Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


1255 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 89
Totaal 7,2
3.5 sterren
01-10-2014

n. elkhayari

Aankoop: Online

  • Goed Gemak 7
  • Goed Service 9
  • Niet alles. Assortiment 6
  • Kan altijd beter Aanbeveling 7
» Lees de hele review van n. elkhayari
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
29-09-2014

Suusepuus

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Suusepuus
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
29-09-2014

Emko12

ik ben zeer tevreden over alles

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Emko12
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-09-2014

Jean1987

Bioshock Infinite is een schietspel dat zich afspeelt in 1912. Bioshock Infinite is echt een meesterwerk van de makers.

Er zijn een hoop vluchtroutes voorhanden en de wapens kun je op allerlei handige manieren gebruiken. Top verhaal en de sfeer slurpt je op!

Aanrader!

  • Lekker snel en eenvoudige website Gemak 8
  • Lag snel klaar Service 9
  • Had maar 1 ding nodig, maar hebben altijd veel op voorraad Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jean1987
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-09-2014

Tjiwa

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

top winkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Je wordt gebeld als je artikel klaar staat om opgehaald te worden. Service 10
  • Erg uitgebreidde assortiment. Welke nog groter wordt. Assortiment 10
  • Makkelijk en snel. En erg goed concurrerende prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjiwa
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-09-2014

Vincent uit Helmond

Aankoop: Fysieke winkel
Helmond

Ik heb nooit slechte of mindere ervaringen gehad met Dixons, du ik kan dit winkelketen dan ook aan iedereen aanbevelen.

  • Sinds de metamorfose van de website en het concept van de Dixons winkels is kopen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker geworden. Gemak 9
  • De service is altijd zeer goed de winkelmedewerkers denken met je mee om zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment, ik vindt er bijna altijd wel wat ik zoek, mocht iets niet op voorraad zijn dan hebben ze het meestal alsnog binnen 2 werkdagen. Assortiment 10
  • Betrouwbaar bedrijf met een grote organisatie erachter, Dixons kan ik iedereen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vincent uit Helmond
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
26-09-2014

PatrickCr

Mooie overzichtelijke site.
Snelle en goede service

  • Netjes en overzichtelijke site. Gemak 8
  • Snelle bezorging Service 9
  • Verkopen niet alle computer componenten. Assortiment 7
  • Scherpe prijzen op componenten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PatrickCr
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
26-09-2014

xxjanxx

Keurige winkel en vriendelijk personeel

  • Ik ben in de fysieke winkel in Utrecht geweest, deze was prima bereikbaar en ziet er keurig uit Gemak 8
  • Prima geholpen bij de aankoop van mijn mobiele telefoon Service 8
  • Voldoende keus, ze hadden in ieder geval de telfoon die ik wilde hebben op voorraad Assortiment 7
  • Prima winkel, vriendelijke mensen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van xxjanxx
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
26-09-2014

RaimonR

  • Via de website van Dixons heb ik een reservering geplaatst voor een Samsung Galaxy Tab Pro 8.4. Deze zou bij de desbetreffende vestiging op voorraad zijn. Vervolgens ontving ik een kleine 10 minuten later de melding dat de tablet er helaas toch niet bleek te zijn. Dit ondanks de melding dat er voorraad was. Vervolgens voor een tweede maal gereserveerd bij een andere vestiging (in de buurt) waar hij nog wel op voorraad zou moeten zijn. Gemak 7
  • Na de bevestiging per e-mail (en ook nog eens met een smsje) dat de tablet klaar lag, heb ik hem ongeveer een uurtje later opgehaald. De medewerker heeft de tablet ook nog ingepakt (de inpak skills waren overigens niet geweldig :-). Daarnaast ook nog als actie een giftcard met een mooie bedrag ontvangen. Service 8
  •   Assortiment
  • Dixons heeft prima service, en een goed functionerende website, dat zijn belangrijke aspecten tegenwoordig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RaimonR
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

Tom040

Als ik ooit iets van elektronica nodig heb dan is Dixons altijd de eerste winkel waar ik kijk, en meestal hoef ik dan al niet verder te zoeken, blijft een aanrader.

  • Website is zeer duidelijk. Ooit zocht ik een product maar het was al redelijk laat (23.00) en had het toch echt de volgende dag nodig. Toen kwam ik uit bij Dixons, voor 23.30(!) bestellen is volgende dag in huis!! Gemak 8
  • De service is misschien wel het belangrijkste punt bij het kopen van een product. Dixons staat tot nu toe bij mij op 1. Heb ooit een Headset gekocht, was 1 jaar oud maar de microfoon werkte niet meer. Dus ik ging naar de winkel met het bonnetje en kreeg gelijk een nieuwe! Bij veel winkels gaan er weer enkele werkdagen overheen voordat het probleem is opgelost maar bij Dixons koste het nog geen 1 minuut! Service 10
  • Dixons heeft bijna alle producten die ik zoek bij een elektronicaspecialist. Van SSD's tot Headsets. Assortiment 9
  • Top winkel, vooral qua prijs en kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tom040
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-09-2014

JacobSc

Goede winkel, helaas niet altijd de goedkoopste.

  • Ruime winkel met voldoende personeel. Gemak 9
  • Deskundige antwoorden op mijn vragen. Service 9
  • Volop voorraad en ruime keuze. Vooral in het wat betere segment. Assortiment 9
  • Alleen de prijzen zijn soms niet zo scherp als in een andere winkel, dat is jammer, daarom aanbevolen met een klein voorbehoud. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JacobSc
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

B. W.

Aankoop: Online

Hele fijne winkel, professionele werknemers en een groot assortiment!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. W.
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

Dutchgio

  • Makkelijk te bestellen, duidelijke site. Gemak 8
  •   Service
  • Prima, niet te uitgebreid maar voldoende. Assortiment 6
  • Goed aan te bevelen, geen problemen mee ervaren. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Dutchgio
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-09-2014

Yasir

Goede service, helaas zijn de voorraad indicatoren van producten niet altijd up to date.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Yasir
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-09-2014

Patrick van der koeling

Ik vind de Dixons een fijne winkel om in te winkelen. Het personeel heeft duidelijk verstand van wat ze verkopen. Ook zijn ze erg behulpzaam.

  • De winkels hebben een moderne uitstraling met veel speelruimte. Het is fijn dat je de verschillende elektronica uitproberen. Gemak 8
  • De mensen die in de winkel staan hebben verstand hebben van wat ze verkopen. Service 8
  • De populairste elektronica hebben ze wel. Voor nicheproducten kan je beter online kijken. Assortiment 7
  • In geval van korting. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Patrick van der koeling
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

Acer23

Ik vond het erg leuk om een Wii-spel te kopen, maar ik zou het leuk vinden om nog andere spellen in de winkel te zien.

  • Makkelijk is alles te vinden Gemak 7
  • Aardige hulp in de store Service 8
  • Het kon meer zijn Assortiment 6
  • Dixons is een van de goede onder de stores, maar nog niet de beste Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Acer23
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-09-2014

Jaap Anders

Aankoop: Fysieke winkel
groningen

SSD Schijf gekocht en werkte helaas helemaal voor geen meter, er werd niet moeilijk dan bij het retour nemen!

  • Ik kon het gemakkelijk online bestellen Gemak 10
  • Product kon makkelijk retour (verkeerd besteld bj V*D( Service 10
  • Assortiment mag iets breder, soms is het elke dag anders Assortiment 6
  • No nonsense winkel, dus why not ? Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jaap Anders
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
25-09-2014

kremliner

  • Het is heel gemakkelijk aan te iets kopen via de webshop. Gewoon bestellen en laten bezorgen of afhalen in de winkel. Gemak 8
  •   Service
  • Volop keuzes maar mischien mag er meer van modellen per merk Assortiment 6
  • zeker aanrader Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kremliner
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-09-2014

Will321

Online een USB stick besteld, maar omdat ik niet altijd thuis bent, gekozen voor de optie om het in de winkel af te halen. Aanrader!

  • Product online besteld en kon het makkelijk in de winkel ophalen. Gemak 8
  •   Service
  • Heel breed assortiment, vrijwel alles wat met elektronica te maken heeft is aanwezig. Assortiment 8
  • Voor elektronica absoluut een must! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Will321
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
25-09-2014

Oheng

Aankoop: Online

Ik bestel hier heel vaak, ontzettend makkelijk dat je kunt afhalen, en de prijzen zijn door het gratis verzenden/ophalen ook erg laag.

  • Gratis thuis bezorgen of afhalen in de winkel. Een van de weinige winkels met eigen afhaalpunten! Gemak 10
  •   Service
  • Heel breed assortiment, ik mis eigenlijk niets! Assortiment 9
  • Ik beveel de winkel al aan anderen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Oheng
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
25-09-2014

Maikel911

Prima webshop. Nooit grote problemen mee gehad, een enkele keer duurde het langer dan 1 dag, maar meestal na 1 dag binnen.

  • Overzichtelijke website Gemak 8
  • Meestal snel binnen, maar soms ook maar een aantal dagen Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Maikel911
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-09-2014

coolcasenl

Snelle levering en prima prijzen, oftewel; prima winkel!

  • Het bestellen gaat erg gemakkelijk Gemak 8
  • Als je vragen hebt, beantwoorden ze die snel. Service 8
  • Ze hebben een ruime productkeuze (vind ik). Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van coolcasenl
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-09-2014

etwasietsmet

Aankoop: Online

Dixons is een goede zaak, een aardig groot aanbod en goede service achteraf.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van etwasietsmet
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-09-2014

Martijn W2

Goede winkel, heldere uitstraling. De website is ook helder en duidelijk. De service die geboden wordt is prima. De prijzen zijn ok

  • De site ziet er goed en helder uit. Gemak 8
  • De winkel is dichtbij en het personeel is erg behulpzaam. Ze vragen meteen of je hulp nodig hebt. Service 8
  • Het assortiment in de winkel vind ik wat beperkt. Assortiment 7
  • Je kan er prima winkelen voor een redelijke prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martijn W2
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-09-2014

Tomrotterdam

  • goede website, snelle levering Gemak 8
  • goede informatie Service 8
  • geen bijzonder spul, beetje standaard Assortiment 6
  • prima Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Tomrotterdam
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-09-2014

Eddy_boy

Tevreden met de snelle levering. Goede prijzen en een overzichtelijke site.

  • Overzichtelijke site. Gemak 9
  • Prima en snelle afhandeling. Service 9
  • Van alles te vinden op gebied van Electronica. Assortiment 9
  • Concurrende prijzen en leuke aanbiedingen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Eddy_boy
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

Maxdr

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Maxdr
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
25-09-2014

wevers143

Erg makkelijk om te bestellen via de webshop en goede prijzen. Moeite waard om eens wat te bestellen! Snel en goed geleverd.

  • Simpele website om te bestellen Gemak 6
  • Geen ervaring mee, alleen webshop Service 7
  • Veel te vinden Assortiment 8
  • Prima winkel voor mij vrienden die wat nodig hebben Aanbeveling 7
» Lees de hele review van wevers143
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-09-2014

elsalvador

Ik heb een ipad gekocht en alles was helemaal prima. Uitstekende service en prima garantiebeleid

  • Erg makkelijke bestelprocedure Gemak 8
  • Prima service uitstekend geholpen Service 7
  • Groot assortiment met allemaal nuttige producten Assortiment 8
  • Ik zou dixons bij iedereen aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van elsalvador
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-09-2014

guidoo666

Aankoop: Online

Makkelijk te bestellen en het product snel binnen, zelfs bij laat bestellen.

  • Duidelijke website Gemak 7
  • Geen problemen Service 8
  • Van alles wat Assortiment 8
  • Goede winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van guidoo666
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-09-2014

EvJd

Aankoop: Online

Klantvriendelijke winkel!

  • Fijn online bestellen! Gemak 9
  • Prima service Service 8
  • Prima assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van EvJd
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
25-09-2014

Maurice Hocks

Aankoop: Online

Goede overzichtelijke site!

  • Site is erg overzichtelijk Gemak 7
  • Over service kan ik weinig melden, aangezien ik geen problemen heb met mijn producten Service 7
  • Groot assortiment Assortiment 8
  • Zeer goed Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Maurice Hocks
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
25-09-2014

O_

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van O_
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

henkhenk11

Lekker snel thuis en veilig betalen. En als er iets is met de telefoon kan je of bellen maar ook gewoon naar de winkel. Die zitten ook nog in iedere stad.
hebben een naam hoog te houden dus een garantie voor geen problemen zoals wel bij veel andere WEBshops.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henkhenk11
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-09-2014

jimmyj

  • Overzichtelijke website. Gemak 9
  • Snelle service. Service 8
  • Groot assortiment. Assortiment 9
  • Goede winkel, met een snelle service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jimmyj
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
25-09-2014

Nviki

Via Dixons snel gevonden wat ik zocht en tegen een voordelige totaalprijs. De website werkt overzichtelijk, handig en snel. Wellicht kan het assortiment uitgebreid worden met nog meer merken. De levering was gratis en daarnaast ook nog eens vlot ook al bestelde ik vrij laat op de dag.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nviki
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-09-2014

Johan_1971

Nette winkel en website.

  • Combinatie van fysieke winkels en webshop is ideaal. Aandachtspunt: De voorraad en prijsinfo op de website is niet helemaal in sync met die van de winkel Gemak 8
  • Prima geholpen Service 10
  • Bijna alles zit in het assortiment Assortiment 9
  • Goed zakendoen bij Dixons! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Johan_1971
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-09-2014

Ingmar87

Heb in het verleden meerdere games en pc/laptop benodigdheden gekocht bij Dixons (game-muizen). Vooral de optie om af te halen in de winkel is ontzettend handig!

  • Overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden. De search functie doet ook wat deze moet doen, iets wat in veel andere shops wat lastiger is. Daarnaast de mogelijkheid om af te halen in de winkel een grote plus is! Gemak 8
  • Prima, niks op aan te merken. Service 7
  • Breed genoeg voor je elektronica en een breed assortiment aan games! Assortiment 7
  • Voor de goede game acties bij releases zeker weten! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ingmar87
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

Gilera Runner

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Top service, kwaliteit altijd genoeg te bieden qua assortiment. Gezellig en behulpzaam personeel. Dikke aanrader voor iedereen!

  • Makkelijke site, maar ook goed behulpzaam personeel Gemak 10
  • Service en garantie zijn altijd top geregeld bij Dixons, altijd staan ze paraat. Service 10
  • Genoeg aan assortiment in de grote winkels van dixons in de steden maar ook op de website vanalles te bestellen, van iPads tot complete computers en software e.d. Assortiment 10
  • Top! gewoon een dikke aanrader, ik haal hier altijd al mijn elektronica ook omdat het personeel bij mij in de stad geweldig is maar ook op de site makkelijk en inzichtelijk ingedeelt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gilera Runner
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-09-2014

lmb123

Zonder probleem snel gekocht en betaald met iDeal en gratis en heel snel geleverd. En goede prijzen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • gratis en supersnel geleverd Service 8
  • niet slecht Assortiment 7
  • zonder probleem Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lmb123
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

JWJ97

Gisteravond FIFA 15 besteld. Meteen vandaag op kunnen halen! Top service en dag voor een voordelige prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JWJ97
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

Brem123456

Ik heb een toetsenbord gekocht voor de PC, die was goed verpakt en in goede staat ontvangen. Top shop! Vooral de nieuwe website werkt als een trein.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Brem123456
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-09-2014

FunFair

Aankoop: Online

Prima winkel!

  • Duidelijke site, duidelijke winkel. Gemak 8
  • Aftersales, weinig gedoe. Service 8
  • Veel te verkrijgen, kan wel wat meer verschillende merken bevatten van eenzelfde product. Assortiment 8
  • Goede prijs, ofwel aan te raden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van FunFair
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
22-09-2014

kopenkopenkopen

Het is fijn dat ze gratis en snel versturen. Ook al heeft dixons niet altijd de scherpste prijs, door de gratis verzenden vaak toch erg gunstig

  • Duidelijk site, tot laat bestellen en volgende dag al in huis Gemak 8
  •   Service
  • Niet heel veel keus bij computercomponenten Assortiment 6
  • Prima winkel Aanbeveling 7
» Lees de hele review van kopenkopenkopen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2014

Marlon1990

Ik heb laatst een muis gekocht voor de PC bij Dixons, de medewerkers hebben goede expertise over de producten en dat is het fijne van deze winkel

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marlon1990
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-09-2014

MerkenM

Aankoop: Online

Online een USB 3.0 stick van 32GB besteld. De volgende dag netjes geleverd. Zal hier zeker weer bestellen. Daarnaast was Dixons het goedkoopst.

  • Online besteld, volgende dag geleverd. Betalen kon gewoon via iDeal. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Het aantal merken dat ze aanbieden is weinig. Maar het aantal producten per merk is dan wel heel hoog. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MerkenM
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
18-09-2014

cindy_g

Aankoop: Online

een prima leveranzier met een snel site. Ik heb er een prima ervaring mee

  • Site is erg overzichtelijk en het is gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Gemak 10
  • Bij dit item nog niet nodig gehad, bij andere producten altijd keurig geholpen bij problemen. Service 7
  • Keuzes uit verschillende modellen. Assortiment 6
  • Eerst een styluspen hier gekocht en gister een iPad Air erg tevreden over de levering/service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cindy_g
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
17-09-2014

timydoorn

Aankoop: Online

Zeer aanbevelen, fijne service, goede prijzen

  • je vind het heel gemakkelijk. Heel toegankelijke website Gemak 7
  • Optimaal klantvriendelijkheid. kennis van zaken, proberen je niet het duurste aan te smeren Service 8
  • Ik vind het assortiment te beperkt. Bijv. geen harde schijven Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van timydoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-09-2014

n van der vaart

Aankoop: Fysieke winkel
hoogvliet

Niet moeilijk doen, gewoon een nieuwe

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Voor mijn zoon had ik een headset gekocht, maar na 6 weken deed de ene kant het niet meer. Ik ben toen langs de winkel gegaan. Zonder bon ( was mijn portemonnee verloren met de bon erin) en ik had contant betaald, maar geen probleem. Heb de oude omgeruild voor een nieuwe. Fantastische service. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van n van der vaart
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-09-2014

VL123

Het assortiment is niet zeer uitgebreid, maar wel OK. Zeer snelle verzending, nog nooit gebruik hoeven maken van de after sales.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VL123
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.