Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


2344 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 85
Totaal 7,0
3.5 sterren
12-04-2014

rudynijholt

Aankoop: Fysieke winkel
Dixons in V&D in A'dam

  • Over het algemeen zijn de producten voorradig en direct af te halen in de winkel. Gemak 8
  • Eigenlijk een 6.5. Het komt voor dat de expertise niet optimaal is. Het personeel is overigens wel altijd vriendelijk en behulpzaam. Service 6
  • Breed assortiment. Zowel telefonie, als computers, als games. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van rudynijholt
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-04-2014

Erik Ubachs

Aankoop: Online

  • Altijd fijn dat de bestelling bezorgd of opgehaald kan worden, soms is de site ietwat omslachtig. Gemak 8
  • In de winkel altijd goed geholpen, online snel gereageerd op vragen. Service 9
  • Het voorraadsysteem werkt niet altijd goed. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Erik Ubachs
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
01-04-2014

Fr4nk_99

Aankoop: Online

Nog niet in bezit

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Er staat vandaag besteld morgen in huis, ik had hem zaterdag besteld (battlefield 4) maar ik heb hem nu dinsdag nog niet in huis en ook geen bevestiging van versturing gehad. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ligt eraan hoelang je wilt wachten Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Fr4nk_99
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-03-2014

Luuk.H

Aankoop: Fysieke winkel
Weert

Goede aanbieding: Tablet + Lederen hoes

  • Overzichtelijke navigatie Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Luuk.H
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
19-03-2014

Barbapapa24

  • in de winkel product online besteld en thuis laten bezorgen. voordeel is dat je contant kan betalen Gemak 8
  • 2 keer ging er wat fout met mijn bestelling. beide keren goed geholpen en de verkopers hebben uiteindelijk maar een nieuwe bestelling geplaats. Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Barbapapa24
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-03-2014

Jewe1976

Makkelijk dat je zowel online als in een winkel kunt shoppen. Prijsstelling is vaak vrij gunstig bij dixons.

  • Makkelijk online bestellen en ook mogelijkheid van winkel in de bijrt Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jewe1976
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-03-2014

Friso Jansen

Aankoop: Online

Al met al was het heel makkelijk en snel om te bestellen.

  • Het was met alle filters heel makkelijk om het juiste product op te zoeken. Gemak 8
  •   Service
  • Volgens mij is het assortiment groot genoeg, maar het kan inderdaad veel beter. Ik had maar de keuze uit drie verschillende producten. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Friso Jansen
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
19-03-2014

Jordy Schapink

Aankoop: Online

Alles is top, levering, bestelling bezorging. Zoals het zou moeten. Enige minpuntje is dat je niet op iedere product korting kunt krijgen met airmiles. Dat zou namelijk geweldig zijn.

  • Het was best makkelijk om iets te bestellen, geen gezeur, geen problemen. Gemak 7
  • Goed, vandaag besteld is morgen geleverd. Zoals het tegenwoordig hoort op iedere webshop. Service 8
  • Ik vind wel dat jullie meer dingen in jullie assortiment moeten opnemen. In ieder geval op jullie site. Offline in de filialen hoeft wat mij betreft niet eens, alles moet online vindbaar zijn. Assortiment 5
  • Gewoon simpelweg een goede webshop. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Jordy Schapink
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
19-03-2014

Abdel104

Ik heb alles goed ingevuld en dat ik dat

  • Je kan rustig iets bestelen Gemak 7
  • Je wordt goed geholpen en het wordt binnen1dag thuis gebracht Service 8
  • Ze hebben bijna alles op voorraad Assortiment 7
  • Als ik tevreden ben ik de ander dat ook Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Abdel104
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-03-2014

fuxxis

het gemmiddelde cijfer dat ik geef is een 8
omdat het een mooi uit ziende winkel is met vriendelijke verkopers en meestal alles op vooraad is

  • als je binnen komt word je meteen gegroet en geven ze oogcontact en daardoor voel je je beter als je iets wil kopen Gemak 8
  • er word snel gevraagd of je iets niet kunt vinden of je iets zoekt. dat is zeker fijn omdat je dan zelf niet hoeft te vragen Service 9
  • alles wat ik tot nu toe heb gekocht is goed en duigdelijk Assortiment 8
  • ik zou er iemand anders de winkel aanraden omdat de prijzen goed en niet te hoog zijn in tegestelling tot bijv, bol.com en ze zijn er vriendelijk Aanbeveling 7
» Lees de hele review van fuxxis
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
18-03-2014

Maudio

De prijzen van Dixons zijn scherp, ze hebben dan ook om die reden weinig voorraad in de winkel. De bestellingen worden snel afgehandeld en zijn goed verpakt. De site zou iets overzichtelijker kunnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Maudio
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
18-03-2014

Kayasam604

Ipad Air aangeschaft omdat Dixons 3 jaar garantie geeft. Dat vind ik ik prima service.

  • Overzichtelijke website. Alles goed te vinden. Gemak 7
  •   Service
  • Ruime keuze uit merken. Assortiment 8
  • Goed, gewoon proberen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Kayasam604
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-03-2014

Liesbeth45

Aankoop: Online

M'n favoriete webshop.

  • Mooie handige webshop, en altijd gratis verzonden! Gemak 10
  • De service bij Dixons is prima, kreeg zelfs op mijn iPad 3 jaar garantie, bij andere winkels is dit maar 1 jaar en kan je voor een bepaald bedrag 3 jaar bij kopen. Bij Dixons is dit gratis dus! Service 9
  • Alle multi-media artikelen zijn bijna verkrijgbaar bij Dixons, heel ruim assortiment. Assortiment 10
  • Prima webshop/winkel. Snelle levering, en hele goede service. En toch hele lage prijzen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Liesbeth45
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-03-2014

herman444

  • Thuis bestellen en daarna ophalen, nooit uitverkocht Gemak 9
  • Gaat tnt altijd goed Service 9
  • Eigenlijk altijd te koop wat ik zoek. Assortiment 9
  • Gelet op alle aspecten durf ik mijn vrienden wel naar Dixons te sturen voor hun vragen en/of aankopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van herman444
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
18-03-2014

Tester3

Aankoop: Online

  • Makkelijk online besteld. Gemak 8
  • Gewoon zoals het hoort. Service 7
  • Beperkt assortiment. Assortiment 6
  • Goed prijs. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Tester3
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
18-03-2014

Edgarf87

Product werd heel snel geleverd, en had de goedkoopste prijs op internet!

  • Bestellen ging heel makkelijk Gemak 9
  •   Service
  • Hele ruime assortiment! Assortiment 9
  • Prima webshop! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Edgarf87
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-03-2014

ShadowP

Aankoop: Fysieke winkel
Meppel

  • Makkelijk bestellen, enig nadeel: bij het sorteren en kiezen van een product wordt de sorteringskeuze gereset. Gemak 9
  • Bij garantie geval nooit geen probleem. Direct een zelfde of vergelijkbaar product terug, mocht het niet direct voorradig zijn dan wordt het direct besteld en is het er circa 2 dagen later. Service 10
  • Assortiment is de afgelopen jaren erg afgelopen. Vroeger kon je alle PC-componenten kopen bij de Dixons. nu alleen nog werkgeheugen en HDD/SSD. Assortiment 7
  • Goede winkel, Hoge mate van service, klantvriendelijkheid & advies. Alleen het kleine PC assortiment is een lichte afknapper daarom van mij een 8 Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ShadowP
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
17-03-2014

Jeanine1996

Overzichtelijke winkel, vriendelijke medewerkers en een goede uitleg

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • winkelmedewerker neemt de tijd voor je en geeft goede uitleg Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Jeanine1996
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-03-2014

hend11

Gemakkelijk, vriendelijk, behulpzaam

  • goed overzichtelijk Gemak 9
  • vriendelijk behulpzaam personeel bij het afhalen van het bestelde product Service 9
  • vrij breed assortiment Assortiment 8
  • vooral de behulpzaamheid van het personeel in de winkel bij het afhalen van het bestelde product Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hend11
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-03-2014

danielwansem

Aankoop: Fysieke winkel
amstelveen

Een fijne winkel met goede prijzen

  • Lekker makkelijk Gemak 7
  • Goede servicce Service 6
  • altijd voorradig Assortiment 7
  • Meerdere mate Aanbeveling 8
» Lees de hele review van danielwansem
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-03-2014

Evi van Rijn

Aankoop: Online

  • duidelijk menu's Gemak 7
  •   Service
  • veel producten Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Evi van Rijn
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-03-2014

Metalpaul

Aankoop: Online

een betrouwbare winkel, zowel op internet als in de winkelstraten

  • Makkelijk te bestellen en af te halen in een filiaal Gemak 8
  •   Service
  • Groot assortiment en makkelijk te vergelijken Assortiment 8
  • Een fijne winkel op te kopen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Metalpaul
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-03-2014

John Merios

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van John Merios
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
17-03-2014

mrclinho

Goede winkel, net personeel en vooral een groot aanbod.

  • Eenvoudige website Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ruim Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van mrclinho
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-03-2014

mvandeburgt

  • Makkelijk bestellen of afhalen. Gemak 8
  • goede en snelle service. Service 8
  • zeer goed en breed assortiment. Assortiment 8
  • zie bovenstaande en vriendelijke bediening. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mvandeburgt
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-03-2014

Rick van Wenum

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rick van Wenum
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-03-2014

Honda111

Aankoop: Fysieke winkel
Haarlem schalkwijk

Goeie deals voor games in winkel en online shop. Goede service in winkel bij hhet ophalen.

Reserveringssysteem heeft nog wat eigenaardigheden omdat het geen actuele voorraad toont. Daardoor zou je ren spel meerdere keren kunnen reserveren terwijl maar 1 exemplaar in de winkel ligt. Vind de winkels overigens wel een goede uitstrating hebben terugwoordig

  • Via de website gekeken naar de voorraad van games en daarna naar de winkel om het op te halen. Reserveren van een game ia redelijk eenvoudig. Je betaalt ook pas in de winkel Gemak 8
  • Helaas klopt het voorraadsysteem niet altijd. Had namelijk een spel gereserveerd maar die bleek al weg te zijn. Dixons medewerker toonde begrip voor de klant omdat hij zelf ook aangaf dat het systeem achterloopt. Service 7
  • Games assortiment wordt steeds minder. Misschien bewuste keuze maar vind het wel jammer dat het niet zo uitgebreid meer is Assortiment 7
  • Goeie deals voor games in winkel en online shop. Goede service in winkel bij het ophalen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Honda111
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-03-2014

Archangel23

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Archangel23
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-03-2014

Den Heijer

hele prettige zaak dicht in de buurt, goed assortiment en prima advies.

  • Niet rondtoeren voor goed adres Gemak 8
  • Altijd iemand voor goed advies aanwezig Service 9
  • Hebben alle goede merken Assortiment 9
  • kunnen mensen beter zelf uitvinden en uit proberen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Den Heijer
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
15-03-2014

slashdev

Jammer dat dixons weg is uit Houten

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van slashdev
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-03-2014

Uribium

Na meerdere games in de uitverkoop te hebben gekocht vandaag, ben ik zeer positief over deze winkel.

  • Snelle levering Gemak 10
  • Reservering wordt snel achter voor je klaar gelegd. Service 9
  • Bijna alles te vinden voor een betaalbare prijs! Assortiment 9
  • Zeer aanbevelen, fijne service, goede prijzen, en een groot assortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Uribium
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-03-2014

sinon

Aankoop: Fysieke winkel
Den Bosch na doorverwijzing uit Oss

Wat moet ik motiveren?/ Ik heb toch al genoeg aangegeven

  • je vindt het heel gemakkelijk. Heel toegankelijke site Gemak 9
  • Optimale klantvriendelijkheid. kennis van zaken, proberen je niet het duurste aan te smeren Service 9
  • Ik vind het assortiment te beperkt. Bijv. geen laser printer Assortiment 6
  • zie boven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sinon
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-03-2014

Yamahl

Aankoop: Fysieke winkel
amstelveen

Geweldige medewerkers en een goede service, alleen is het game assortiment wat mager

  • makkelijk af te halen Gemak 8
  • Geweldige costumer service Service 9
  • Er mogen wel meer games zijn Assortiment 7
  • Geweldige prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Yamahl
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-03-2014

salman23

  • website is overzichtelijk Gemak 8
  • 3 jaar garantie op laptops Service 9
  • laptops uitbreiden Assortiment 6
  • service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van salman23
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-03-2014

golfboy

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

Ik vond het een geode ervaring. Ik bestelde de muis om half 11 en had niet verwacht dat het de volgende dag binnen zou zijn. Dit was echter wel zo. Ik werd vervolgens vriendelijk geholpen in de winkel.

  • De stappen waren duidelijk en de bestelling was redelijk snel binnen. Voor 23 uur bestellen is de volgende dag in huis, en dit klopt. Gemak 10
  • Ik werd opgebeld en daarna vriendelijk geholpen Service 10
  • Ik zocht eigenlijk naar een ander product maar dit was niet aanwezig. Hierdoor krijgt het een 7 omdat het assortiment niet volledig was. Assortiment 7
  • Als je naar de juiste porducten zoekt op de site is het een prima winkel. Ik heb er niks op tegen op te brengen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van golfboy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-03-2014

L.R. Verkaik

Aankoop: Fysieke winkel
Drachten

  • Zowel de website als de winkel zijn perfect op orde en zeer overzichtelijk voor de klant Gemak 10
  • Een hdd die defect was werd zonder probleem en zonder kosten snel voor reparatie opgestuurd en binnen korte tijd kon ik hem weer afhalen. Service 10
  • Zeer gevarieerd, veel keuze, veel prijsklassen. Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L.R. Verkaik
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-03-2014

Keizer24

  • Overzichtelijke site Gemak 8
  • Snelle bezorging Service 10
  • Over algemeen veel keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Keizer24
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-03-2014

Roy1138

Ik ben al jaren inmiddels tevreden klant voor computer, foto en dergelijke, en kan niet anders zeggen dan fijn dat jullie er zijn.

  • De site is overzichtelijk, duidelijk, en de artikelen zijn goed geprijst. Gemak 9
  • Ik kwam vanmiddag aan met een Corsair M60 muis die nog nét in de garantie viel; ik heb iets anders mooi mogen uitzoeken voor het zelfde bedrag, en liep blij de winkel uit! Service 10
  • Alle goede merken en modellen zijn altijd leverbaar - erg fijn. Assortiment 8
  • Nog nóóit een slechte ervaring gehad met Dixons, online noch in de winkel te Hoorn. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roy1138
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
13-03-2014

ualex1973

Sinds Dixons het assortiment heeft vernieuwd en concurrende prijzen heeft, is het weer prettig om hier te winkelen (online en in de winkel).

  • De site heel veel artikelen en je kan het gratis bij je dixons winkel in de buurt ophalen. Ook is dixons concurrende geprijst. Gemak 8
  •   Service
  • Meer dan voldoende artikelen op de site aanwezig. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ualex1973
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-03-2014

Dennis Leeuwarden

  • Ik heb het spel Thief hier besteld voor de Playstation 4 Ik kon het spel makkelijk vinden. betalen ging makkelijk via iDeal. Gemak 10
  • Ik vroeg aan de klantenservice of ik het bestelde spel wel op de releasedatum kreeg. Een dag later kreeg ik een mailtje terug met het antwoordt dat als het spel op voorraad is dat ik hem dan krijg op de releasedatum. Service 10
  • Het duurde wel even totdat het spel op de site was en dat ik hem kon bestellen, Verder is het een goed breed assortiment. Assortiment 10
  • Het spel werd keurig op de releasedatum bezorgd. Het pas door de brievenbus, maar je moet er wel voor tekenen, voor de winkel begrijpt ik het, maar als je niet thuis bent moet je langer wachten. Aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dennis Leeuwarden
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-03-2014

Joanna20

De Dixons in Hoogvliet zou ik zeker aan derden aanbevelen,je word hier nog als klant behandelt en ze verlenen goede service

  • In de winkel was alles overzichtelijk opgesteld Gemak 8
  • Vriendelijk behandeld met de juiste kennis van zaken en ze denken met je mee Service 9
  • Assortiment is redelijk Assortiment 7
  • Deze mensen behandelen je als klant en bieden service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Joanna20
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
11-03-2014

Vashisjt Sitaldin

Aankoop: Fysieke winkel
Spui Den Haag

Ik vind het een topwinkel want alles staat online, de medewerkers zijn vriendelijk en het is in elk geval niet de duurste winkel. Wel heel jammer dat de Dixons fileaal van Zoetermeer Stadshart is weggegaan.

  • Als ik bijv. wat wil kopen bij Dixons kan ik heel makkelijk op de site kijken of ik het kan bestellen of gelijk kan halen ofwel meenemen. Gemak 9
  • De medewerkers zijn altijd vriendelijk met een lach :). Ze proberen je ook altijd wel te helpen. Service 10
  • Als ik bijv wat wil kopen bij Dixons maar nog even wil wachten dan is het soms al heel snel uitverkocht. En bijv games, heel veel zijn er niet. Assortiment 5
  • Topwinkel en heel vaak de goedkoopste. (Vooral in games) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vashisjt Sitaldin
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-03-2014

Regina 6

Aankoop: Online

Goede service, overzichtelijke website, geen verzendkosten: ik ben helemaal tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Regina 6
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-03-2014

H'veen

Ik heb een Apple TV gekocht. Ik wilde graag een Airplay apparaat en dit was de goedkoopste optie.

De Apple TV is verrassend klein en is, net als alle andere Apple apparaten, zeer eenvoudig in gebruik. De installatie was in 2 minuten gereed en direct klaar voor gebruik.

Airplay werkt moeiteloos met al mijn Apple apparaten: iPhone 4, iPad 3, Macbook Pro (2013). Met de iPad app 'Air Video' stream ik films vanaf mijn laptop naar de Apple TV.

De rest van de features zijn niet erg gericht op de Nederlandse markt, maar je eigen iTunes aankopen en films zijn wel eenvoudig te benaderen. Helaas zijn series in Nederland nog niet verkrijgbaar op iTunes.

  • Heerlijk bestellen vanuit je luie stoel. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van H'veen
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
11-03-2014

Paul175

  • Duidelijke website met voldoende informatie. Gemak 8
  • Op zich altijd wel goed. Service 7
  • Er is voldoende keuze. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Paul175
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-03-2014

bart87710

Bij Dixons koop je gemakkelijk online producten. Alles binnen een dag bezorgd, mits het voorradig is. En natuurlijk als enige in heel Nederland... 3 jar garantie op alle apple producten!

  • Gemakkelijk via de website bestellen, de volgende dag in huis! Gemak 10
  • Voor aankoop van mijn iphone, 3 jaar garantie! Service 10
  • Compleet assortiment aan Apple producten en altijd ruim voldoende voorraad. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bart87710
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
10-03-2014

Jeffrey Hiraki

Mooie winkel, goede hulp.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Beter een groter assoritment Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jeffrey Hiraki
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
09-03-2014

Thelightning

Aankoop: Fysieke winkel
amersfoort, binnenstad

Een winkel die zeker de moeite waard is om in te winkelen, door de grote assortiment en overzichtelijkheid.

  • De producten zijn overzichtelijk op de site geplaatst en daardoor kon ik mijn aankopen makkelijk vinden. Gemak 8
  • zelf vond ik de service aan de matige kant, het duurde lang voordat ik aan de beurt was en bod weinig toelichting, dit is volgens mij door dat het erg druk was in de finiaal. Service 6
  • Op de site is een grote aanbod aan producten. Ook kan je producten makkelijk vergelijken qua specs,etc. Assortiment 8
  • Dixons heeft een overzichtelijke site met een zeer grote aanbod van producten. En de prijzen zijn naar mijn kennis lager dan bij andere winkels. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Thelightning
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-03-2014

dixons-klant

Aankoop: Fysieke winkel
Lelystad

  • Duidelijke website Gemak 8
  • Terugbrengen geen probleem Service 8
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • Betrouwbaar Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dixons-klant
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-03-2014

bartvanzeist

het is een goeie winkel met een mooi arsortiment

  • het mag is overzichtelijker Gemak 8
  • klantvriendelijk Service 9
  • ze hebben niet alles maar wel veel Assortiment 8
  • bol.com en mediamarkt zijn even goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bartvanzeist
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.