosten te betalen).

  •   Gemak
  • Dixon verkocht een game voor PS4 als goedkoopste (vergeleken met andere winkels, verschil van €11). Echter was deze niet meer online bestelbaar, maar wel nog in enkele winkels. Echter is de dichtstbijzijnde winkel die de game heeft 45 minuten hier vandaan. Na contact met Dixons blijkt dat, doordat er een nieuw deel van de game (Assassins Creed) uitkomt, deze niet meer word aangevult in voorraad. Dit terwijl alle andere webshops hem wel nog hebben. Dixon zei mij dat er geen andere optie is dan hem in de fysieke winkel (45 min hier vandaan) op te halen. Service 1
  •   Assortiment
  • Helaas, zoals uitgelegd bij 'Service' is deze winkel niet aan te raden. In plaats van; 'we kunnen hem opsturen, alleen betaald u dan wel €2 verzendkosten voor briefpost' of iets dergelijks (klantvriendelijk) herkent deze winkel niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van MichaelW1998
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-11-2014

Camiel2000

Superleuke, en handige winkel! Snelle bezorgingen en heel klantvriendelijke service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Camiel2000
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
12-11-2014

Soptunna

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

  • Duidelijke website, veel producten aanwezig o de website. Helaas zijn de winkels vaak klein en hebben dus een klein assortiment. Gemak 7
  • Veel vakkennis van de verkopers in de winkel. Zij konden mij precies vertellen hoe het spel werkt wat ik heb gekocht. Service 8
  • Voor de website geef ik eigenlijk een 9, voor de winkels een 5. Kleime winkels met een klein assortiment. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Soptunna
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-11-2014

Sjerma1

  • zeer overzichtelijke webside Gemak 8
  • goede service perfecte levering Service 8
  • groot arsotiment Assortiment 8
  • als je iets besteld wordt het keurig op tijd geleverd tegen goede prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sjerma1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-11-2014

Gerard4800

Aankoop: Fysieke winkel
Doetinchem

Bij Dixons in Axel (vakantie) geweest. Deze verkoper heeft ons prima geholpen zonder de indruk te wekken om te (ver)kopen. Hierna naar de Dixons in Doetinchem gegaan. Goed geholpen zonder druk. Alleen de indruk wekken, "u krijgt een kadootje" met een paar schoonmaakdoekjes en dan toch op de rekening zetten, is een minpuntje.

  • Overzichtelijke winkel Gemak 9
  • Uitstekende voorlichting. Minpuntje: de verkoper gaf uit zich zelf een pakje schoonmaakdoekjes; stond wel op de rekening! Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerard4800
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
10-11-2014

Phyllis1989

Aankoop: Online

Mijn beoordeling over de Dixons is goed. Een zéér groot pluspunt vind ik het feit dat er zeven dagen per week wordt bezorgd; zo kan je ook als fulltime werkend persoon je pakket in ontvangst nemen.

  • Gemak is goed, je kunt van alles bekijken. Gemak 7
  • Service is goed: de medewerkers hebben verstand van zaken. Service 8
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Ik zou het zeker aanbevelen; het is de elektronicawinkel als je iets nodig hebt van elektronica. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Phyllis1989
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-11-2014

JoostWi

  • Gratis verzending, veel winkels om af te halen. Gemak 10
  • De service is goed, maar de kennis van de winkelmedewerkers kan wat beter. Service 8
  • Over het algemeen goed, maar ik mis bepaalde (specifieke) multimedia apparatuur zoals bijvoorbeeld de GoPro Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JoostWi
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
07-11-2014

erwin1234567

Aankoop: Online

Vrijdagochtend besteld. Op voorraad. Levering de volgende dag op zaterdag. Bevestiging via mail levering de volgende dag op zaterdag , met track en trace code van postnl. postnl info levering a.s maandag......

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Leverings informatie klopt niet. Vrijdagochtend besteld. Op voorraad. Levering de volgende dag op zaterdag. Bevestiging via mail levering de volgende dag op zaterdag , met track en trace code van postnl. postnl info levering a.s maandag...... Aanbeveling 1
» Lees de hele review van erwin1234567
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
04-11-2014

Sandery86

Aankoop: Fysieke winkel
Apeldoorn

Goede service!

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Sandery86
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-11-2014

E. Vlasman

Aankoop: Online

Gewoon goed

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Word keurig geholpen Service 7
  • Veel keuze en ook mooie aanbiedingen Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Vlasman
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-11-2014

Stundentje

Waarom ben ik nou zo enthousiast? Omdat ik altijd terecht kan met mijn vragen. En ze hebben altijd de beste games op voorraad.

  • Bij mij is er een dixons winkel om de hoek, als ik een mooie aanbieding zie, kan ik meteen langs. Gemak 10
  • Altijd vriendelijk! En behulpzaam en informatief. Ik mis alleen nog een bakkie koffie. Service 8
  • Van alles wat en de beste games op voorraad. Assortiment 10
  • Zeer zeker, want je betaalt nooit te veel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stundentje
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
01-11-2014

Ruyters1978

Dixons heeft goede winkels met goed personeel, die voor de klant moeite doet. Ze maken zich er niet makkelijk vanaf als ze een product niet hebben. Er wordt gezocht naar een alternatief. Zeer tevreden over de service.

  • De producten staan overzichtelijk in de winkel. Gemak 7
  • Snel en goed geholpen. Het personeel staat snel voor je klaar als ze merken dat je naar iets op zoek bent. Er wordt moeite gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Service 8
  • Het assortiment is uitgebreid. Als een product niet aanwezig is wordt er gekeken of de geleverd kan worden. Assortiment 8
  • Prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Je wordt behandeld als klant is koning. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ruyters1978
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-11-2014

mdfanatik

  • Altijd dichtbij Gemak 9
  • Zoeken mee naar oplossing als het product niet voldoet Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mdfanatik
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2014

Ernea

Aankoop: Fysieke winkel
Bussum

  • Goede en duidelijke website. Gemak 9
  • Goed advies gekregen in de winkel. Daarna via de website besteld met de optie afhalen in de winkel. Duidelijke uitleg door vriendelijk personeel bij afhalen. Service 9
  • Goed assortiment. Niet de goedkoopste. Assortiment 9
  • Prettig personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ernea
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

Shanie21

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Shanie21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

JohnSmit

Top service!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JohnSmit
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-10-2014

Wiezzaa

Aankoop: Fysieke winkel
Drachten

Een snelle levering en meestal een goede prijs.

  • Mooie duidelijke site Gemak 7
  • Tot nu toe altijd prima. Service 7
  • Veel keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wiezzaa
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-10-2014

Jessica23.

Ze helpen goed

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jessica23.
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
24-10-2014

llewy

Aankoop: Online

Erg fijne webshop met snelle levering! In het verleden al eens een kortingsbon gehad, waarmee ze veruit de goedkoopste van Nederland werden.

  • Heldere website met een duidelijk overzichtelijke bestelmethode Gemak 10
  •   Service
  • Geen heel uitgebreid assortiment aan producten, maar wel in elke categorie een aantal verschillende soorten. Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen tegen een prima prijs! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van llewy
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-10-2014

Naamgriet

Altijd 3 jaar garantie op appleproducten. Geweldig

  • Goede adviezen Gemak 8
  • Op hoogte brengen als de bestelling er is, Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Naamgriet
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-10-2014

IMPF1111

  • Het bestellen ging gemakkelijk bij de webshop van Dixons, Dixons.nl. Het bestelsysteem gaat makkelijk en de verzending is ook nog eens gratis! Voor 23:30 besteld is de volgende dag in huis. Gemak 8
  • De gratis verzending is super! Service 8
  • Het assortiment is niet heel erg uitgebreid, maar ze verkopen voldoende. Assortiment 7
  • Door het simpele bestelsysteem zou ik de website bij anderen aanraden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van IMPF1111
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-10-2014

N1B0R

Goed geholpen door de medewerker, wist veel te vertellen over de producten

  • Alles staat mooi uitgestald in de winkel Gemak 8
  • Klantvriendelijk Service 8
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Goede service en breed assortiment Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N1B0R
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

Roxy 1989

algeheel een top winkel en veel klantgericht personeel

  • Makkelijk online te bestellen Gemak 10
  • Altijd vriendelijk personeel Service 10
  • Kan wat uitgebreider Assortiment 9
  • Ik koop altijd min elektronica hier ivm de service en Apple garanties Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roxy 1989
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
21-10-2014

Jochemsen

Aankoop: Fysieke winkel
Nieqegein

Prima

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jochemsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-10-2014

edu115

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van edu115
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-10-2014

Gkyy

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Ben erg tevreden met dixons, ik word er altijd goed geholpen en de service is uitstekend! Bovendien krijg je bij dixons 3 jaar garantie op apple producten zonder hier extra voor te betalen

  • Zowel online als in de shop is het eenvoudig om producten aan te schaffen. Gemak 7
  • keurig netjes geholpen en opgelost toen mijn iPad een dode pixel had. Daarnaast is de 3 jaar garantieservice ook top! Service 10
  • Zowel apple als andere merken zijn beschikbaar bij dixons, keuze zat Assortiment 8
  • Ik heb er alleen maar goede ervaringen bij dixons! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gkyy
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-10-2014

Flip Hanse

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • zoekfunctie geeft gelijk inzage in database of product door Dixons wordt verkocht Gemak 8
  • Goed, snel en vakkundig advies door verkoper Service 8
  • Breed assortimentskeuze (merken) Assortiment 9
  • Vakkundig personeel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Flip Hanse
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
20-10-2014

MagikarpXL

Aankoop: Fysieke winkel
Terneuzen

  • Het product was gelijk op te halen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Er zijn niet heel veel verschillende producten in de categorieën Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van MagikarpXL
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Albie

  • Zelf ophalen of gratis verzending. Wat wil je nog meer?! Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Genoeg keuze. Alle merken zijn vertegenwoordigd. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Albie
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-10-2014

Siebe.

Ik heb deze review geschreven omdat ik vind dat meer mensen van de goede acties en service van deze winkel mogen gebruiken. Ik hoor altijd geklaag aan van ervaringen van vrienden en kennissen in elektronica-zaken, en soms gaat dat ook over de dixons. Bij deze wil ik dan ook een positief geluid laten horen.

  • Geen gedoe van medewerkers die vragen of je nog hulp nodig hebt, want als je dat wil ga je er toch vanzelf achteraan. Ze groeten je vriendelijk bij binnenkomst en verder laten ze je met rust. Dat is zeer goed. Gemak 10
  • Zeer vriendelijk. Geen neerbuigende blikken. Ook al was ik de enige in de winkel, ik voelde me niet bekeken. Service 10
  • Niet alles wat ze online te koop hebben is in de winkel te zien en te testen. Assortiment 8
  • De prijzen voor sommige artikelen zijn soms uitzonderlijk laag. Ik sommeer mijn kennissen dan om vooral in deze winkel te kijken voor een product die ze graag willen hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Siebe.
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.