Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


1715 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 87

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

raitnesseem

bij dixons koop ik graag om dat ze zo goedkoop zijn heb daar pas een kabel voor mijn tablet gekocht was echt goedkoop.

  • ik vind heel fijn dat als op de website van dixons zo snel gaat. Gemak 8
  • tot nu toe niks te klagen over de service. Service 8
  • een super assortiment. Assortiment 10
  • van als te koop wat duren dingen goede kopen dingen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van raitnesseem
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-07-2014

Fatima Salim Hoef

Aankoop: Online

Duim omhoog!! Bedankt voor de hulp nog Dixons groetjes Fatima

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fatima Salim Hoef
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

Arjan Van Veen

Aankoop: Online

Mooi Muismat gekocht ben er heel blij mee

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arjan Van Veen
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
30-07-2014

miranda giezen

Aankoop: Online

De iPad is goed aangekomen en de service is top, kon nergens naders 3 jaar garantie vinden.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van miranda giezen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-07-2014

Mikkerboy1991

Aankoop: Online

De telefoon is perfect aangekomen en netjes verpakt. Top service.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mikkerboy1991
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-07-2014

jelle visbek

Aankoop: Online

bedankt voor de hulp nog

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jelle visbek
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-07-2014

Colinda Herder

Aankoop: Online

De bestelling verliep vlot en de nieuwe website ziet er mooi uit

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Colinda Herder
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
28-07-2014

xro

leuk

  • je loopt naar binnen Gemak 8
  • er staat iemand Service 8
  • beetje weinig Assortiment 6
  • doen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van xro
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-07-2014

Baconator Bert

Aankoop: Online

Laptop besteld waar een productiefout in zat. Contact opgenomen met klantenservice en het probleem is super opgelost. Klantenservice is top!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Baconator Bert
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-07-2014

sem2002

Aankoop: Online

ik heb de skylander popetjes bestelt en ging helemaal goed ik ben er supper blij mee

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sem2002
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
26-07-2014

Mike&es

  • Ook online perfect Gemak 7
  • Klant vriendelijk Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Mike&es
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
22-07-2014

john_111111

check i tout

  • simpel te doen Gemak 7
  • snel email contact Service 7
  • veel producten te vinden Assortiment 8
  • alround winkel Aanbeveling 7
» Lees de hele review van john_111111
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-07-2014

MattHT

Over het algemeen goede service. Sms gehad dat het product klaarlag en in de winkel was inderdaad het product voor mij achtergehouden. Wat ik wel jammer vind van Dixons is dat het assortiment voor Games, met name voor de pc, vrij karig is. Als er aanbiedingen zijn voor games, zijn deze echter wel vaak scherp geprijsd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MattHT
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-07-2014

cvheereveld

Prima verlopen bestelling en snelle levering.

  • De mobiele website is erg handig. Ik had even niet de PC bij de hand maar kon toch makkelijk bestellen op de telefoon. Gemak 8
  • Geen verzendkosten. Service 8
  • Redelijk volledig. Sommige speciaalzaken hebben wel wat meer maar voor de doorsnee consument prima. Assortiment 7
  • Overzichtelijk en betaalbaar winkelen. Duidelijke communicatie. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cvheereveld
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
18-07-2014

Henk13724

Super winkel met snelle levering!

  • Snel en gemakkelijk iets te bestellen via ideal. Gemak 9
  • Snelle levering van het besteld product. Service 10
  • Uitgebreid assortiment. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Henk13724
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-07-2014

Huang

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Bezorging is super! Service 9
  • Misschien kan het assortiment worden uitgebreid. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Huang
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-07-2014

chris111111111111111

Aankoop: Fysieke winkel
Roermond

Het is een winkel met personeel dat nog echt luisterd en fatsoenlijk advies geeft. Daarnaast tot nu toe nooit voor niets gekomen, alles op voorraad

  • Lekker veel op vooraad Gemak 10
  • Duidelijke uitleg van verkoper Jarek,kom hier zeker terug Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van chris111111111111111
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
10-07-2014

Tonnie Luchtenberg

Aankoop: Online

USB Stick is perfekt aangekomen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Tonnie Luchtenberg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-07-2014

Jamillia Barque

Aankoop: Online

De laptop werkt goed en nog steeds snel, geen spijt van gehad! :)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jamillia Barque
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-07-2014

ewout hoggens

Aankoop: Online

goede webshop maar assortiment mag wel iets groter het liefst wat meer gamer spullen!!! ik wou razer headset bestellen maar die hadden ze niet
verder wel altijd goede service en absoluut de goedkoopste

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van ewout hoggens
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-07-2014

hemmes78

Aankoop: Online

De bestelling verliep super, had een vraagje over een product via twitter gevraagd en ze antwoordden meteen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hemmes78
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
08-07-2014

I.S uit zoetermeer

Aankoop: Fysieke winkel

Heb een maand geleden een apple tv gekocht in de winkel.
De service was oke en de prijs iets beter als een andere winkel.
Het product bevalt me goed en de video's streamen makkelijk.
Ik kijk iedere dag minstens een uur een serie erop en luister ook muziek via mijn pc of iphone , afgespeelt op de TV.

TOPAANKOOP !

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van I.S uit zoetermeer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-07-2014

JHJB

Na een mislukte poging om een navigatiesysteem elders te bestellen (bleef maar in back-order staan) ben ik bij Dixons zeer vlot geholpen. En ook nog eens goedkoper!!

  • Zeer simpel te bestellen via internet. Levertijd erg kort. Gemak 10
  • Het contact liep erg prettig. Bij de vraag welke ik stelde kreeg ik correct antwoord. Werd zelfs hierover terug gebeld! Service 10
  • Keuze is er voldoende. Assortiment 8
  • Alles verliep naar wens, dus een aanbeveling is dan op z'n plaats. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JHJB
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-07-2014

amandablaakemmen

Aankoop: Online

Ik heb een mooie gamers muis mat voor mijn zoontje besteld en hij is er heel blij mee. De bestelling kwam netjes de volgende dag aan, prima service dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van amandablaakemmen
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
07-07-2014

bartjasss

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Tevens zijn de garantiebepalingen en prijs beter dan bij vergelijkbare winkels.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Assortiment en prijs kan verschillen per dixons Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bartjasss
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-07-2014

Meacrux

Prima webshop, weinig verbeterpunten op dat gebied. Fysieke winkels matige voorraad en personeel is vriendelijk.

  • Webshop is overzichtelijk en wordt duidelijk aangegeven dat een product alleen afgehaald, of alleen kan worden verzonden. Gemak 9
  •   Service
  • Assortiment in sommige fysieke winkels is wat matig (vooral bij de filialen bij een V&D), prijzen zijn, zover mijn interesses liggen, aardig gelijk met concurrenten. Assortiment 7
  • Goede prijzen, duidelijke website. Personeel in fysieke winkels valt mee te lachen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Meacrux
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-07-2014

Katja1970

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • De extra garantie op apple producten is een reden om naar Dixons te gaan!!!! ook voor advies....verkopers weten waar ze over praten en kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Soms zelfs door aanbiedingen ook korting op apple producten...krijg je nergens...zelfs niet bij apple store zelf!!!! Perfect Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Dixons heeft geweldige aanbiedingen,mooie producten en goedde verkopers! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Katja1970
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
06-07-2014

Robert P. M.

  • Soms staat er een artikel code onder de omschrijving op de website, maar daar kan je weer niet op zoeken. Dat is vreemd(?) Gemak 8
  • Gelukkig heeft Veldhoven een eigen Dixons. Strategisch een gouden zet, aangezien er geen andere 'digishop' te vinden is in het centrum Service 8
  • Winkel is wat aan de krappe kant, er zouden meer apple spullen mogen staan zoals een iMac of MacBook (air of pro) Assortiment 6
  • Service is goed, ze helpen goed, en denken goed mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Robert P. M.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-07-2014

Butler

Over de hele linie goed.

  • Online bestellen en gewoon in de winkel ophalen. Gemak 8
  • Probleem met laptop. Prima in de winkel geholpen en bekeken. Daarna direct opgestuurd en snel weer retour. Ook direct 3 jaar garantie op Apple. Service 9
  • Goed. Kijk met name naar Apple assortiment. Alles te krijgen alleen soms niet alles in de winkel aanwezig. Assortiment 7
  • Goede service en aanbiedingen, in sommige gevallen voordeliger dan apple zelf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Butler
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
06-07-2014

Wendy030

Aankoop: Fysieke winkel
Nieuwegein

Goede service, helaas sterke concurrentie

  • Overzichtelijke winkel Gemak 8
  • Aardige werknemers in Nieuwegein. Het enige wat niet goed is gegaan , is de pre order met de playstation 4 Service 8
  • groot Assortiment 8
  • Moeilijk, jullie hebben niet altijd de laagste prijzen Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Wendy030
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-07-2014

Jan Aaldriks999

Aankoop: Online

USB Stick netjes de volgende dag ontvangen, prima service!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jan Aaldriks999
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-07-2014

rick887

Prima winkel, niets op aan te merken. Ik zou hier zo weer iets bestellen.

  • Bestellen ging snel. Duidelijke website. Gemak 10
  •   Service
  • Graag had ik ook het hoesje van mijn nieuw RX100M2 hier besteld. Maar die zit niet in het assortiment. Assortiment 8
  • Prima winkel. Deze accu die ik bestelde was hier het goedkoopst. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rick887
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-07-2014

eddie69

Prettige winkel. Goede verkopers, maar let op te graag willen verkopen van accessoires.

  • Ruim assortiment, duidelijk waar producten te vinden zijn. Gemak 9
  • Snelle afhandeling aankoop. Te opdringerige pogingen tot aankoop accessoires. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van eddie69
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-07-2014

Alohae

  • Overzicht & visueel Gemak 9
  • Uitleg & presentatie Service 7
  • Genoeg keuze Assortiment 9
  • Uitzoeken & bekijken Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Alohae
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-07-2014

Dennis Etzold

Aankoop: Fysieke winkel
Terneuzen

  • ik vind dat alles goed te vinden is en dat je een goed overzicht hebt Gemak 8
  • de mensen van de dixons zijn altijd aardig en beleefd Service 10
  • er zou meer variatie kunnen zijn Assortiment 7
  • het is een goede winkel waar je bijna alles kunt kopen van computers Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dennis Etzold
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
02-07-2014

jeoz

Prijzen zijn goed. Fysieke winkel ziet er leuk uit.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van jeoz
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-07-2014

TCW1992

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TCW1992
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-07-2014

Jonathan van der Velde

Aankoop: Fysieke winkel
Emmen

Ik had een poosje geleden een mp3 speler nodig, de mensen in de winkel hebben mij goed geholpen met de juiste keuze te maken. Ik heb nu een mp3 speler waar ik erg blij mee ben en ook nog eens voor een goeie prijs.

  • Er is een Dixons winkel vlak bij mijn huis, dus ik kan er gemakkelijk even heen gaan. Gemak 7
  • De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en helpen mij om de juiste keuze te maken. Service 8
  • Erg breed assortiment, koptelefoons, beeldschermen, games en nog veel meer. Assortiment 9
  • Doordat hier de service erg goed is raad ik Dixons mijn vrienden aan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jonathan van der Velde
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
30-06-2014

YariV

Goede service, ruim assortiment!

  • De winkels zijn niet zo groot dat je je radeloos zoekt. Dat heb je wel bij de MediaMarkt bijvoorbeeld. Gemak 9
  •   Service
  • Groot assortiment, van harde schijven tot games en bluetooth boxen. Assortiment 10
  • Goede service, ruim assortiment! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van YariV
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
29-06-2014

Peter_Pan

Je wordt snel geholpen in de winkel. Het assortiment is beperkt, maar productkennis is aanwezig. Jammer dat men zo aandringt op het afsluiten van een verzekering.

  • Je wordt snel geholpen Gemak 9
  • Heel vervelend dat men in de winkel doordramt op het verkopen van een verzekering. Ook vervelend dat men het folie van het product af haalt en het product dus daarmee uit de doos haalt. Service 6
  • Beperkt assortiment, heb het idee dat deze vroeger uitgebreider was. Assortiment 7
  • 3 Jaar garantie, dus sneller.. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Peter_Pan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-06-2014

Peti1

  • Duidelijk overzicht. Gemak 8
  • Goede service en altijd goed bereikbaar. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Mensen die er verstand van hebben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peti1
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-06-2014

jan1234567890

IK heb een HD gekocht. Ik heb verschillende vragen gesteld per email aan dixons. Zij hebben mij snel en duidelijk geholpen.
Ik ga zeker meer producten via doxons.nl kopen

  • Vanuit de luie stoel een goed product vergelijken en uitzoeken Gemak 8
  • sneller reactie op vragen. Daardoor heb ik het juiste product kunnen kopen Service 9
  • Heel veel voor weinig Assortiment 9
  • Aan al mijn vrienden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jan1234567890
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-06-2014

sven.w

ik vond dat jullie het goed doen en dat jullie zo door moeten gaan

  •   Gemak
  • vriendelijk personeel Service 9
  • ze hebben vaak wel alle spullen op voorraad Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van sven.w
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
27-06-2014

Mevrouw van Ooijen

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk

  • Alles is goed te zien kwa apparaten en je kunt het geluid testen van de koptelefoons Gemak 7
  • Als ik de winkel in loop maakt de verkoper gelijk oogcontact en vraagt of hij me kan helpen. Service 8
  • Dixons heeft de meest bekende merken waar iedereen naar op zoek is. Ook is het erg uitgebreid. Assortiment 8
  • Vriendelijke medewerkers, mooie spullen en apparaten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mevrouw van Ooijen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-06-2014

Lindalimburg85

Na 1 werkdag netjes in huis. Niet duur.

  • Fijne website. Gemak 10
  • Alles prima gegaan. Service 10
  • Ruime keus Assortiment 10
  • Alles gegaan zoals beloofd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lindalimburg85
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
26-06-2014

nielspieleke

Aankoop: Fysieke winkel
Doetinchem V&D

Ik weet altijd dat ik hier goeie service krijg en dat de mensen altijd wel vriendelijk en behulpzaam zijn.

  • De website is duidelijk en je kunt gemakkelijk de producten vinden die je wilt hebben. Vooral handig is dat de website snel een rijtje laat zien met wat je misschien zoekt wanneer je wat in de zoekbalk intypt. Gemak 8
  • Altijd vriendelijk en geven je vaak tips en proberen je altijd op de beste manier te helpen zelfs als het niet kan wat altijd wel fijn is. Service 9
  • Genoeg keus, alleen soms mis ik net die kleine dingetjes voor bijvoorbeeld spelcomputers wat toch wel beetje jammer is, maar ondanks dat kun je snel dingen voor je electronica hier vinden. Assortiment 8
  • Gewoon vriendelijk en goeie acties Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nielspieleke
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-06-2014

Marta Stemperska

Aankoop: Fysieke winkel
Purmerend

Veel producten, aardige mensen, goede service. Dixons is gewoon TOP!

  • Ik voel me altijd goed als ik Dixons binnen kom. Het is altijd zo licht en mensen die daar werken zijn altijd aardig. Gemak 8
  • Ik krijg altijd voldoende informatie over een bepaald product. Service 9
  • Online kan ik alles bestellen, maar in fysieke winkels is niet alles te krijgen. Assortiment 6
  • Ik vind Dixons een super leuke winkel. Veel producten, professionele mensen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Marta Stemperska
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-06-2014

xboxgame

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van xboxgame
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-06-2014

jonas0907

Aankoop: Online

Erg goede service en netjes op tijd bestelt. Erg tevreden met mijn gekochte product bij dixons.

  • Het bestellen van producten is erg simpel en goed te begrijpen. Gemak 10
  • Erg goede service. Ik bestelde een SSD en kreeg hem de volgende dag helemaal met luchtzakken beschermd in een doos opgestuurd. Bovendien geen verzendkosten! Service 10
  • Ik zie wel vaak dat producten maar in een klein aantal winkels aanwezig is. Hier heb je natuurlijk geen last van als je bestelt online, maar als je naar een winkel in de buurt gaat heb je kans dat ze jouw product niet hebben. Assortiment 8
  • Ik zou het aan mensen aanbevelen, omdat het een prima service heeft, en het erg gemakkelijk is om er iets te bestellen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jonas0907
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
24-06-2014

Bas016

Het is een site die makkelijk te gebruiken is maar het assortiment mag groter

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Bas016
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.