Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


1098 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 89
Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2014

Ernea

Aankoop: Fysieke winkel
Bussum

  • Goede en duidelijke website. Gemak 9
  • Goed advies gekregen in de winkel. Daarna via de website besteld met de optie afhalen in de winkel. Duidelijke uitleg door vriendelijk personeel bij afhalen. Service 9
  • Goed assortiment. Niet de goedkoopste. Assortiment 9
  • Prettig personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ernea
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

Shanie21

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Shanie21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

JohnSmit

Top service!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JohnSmit
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-10-2014

Wiezzaa

Aankoop: Fysieke winkel
Drachten

Een snelle levering en meestal een goede prijs.

  • Mooie duidelijke site Gemak 7
  • Tot nu toe altijd prima. Service 7
  • Veel keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wiezzaa
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-10-2014

Jessica23.

Ze helpen goed

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jessica23.
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
24-10-2014

llewy

Aankoop: Online

Erg fijne webshop met snelle levering! In het verleden al eens een kortingsbon gehad, waarmee ze veruit de goedkoopste van Nederland werden.

  • Heldere website met een duidelijk overzichtelijke bestelmethode Gemak 10
  •   Service
  • Geen heel uitgebreid assortiment aan producten, maar wel in elke categorie een aantal verschillende soorten. Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen tegen een prima prijs! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van llewy
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-10-2014

Naamgriet

Altijd 3 jaar garantie op appleproducten. Geweldig

  • Goede adviezen Gemak 8
  • Op hoogte brengen als de bestelling er is, Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Naamgriet
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-10-2014

IMPF1111

  • Het bestellen ging gemakkelijk bij de webshop van Dixons, Dixons.nl. Het bestelsysteem gaat makkelijk en de verzending is ook nog eens gratis! Voor 23:30 besteld is de volgende dag in huis. Gemak 8
  • De gratis verzending is super! Service 8
  • Het assortiment is niet heel erg uitgebreid, maar ze verkopen voldoende. Assortiment 7
  • Door het simpele bestelsysteem zou ik de website bij anderen aanraden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van IMPF1111
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-10-2014

N1B0R

Goed geholpen door de medewerker, wist veel te vertellen over de producten

  • Alles staat mooi uitgestald in de winkel Gemak 8
  • Klantvriendelijk Service 8
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Goede service en breed assortiment Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N1B0R
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

Roxy 1989

algeheel een top winkel en veel klantgericht personeel

  • Makkelijk online te bestellen Gemak 10
  • Altijd vriendelijk personeel Service 10
  • Kan wat uitgebreider Assortiment 9
  • Ik koop altijd min elektronica hier ivm de service en Apple garanties Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roxy 1989
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
21-10-2014

Jochemsen

Aankoop: Fysieke winkel
Nieqegein

Prima

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jochemsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-10-2014

edu115

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van edu115
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-10-2014

Gkyy

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Ben erg tevreden met dixons, ik word er altijd goed geholpen en de service is uitstekend! Bovendien krijg je bij dixons 3 jaar garantie op apple producten zonder hier extra voor te betalen

  • Zowel online als in de shop is het eenvoudig om producten aan te schaffen. Gemak 7
  • keurig netjes geholpen en opgelost toen mijn iPad een dode pixel had. Daarnaast is de 3 jaar garantieservice ook top! Service 10
  • Zowel apple als andere merken zijn beschikbaar bij dixons, keuze zat Assortiment 8
  • Ik heb er alleen maar goede ervaringen bij dixons! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gkyy
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-10-2014

Flip Hanse

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • zoekfunctie geeft gelijk inzage in database of product door Dixons wordt verkocht Gemak 8
  • Goed, snel en vakkundig advies door verkoper Service 8
  • Breed assortimentskeuze (merken) Assortiment 9
  • Vakkundig personeel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Flip Hanse
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
20-10-2014

MagikarpXL

Aankoop: Fysieke winkel
Terneuzen

  • Het product was gelijk op te halen Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Er zijn niet heel veel verschillende producten in de categorie├źn Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van MagikarpXL
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-10-2014

Albie

  • Zelf ophalen of gratis verzending. Wat wil je nog meer?! Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Genoeg keuze. Alle merken zijn vertegenwoordigd. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Albie
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-10-2014

Siebe.

Ik heb deze review geschreven omdat ik vind dat meer mensen van de goede acties en service van deze winkel mogen gebruiken. Ik hoor altijd geklaag aan van ervaringen van vrienden en kennissen in elektronica-zaken, en soms gaat dat ook over de dixons. Bij deze wil ik dan ook een positief geluid laten horen.

  • Geen gedoe van medewerkers die vragen of je nog hulp nodig hebt, want als je dat wil ga je er toch vanzelf achteraan. Ze groeten je vriendelijk bij binnenkomst en verder laten ze je met rust. Dat is zeer goed. Gemak 10
  • Zeer vriendelijk. Geen neerbuigende blikken. Ook al was ik de enige in de winkel, ik voelde me niet bekeken. Service 10
  • Niet alles wat ze online te koop hebben is in de winkel te zien en te testen. Assortiment 8
  • De prijzen voor sommige artikelen zijn soms uitzonderlijk laag. Ik sommeer mijn kennissen dan om vooral in deze winkel te kijken voor een product die ze graag willen hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Siebe.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-10-2014

aysin

Aankoop: Fysieke winkel
zwijndrecht

het is een winkel die snel en de eerste aanbiedingen heeft en ook een winkel met vestigingen voor ons (dordrecht)

  • website is goed overzichtelijk rn de categorie├źn zijn duidelijk en makkelijk Gemak 8
  • service is goed ik had een aankoop gedaan waarvan ik de bon kwijt was dixons heeft mij goed geholpen en als nog mijn bon terug gevonden. Service 9
  • ik zou meer accessoires willen zien voor telefoons en tablets Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van aysin
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-10-2014

Matthijs96

  • Het online bestellen bij Dixons ging bij mij erg makkelijk. Je kiest wat je wilt, doet het in het winkelmandje en betalen. Volgende dag was het al binnen. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Matthijs96
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-10-2014

montanja_70

Aankoop: Fysieke winkel
Maastricht Centrum

Het is de enige winkel die ik vertrouw.

  • Ik weet niet precies wat gemak betekent, maar alles is binnen handbereik in de winkel Gemak 10
  • Telkens word ik door een vakbekwame verkoper geholpen en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Attente verkopers. Service 10
  • Een zeer ruime keuze aan producten. En als een product er niet is, wordt meteen gekeken waar het wel is en daarnaartoe gebeld. Assortiment 10
  • De enige winkel in de stad waar ik consistent advies kreeg over de aanschaf van mijn eerste smartphone. Gedegen vakkrachten, klantgericht, lossen alles voor je op en je gaat helemaal tevreden weer weg. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van montanja_70
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
18-10-2014

B-8

  • Website is overzichtelijk en geef duidelijk weer waar producten beschikbaar zijn Gemak 7
  • Wordt netjes geleverd en in geval van problemen meestal keurig opgelost. Service 8
  • Helaas niet alle producten veel op voorraad. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van B-8
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-10-2014

K. Soo

Aankoop: Online

  • Het spel was alleen af te halen, mijn voorkeur had gelegen bij online bezorging. maar voor de prijs mag niet geklaagd worden. Gemak 7
  • Prima. Geen klachten. Service 9
  • Redelijk. Assortiment 8
  • Het is een degelijke winkel met regelmatig scherpe prijzen voor games Aanbeveling 8
» Lees de hele review van K. Soo
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
11-10-2014

Roy1992a

  • Ik vond het bestelproces erg makkelijk en snel. Duidelijke nieuwe site ook. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Mag wat breder. Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Roy1992a
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
10-10-2014

sanderhaanstra

Aankoop: Online

prima webwinkel

  • overzichtelijke website Gemak 8
  • gratis verzending Service 8
  • een van de weinige webwinkels die de hue tap levert Assortiment 8
  • geen nadelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sanderhaanstra
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
08-10-2014

El_fantastico

Aankoop: Online

Zie bovenstaand commentaar per punt.

  • Gemakkelijk om te bestellen, het aankoopproces is makkelijk te doorlopen. Gemak 9
  • Het complete systeem achter de website werkte bij mijn vorige bestelling amper. Mijn afleveradres werd gewijzigd naar een adres van een dixons winkel in een andere stad en de betaling was volgens de website "niet geslaagd" terwijl het geld wel afgeschreven was. Ik heb 3 keer moeten bellen om boven water te krijgen wat het probleem was (systeem is niet aan te passen door helpdesk dus werd mijn adres aangepast aan de achterkant (bij de verzender) hier kon ik niets van terugzien in mijn account.) Uiteindelijk wel mijn bestelling binnen gekregen op mijn adres maar dat komt vooral door mijn eigen oplettendheid en niet de communicatie vanuit Dixons. De reden dat ik hier geen 1 geef is omdat het een game pre-order betrof (vandaar ook de tijd om het aan te passen, heeft ongeveer 2 weken geduurd) en deze wel netjes op de release date geleverd is. Met de oude website nooit een probleem gehad. Service 4
  • Prima assortiment, prijs is niet altijd even scherp en op veel gebieden afgelopen tijd versobert. Assortiment 6
  • Na mijn vorige ervaring ben ik niet meer te spreken over de Dixons (zeker aangezien ik op internet meerdere van dit soort verhalen heb gelezen over de nieuwe website.) Ik ben bereid ze nog een kans te geven maar voor nu raad ik het niemand echt aan door de combinatie van premium prijzen en matige service. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van El_fantastico
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-10-2014

Zenga

's middags 2x Phone 6 besteld en binnen 10 minuten een mail dat ik ze kon komen ophalen. Snel en netjes geregeld.

  • Online besteld en lag netjes klaar bij ophalen Gemak 10
  • Gelijk netjes geholpen Service 10
  • Nergens de Iphone 6 te verkrijgen, maar bij Dixons wel. Assortiment 10
  • Altijd netjes geholpen en goede, snelle service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Zenga
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
06-10-2014

miep van de broek

Aankoop: Fysieke winkel
nijmegen

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • zelf tevreden dus aan te bevelen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van miep van de broek
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
05-10-2014

Shampoo108

tevreden

  • tevreden Gemak 7
  • tevreden Service 7
  • tevreden Assortiment 7
  • tevreden Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Shampoo108
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
02-10-2014

mr1970

Een goede, betrouwbare winkel met uitstekende service.

  • Snel en voordelig winkelen online. Gemak 9
  • Nog nooit problemen gehad als ik een product retour bracht. Service 10
  • Ruime keuze, soms mag de informatie echter wat meer zijn bij de producten. Assortiment 7
  • Doe ik al jaren. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mr1970
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
01-10-2014

n. elkhayari

Aankoop: Online

  • Goed Gemak 7
  • Goed Service 9
  • Niet alles. Assortiment 6
  • Kan altijd beter Aanbeveling 7
» Lees de hele review van n. elkhayari
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
29-09-2014

Suusepuus

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Suusepuus
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
29-09-2014

Emko12

ik ben zeer tevreden over alles

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Emko12
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-09-2014

Jean1987

Bioshock Infinite is een schietspel dat zich afspeelt in 1912. Bioshock Infinite is echt een meesterwerk van de makers.

Er zijn een hoop vluchtroutes voorhanden en de wapens kun je op allerlei handige manieren gebruiken. Top verhaal en de sfeer slurpt je op!

Aanrader!

  • Lekker snel en eenvoudige website Gemak 8
  • Lag snel klaar Service 9
  • Had maar 1 ding nodig, maar hebben altijd veel op voorraad Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jean1987
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-09-2014

Tjiwa

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

top winkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Je wordt gebeld als je artikel klaar staat om opgehaald te worden. Service 10
  • Erg uitgebreidde assortiment. Welke nog groter wordt. Assortiment 10
  • Makkelijk en snel. En erg goed concurrerende prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjiwa
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-09-2014

Vincent uit Helmond

Aankoop: Fysieke winkel
Helmond

Ik heb nooit slechte of mindere ervaringen gehad met Dixons, du ik kan dit winkelketen dan ook aan iedereen aanbevelen.

  • Sinds de metamorfose van de website en het concept van de Dixons winkels is kopen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker geworden. Gemak 9
  • De service is altijd zeer goed de winkelmedewerkers denken met je mee om zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment, ik vindt er bijna altijd wel wat ik zoek, mocht iets niet op voorraad zijn dan hebben ze het meestal alsnog binnen 2 werkdagen. Assortiment 10
  • Betrouwbaar bedrijf met een grote organisatie erachter, Dixons kan ik iedereen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vincent uit Helmond
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
26-09-2014

PatrickCr

Mooie overzichtelijke site.
Snelle en goede service

  • Netjes en overzichtelijke site. Gemak 8
  • Snelle bezorging Service 9
  • Verkopen niet alle computer componenten. Assortiment 7
  • Scherpe prijzen op componenten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PatrickCr
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
26-09-2014

xxjanxx

Keurige winkel en vriendelijk personeel

  • Ik ben in de fysieke winkel in Utrecht geweest, deze was prima bereikbaar en ziet er keurig uit Gemak 8
  • Prima geholpen bij de aankoop van mijn mobiele telefoon Service 8
  • Voldoende keus, ze hadden in ieder geval de telfoon die ik wilde hebben op voorraad Assortiment 7
  • Prima winkel, vriendelijke mensen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van xxjanxx
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
26-09-2014

RaimonR

  • Via de website van Dixons heb ik een reservering geplaatst voor een Samsung Galaxy Tab Pro 8.4. Deze zou bij de desbetreffende vestiging op voorraad zijn. Vervolgens ontving ik een kleine 10 minuten later de melding dat de tablet er helaas toch niet bleek te zijn. Dit ondanks de melding dat er voorraad was. Vervolgens voor een tweede maal gereserveerd bij een andere vestiging (in de buurt) waar hij nog wel op voorraad zou moeten zijn. Gemak 7
  • Na de bevestiging per e-mail (en ook nog eens met een smsje) dat de tablet klaar lag, heb ik hem ongeveer een uurtje later opgehaald. De medewerker heeft de tablet ook nog ingepakt (de inpak skills waren overigens niet geweldig :-). Daarnaast ook nog als actie een giftcard met een mooie bedrag ontvangen. Service 8
  •   Assortiment
  • Dixons heeft prima service, en een goed functionerende website, dat zijn belangrijke aspecten tegenwoordig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RaimonR
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

Tom040

Als ik ooit iets van elektronica nodig heb dan is Dixons altijd de eerste winkel waar ik kijk, en meestal hoef ik dan al niet verder te zoeken, blijft een aanrader.

  • Website is zeer duidelijk. Ooit zocht ik een product maar het was al redelijk laat (23.00) en had het toch echt de volgende dag nodig. Toen kwam ik uit bij Dixons, voor 23.30(!) bestellen is volgende dag in huis!! Gemak 8
  • De service is misschien wel het belangrijkste punt bij het kopen van een product. Dixons staat tot nu toe bij mij op 1. Heb ooit een Headset gekocht, was 1 jaar oud maar de microfoon werkte niet meer. Dus ik ging naar de winkel met het bonnetje en kreeg gelijk een nieuwe! Bij veel winkels gaan er weer enkele werkdagen overheen voordat het probleem is opgelost maar bij Dixons koste het nog geen 1 minuut! Service 10
  • Dixons heeft bijna alle producten die ik zoek bij een elektronicaspecialist. Van SSD's tot Headsets. Assortiment 9
  • Top winkel, vooral qua prijs en kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tom040
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-09-2014

JacobSc

Goede winkel, helaas niet altijd de goedkoopste.

  • Ruime winkel met voldoende personeel. Gemak 9
  • Deskundige antwoorden op mijn vragen. Service 9
  • Volop voorraad en ruime keuze. Vooral in het wat betere segment. Assortiment 9
  • Alleen de prijzen zijn soms niet zo scherp als in een andere winkel, dat is jammer, daarom aanbevolen met een klein voorbehoud. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JacobSc
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

B. W.

Aankoop: Online

Hele fijne winkel, professionele werknemers en een groot assortiment!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. W.
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

Dutchgio

  • Makkelijk te bestellen, duidelijke site. Gemak 8
  •   Service
  • Prima, niet te uitgebreid maar voldoende. Assortiment 6
  • Goed aan te bevelen, geen problemen mee ervaren. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Dutchgio
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-09-2014

Yasir

Goede service, helaas zijn de voorraad indicatoren van producten niet altijd up to date.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Yasir
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-09-2014

Patrick van der koeling

Ik vind de Dixons een fijne winkel om in te winkelen. Het personeel heeft duidelijk verstand van wat ze verkopen. Ook zijn ze erg behulpzaam.

  • De winkels hebben een moderne uitstraling met veel speelruimte. Het is fijn dat je de verschillende elektronica uitproberen. Gemak 8
  • De mensen die in de winkel staan hebben verstand hebben van wat ze verkopen. Service 8
  • De populairste elektronica hebben ze wel. Voor nicheproducten kan je beter online kijken. Assortiment 7
  • In geval van korting. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Patrick van der koeling
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

Acer23

Ik vond het erg leuk om een Wii-spel te kopen, maar ik zou het leuk vinden om nog andere spellen in de winkel te zien.

  • Makkelijk is alles te vinden Gemak 7
  • Aardige hulp in de store Service 8
  • Het kon meer zijn Assortiment 6
  • Dixons is een van de goede onder de stores, maar nog niet de beste Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Acer23
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-09-2014

Jaap Anders

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

SSD Schijf gekocht en werkte helaas helemaal voor geen meter, er werd niet moeilijk dan bij het retour nemen!

  • Ik kon het gemakkelijk online bestellen Gemak 10
  • Product kon makkelijk retour (verkeerd besteld bj V*D( Service 10
  • Assortiment mag iets breder, soms is het elke dag anders Assortiment 6
  • No nonsense winkel, dus why not ? Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jaap Anders
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
25-09-2014

kremliner

  • Het is heel gemakkelijk aan te iets kopen via de webshop. Gewoon bestellen en laten bezorgen of afhalen in de winkel. Gemak 8
  •   Service
  • Volop keuzes maar mischien mag er meer van modellen per merk Assortiment 6
  • zeker aanrader Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kremliner
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-09-2014

Will321

Online een USB stick besteld, maar omdat ik niet altijd thuis bent, gekozen voor de optie om het in de winkel af te halen. Aanrader!

  • Product online besteld en kon het makkelijk in de winkel ophalen. Gemak 8
  •   Service
  • Heel breed assortiment, vrijwel alles wat met elektronica te maken heeft is aanwezig. Assortiment 8
  • Voor elektronica absoluut een must! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Will321
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
25-09-2014

Oheng

Aankoop: Online

Ik bestel hier heel vaak, ontzettend makkelijk dat je kunt afhalen, en de prijzen zijn door het gratis verzenden/ophalen ook erg laag.

  • Gratis thuis bezorgen of afhalen in de winkel. Een van de weinige winkels met eigen afhaalpunten! Gemak 10
  •   Service
  • Heel breed assortiment, ik mis eigenlijk niets! Assortiment 9
  • Ik beveel de winkel al aan anderen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Oheng
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
25-09-2014

Maikel911

Prima webshop. Nooit grote problemen mee gehad, een enkele keer duurde het langer dan 1 dag, maar meestal na 1 dag binnen.

  • Overzichtelijke website Gemak 8
  • Meestal snel binnen, maar soms ook maar een aantal dagen Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Maikel911
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.