Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


289 reviews Totaalscore 8,0
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,3

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,9

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 91
Totaal 8,5
4.5 sterren
27-05-2015

Tupf

Aankoop: Online

Ik kan - door de aanboden service - alleen maar positief zijn over Dixons (tot nu toe).

  • Ik heb alles heel gemakkelijk gevonden om tot de bestelling over te gaan. Gemak 8
  • Geweldig.Ik vond de vlotte en zeer duidelijke afhandeling een ontzettend groot pluspunt (de wijze waarop ik via e-mail op de hoogte werd gebracht van mijn bestelling en in geval ik niet meteen de bestelling kon ophalen). Service 9
  • Ik kon verscheidene producten in verschillende prijsklassen vinden, voordat ik tot de aankoop kon overgaan. Assortiment 8
  • Tegenwoordig is service, vlotte afhandeling en info voor voor- en na de aankoop ver te zoeken. En dat ben ik bij Dixons totaal niet tegen gekomen. Hulde! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tupf
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
10-05-2015

UtrechtMvL

Aankoop: Online

1 aanbod en prijzen zijn OK. Organisatie van de webshop is, ivm noodzakelijke inschakeling van telefonische klantenservice, welbeschouwd slechts deels online. 2 Het principe dat je het bestelde product in de winkel kunt afhalen is prima mits het ordersysteem (mn voor wat betreft de online overeengekomen prijs) correspondeert met hetgeen de klantenaccount en de bestelbevestiging melden. 3 Ontoereikende informatie over de werkelijke levertijd van product in kwestie 4 Grootste grief: ben zeer ontevreden over de 'service' en de wijze van afhandelen van de webshopbestelling door het (driekoppige) personeel van de door mij bezochte Dixonsvestiging.

  • Alleen het plaatsen van de bestelling kan online. Voor mutaties in de bestelling (andere leverwijze, annulering etc) moet men de telefonische klantenservice inschakelen. Hoe Online is dat? In ieder geval onhandig Gemak 4
  • 1 aangekondigde levertijd (2 dagen) bleek niet haalbaar. An sich geen ramp maar ontving hierover geen bericht. Pas bij navraag bij telefonische klantenservice bleek dat men bij nader inzien 'geen idee had van de levertijd' . 2 op moment van bestellen was kortingscode van kracht. Bij afhalen van de (vertraagde) bestelling vond men (= de drie heren aan de balie) het extreem logisch dat de volle prijs gerekend moest worden ('omdat de kortingsactie inmiddels immers is afgelopen ...'). Als we u wel korting geven kan dat onze baan kosten ...? Men gaf wiel aan in het systeem te kunnen zien dat ik de bestelling op het juiste moment plaatste maar ja dat 'bewijst' niks. De na enig zoeken teruggevonden bestelbevestiging (met korting) in mijn mailbox werd uiteindelijk wel als bewijs aanvaard. Genante en domme service! Service 4
  • Ruime keuze en concurrerende prijzen; dat dan weer wel. Assortiment 8
  • Ben voorlopig even ontmoedigd; ga ik in ieder geval niet meer naar deze Dixonsvestiging. Betaal desnoods liever iets meer elders dan te moeten touwtrekken om mijn reguliere korting te realiseren. (Waarbij ik aanteken dat personeel in andere D-vestigingen de kwestie mogelijk eleganter zou hebben afgehandeld.) Aanbeveling 4
» Lees de hele review van UtrechtMvL
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
07-05-2015

Marijke de Waal

Aankoop: Fysieke winkel
In de van Weede straat in Soest

Ik heb allerlei dingen gekocht ook met vriendinnen die een i pad etc wilden kopen.Ze waren allemaal heel gelukkig met de aandacht hulp en informatie in deze winkel en komen er ook graag terug.
Ook mijn moeder van 93 jaar ging na aankoop van een i pad,zeer tevreden de winkel uit .

  •   Gemak
  • Goede uitleg,geduld,service snel en kundig.Retour,nooit een probleem.Levertijden prima. Ik ga graag naar deze winkel. Service 8
  • Als een product niet voorradig is,hebben ze het altijd in een of twee dagen in huis en krijg je een mailtje. Assortiment 8
  • beter dan online kopen vanwege goede uitleg. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marijke de Waal
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
13-04-2015

S. de Glee

Aankoop: Fysieke winkel
sneek

  • Wil graag goed geholpen worden maar vanwege vaak lang wachten is de lol hier snel vanaf. Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 7
  • we wilden een steelseries 3hv2 bekijken, niet in de vitrine helaas. Assortiment 6
  • Als je komt in de winkel is het vaak druk, dat is mooi, maar geholpen wordt je pas na een hele tijd, dit is niet een keer maar vaker gebeurd, dan krijg je het idee, ga wel online of de winkel voorbij lopen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van S. de Glee
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-04-2015

Namorian

Gekocht met een leuke kortingscode dus ook nog goed geprijst!

  • duidelijke shop, goede levering. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Altijd goede ervaringen gehad. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Namorian
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
12-04-2015

kinjan

Een goede winkel en klantvriendelijk

  • Bijna over een winkel, alleen jammer dat dat noet meer in Alkmaar is. Gemak 7
  • Goede medewerkers met verstand van zaken Service 8
  • Niet altijd een zeer ruime assortiment Assortiment 7
  • Kom er graag, ook voor de air miles Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kinjan
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-04-2015

ExoEnzo

Aankoop: Online

Ben zelf zeer tevreden met de winkel, betrouwbaar en heb geen problemen gehad met de levering. Koop er al regelmatig mijn producten.

  • Zeer overzichtelijke site met goede interface, producten makkelijk te vinden Gemak 9
  • Ben bijna altijd goed geholpen bij Dixons, relatief snelle response per email en telefonisch meestal altijd goed bereik baar Service 8
  • Voor een winkel gespecialiseerd op elektronica een zeer ruim assortiment. Assortiment 9
  • Zeer goede serves plus een overzichtelijk winkel zowel online als offline Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ExoEnzo
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2015

JostiFrank

Dixons heeft tot nu toe altijd de producten gehad die ik zocht en nog goedkoper dan andere winkels ook.

  •   Gemak
  •   Service
  • Het product dat ik zocht was bij dixons wel en andere winkels niet. Assortiment 10
  • Een goede winkel met breed assortiment/ Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JostiFrank
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
09-04-2015

Astrid 22

Als je weet wat je wil bestel je via de site en anders laat je je in de winkel adviseren

  • Het kan vanuit je luie stoel Gemak 8
  • Even bellen ,klaar Service 7
  • Ruim genoeg Assortiment 7
  • Dat hangt van produkt af Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Astrid 22
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2015

B.Vermeer

Aankoop: Fysieke winkel
westermarkt in tilburg

zeer goed

  • lekker eerst op de site kijken, dan naar de winkel en daar werd ik goed te woord gestaan. Gemak 9
  • zeer vriendelijk en niet opdringerig. Service 9
  •   Assortiment
  • mensen vriendelijk, behulpzaam, dus niets aan de hand en dit kun je kenbaar maken naar anderen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B.Vermeer
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-04-2015

Hilde66136

  • Gratis verzendkosten, en volgende dag al in huis, is toch geweldig Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ik was naar een bepaalde kabel opzoek en die heb ik gevonden, heb verder eigenlijk niet gezocht Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hilde66136
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-04-2015

Bertend2011

  • werkt prima en zeer fijn Gemak 9
  • goede mondelinge service Service 9
  • veel apple producten en veel andere producten die mooi zijn Assortiment 9
  • lange garantie op apple Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bertend2011
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
07-04-2015

rgloudemans

  • Duidelijke omschrijvingen; eenvoudig bestelproces. Gemak 8
  • Eigelijk iedere keer snel geleverd. Verder geen noodzaak gehad tot contact met Dixons. Service 8
  • Uitgebreid assortiment, maar het komt wel eens voor dat ze niet hebben wat ik zoek. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rgloudemans
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-04-2015

D254

Aankoop: Online

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en meteen duidelijk
Informatie gehad op m'n vraag.

  • Afhalen gemakkelijk en bestellen even simpel en duidelijk. Gemak 10
  • Klantvriendelijk! Service 10
  • Veel keuze uit verschillende producten. Assortiment 9
  • Goed! Nette winkel en overzichtelijke online webshop. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van D254
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-04-2015

Mike vd Graaf

Zoals bij alles is beschreven, geen een negatieve opmerking over deze winkel. Gewoon super!

  • Artikel gekocht in de winkel, maar ook wel eens wat online. Ging super, en alles is gewoon duidelijk stap voor stap. Gemak 9
  • Heb even de winkel gebeld omdat ik toen een kabel online wou kopen, maar wist niet zeker of het de goede was. De meneer aan de telefoon heeft me toen prima geholpen! Service 9
  • Goed assortiment, niet alles is er.. maar welke winkel heeft nou ALLES? Genoeg gekocht hier bij de Dixons, en altijd tevreden! Assortiment 10
  • Gewoon in een woord TOP! Doen dus :-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mike vd Graaf
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
06-04-2015

mari1969

nette winker met veel keus en klantvriendelijk personeel

  • goed Gemak 8
  • klant gericht geeft goede uitleg over hoe het product werkt Service 9
  • veel keus Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mari1969
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-04-2015

AmirW

Aankoop: Fysieke winkel
amstelveen

Wat kan ik nog aan bovenstaande toevoegen? Doe je eigen ervaring op... Ik heb 2 keer in 2 verschillende winkels een goede ervaring gehad... Kortom, geen toevalstreffer.

  • Winkel was overzichtelijk, maar met hulp van aanwezig personeel was het gewenste product, een Sennheiser koptelefoon , snelgevonden. Puntje eraf want de prijs boven het product klopte niet, maar dat wist de medewerker bonen minder dan een seconde al te bevestigen.... De koptelefoon was net binnen en prijskaartje nog niet aangepast dus te vergeven :). Gemak 9
  • Vriendelijke en kennisrijke hulp die duidelijk inging op mijn wensen en de producten die ik wilde en nodig had en gepaard net een glimlach. Een zeer prettige ervaring die ik niet bepaald altijd heb ervaren in de detailhandel Service 9
  • Voldoende, er is natuurlijk meer keuze en wat met name mij positief stemde was dat kennis over niet aanwezige alternatieven , maar wel beschikbaar binnen Dixons, wel degelijk bekend waren bij personeel en ook genoemd werden. Assortiment 7
  • Goede bediening, vriendelijk , goede kennis, uitstekende prijs die ook concurrerend is met internet winkels en buitenland . Kortom Dixons gaat absoluut met zijn tijd mee en is een aanrader door zijn gecombineerde winkelketen en internetwinkel aanwezigheid. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AmirW
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-04-2015

Tessa 1970

Klantvriendelijk en goed advies

  • Goed bereikbaar Gemak 8
  • Vriendelijk en behulpzaam Service 8
  • Vrijwel alles aanwezig Assortiment 8
  • Zeker aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Tessa 1970
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-04-2015

Jeanne van pelt

Aankoop: Fysieke winkel
Oosterhout arendsoog

Ik heb eigenlijk niks op jullie aan te merken, perfecte winkel goed bereik midden in t winkelcentrum.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Perfecte service twee jaar geleden camera gekocht, tig keer omgeruild voordat ik de goede had geen probleem. Alles leggen ze heel goed uit toppie ,schouderklopje voor t winkelpersoneel. Blijf zo doorgaan Service 10
  • Wat ik nodig heb hebben jullie eigenlijk wel op voorraad. Assortiment 10
  • Gewoon aan iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeanne van pelt
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
01-04-2015

huma16

Goede zaak met voldoende keus

  • Goed te bereiken, in centrum stad Gemak 8
  • goede uitleg en mogelijkheden van ipad Service 8
  • voldoende Assortiment 7
  • deskundig personeel ,geeft goed advies indien nodig Aanbeveling 7
» Lees de hele review van huma16
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
31-03-2015

Bjw61

Aankoop: Online

Zie opmerking, spreekt voor zich!!

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Vandaag zou pakje binnenkomen. Post.nl kwam langsrijden maar had geen pakje voor ons. Direct Dixons gebeld waarom het bestelde pakje niet is afgeleverd? Bleek het (5 dagen geleden al besteld) artikel niet op voorraad te zijn.....????? Geen telefoontje, geen mail, geen excuses, helemaal niets. Zeer onprofessioneel. De laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • zie eerdere opmerking.Hier behoeft geen verdere uitleg qua motivatie! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bjw61
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
29-03-2015

Ynze207

Aankoop: Online

Goede webshop, houd zich aan zijn afspraken.

  • Prima, goed afgeleverd Gemak 7
  • Goed, verzendtijd was kort. Service 7
  • Goedkoop groot assoirtement Assortiment 8
  • Het is een goede webshop, met gratis verzending wat heel fijn is Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ynze207
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
29-03-2015

Corvd

Aankoop: Online

Er loopt prettig en vriendelijk personeel en ze zijn heel behulpzaam.

  • makkelijke site alles is snel te vinden. Gemak 10
  • Ik had een ongeveer een jaar geleden een SSD gekocht die stuk was gegaan na dat ik in de winkel was geweest kreeg de volgende dag een nieuwe toe gestuurd dit is serves :-) Service 10
  •   Assortiment
  • Dixons zou ik aan iedereen aan bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Corvd
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
29-03-2015

sjakkie de Jong

Goede shop.

  • Goede website en makkelijk te bedienen Gemak 7
  • De telefoonniche helpdesk is goed te bereiken. Service 8
  • Veel elektronica, Assortiment 8
  • Wanneer er sale is is dixons goedkoper dan de concurrent. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjakkie de Jong
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-03-2015

klant1956

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

snelle en makkelijke winkels en website.

  • makkelijke website om iets te vinden. Gemak 8
  • snelle levering of op voorraad. Service 8
  • veel aanbod Assortiment 8
  • goede winkel en website. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van klant1956
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
14-03-2015

Martin1415

  • Voorraadstatus te zien op internet per filiaal Gemak 8
  • Beleefd kundig personeel Service 9
  • Niet alles op voorraad Voorraad niet uitwisselbaar in filialen onderling Assortiment 6
  • Erg prettige winkel, vriendelijk personeel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martin1415
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-03-2015

I.J.M.Doeleman

Aankoop: Fysieke winkel

Ik kan geen negatieve punten bedenken.

  • Veel artikelen uitgestald. Makkelijk te bekijken en/of te proberen. Gemak 9
  • Personeel met veel kennis van zaken. Na aankoop laptop diverse malware erop gekregen. Gratis door een zeer vriendelijke verkoper verwijderd. Ook een installatieprobleem met een SSD schijf werd zeer vakkundig opgelost. Niets dan lof!!!!! Service 10
  • Qua sortering niet te vergelijken met een Mediamarkt. Maar dat kan ook niet in zo'n kleine stad als Emmeloord. Als je weet wat je wilt hebben kan het worden besteld en dan is het met twee dagen binnen. Assortiment 7
  • Prima service. Vriendelijke verkopers en verkoopsters. Ze weten waarover ze praten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van I.J.M.Doeleman
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-02-2015

Naom

Aankoop: Fysieke winkel
Purmerend

Services is goed, personeel vriendelijk

  • Het product is duidelijk te vinden en ook de voorraad van de bestelling staat duidelijk aangegeven. Gemak 8
  • Ervaren mensen in de winkel en duidelijk overzicht op de website Service 8
  • Apple producten, altijd goed en ook genoeg mogelijkheden tot accessoire Assortiment 7
  • 3 jaar garantie op Apple, super fijn! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Naom
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-02-2015

Jacob Jansen

Aankoop: Online

Goede prijs, megasnelle service en simpel bestellen. Ik kan eigenlijk niet bedenken wat nu nog beter had gekund dan dit. Ik zou volgende keer zeker weer bestellen bij disons. Normaal gesproken bestel ik altijd bij bol.com, maar ben blij verrast dus volgende keer kijk ik ook op dixons.nl om te vergelijken wat de beste deal is (en levertijd).

  • Zeer simpele manier om online producten te bestellen, in mijn geval van een macbook air. Paar muisklikken en dan ben je al bij de kassa. Gemak 9
  • Voor 2330 had ik mijn laptop besteld en de volgende dag was inderdaad de laptop er zoals aangegeven. En direct track en trace ontvangen van hen. Service 10
  • Er was precies wat ik nodig had, bovendien zat daar een korting van 10 procent bovenop. Wat niet vaak voorkomt voor Apple producten. Helemaal top dus. Assortiment 9
  • Goede prijs, megasnelle service en simpel bestellen. Ik kan eigenlijk niet bedenken wat nu nog beter had gekund dan dit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jacob Jansen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-01-2015

Huubvannunen

Aankoop: Fysieke winkel
Waalwijk

Nogmaals.... Geweldig door Davey geholpen.

  • In ons geval heel fijn om in de buurt een Dixons te hebben. Gemak 10
  • Super! Wij zijn door Davey op een zeer klantvriendelijke manier geholpen. Service 10
  •   Assortiment
  • Door de vriendelijke bediening. Heel belangrijk voor ons als wat oudere. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Huubvannunen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-01-2015

Aswin1983

Dixons is voor mij de winkel voor Apple producten. Goede service en 3 jaar garantie.

  • Site is user friendly en bestellen gaat erg gemakkelijk. Kreeg mijn pakketje wel pas na een week. Gemak 8
  • Mijn ipad had een productie fout en deze werd keurig door Dixons vervangen. Service 8
  • Brede assortiment! Wel vaak net iets duurder dan andere winkels. Maar grote plus punt is dat je 3 jaar garantie krijgt bij Apple producten. Assortiment 8
  • Voor Apple producten zeker, maar andere producten weet ik zo niet. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aswin1983
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-01-2015

G-erard

Aankoop: Fysieke winkel
Den Bosch Helftheuvelpassage

Dixons is klantvriendelijk en behulpzaam. Goede advisering

  • Overzichtelijke webshop Gemak 8
  • Advies in winkel goed, zeer klantgericht Service 9
  • In winkel beperkt assortiment. Webshop wel veel produkten Assortiment 7
  • Goede service, snel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van G-erard
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
29-01-2015

DavidReg

Week geleden wat besteld, nog steeds niet ontvangen, Track en Trace nummer heeft nooit gewerkt en na paar keer bellen en mailen nog geen reactie. Men gaat nu aan een leidinggevende vragen (??)of er een onderzoek mag komen. Gaat om een kaartje van 20 euro....
Laatste keer dat ik hier besteld heb.

  • Op zich goede website. Gemak 7
  • Week geleden wat besteld, nog steeds niet ontvangen, Track en Trace nummer heeft nooit gewerkt en na paar keer bellen en mailen nog geen reactie. Men gaat nu aan een leidinggevende vragen (??)of er een onderzoek mag komen. Gaat om een kaartje van 20 euro.... Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Aangezien ze EN niet leveren EN het niet oplossen zou ik niet alleen deze winkel niet adviseren, ik zou ze sterk adviseren elders te winkelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van DavidReg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-01-2015

N.Belic

top winkel raad het aan!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N.Belic
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-01-2015

paulwb

Aankoop: Online

Bij bestelling van een iPad Air 32 GB werd dor Dixons aangegeven dat het artikel wordt thuisbezorgd op zaterdag 17 januari. Mocht de aflevering vertraagd worden dan zou ik daarvan d.m.v. e-mail op de hoogte worden gebracht. Die zaterdag had ik nog geen enkel bericht van Dixons ontvangen omtrent de bezorgstatus . Na een telefoontje bleek dat het helemaal niet zal worden bezorgd, maar door logistieke problemen minimaal 10 dagen later. Hoewel Dixons belooft over eventuele vertragingen te communiceren, wordt dit niet gedaan. Ik heb de bestelling maar geannuleerd en het artikel bij een goede webshop bestelt. Conclusie: bestel NOOIT iets bij Dixons.nl, want het is daar een logistieke chaos!

  • Het is wel gemakkelijk om iets te bestellen, maar dan begint de ellende... Gemak 1
  • De service en klantgerichtheid zijn heel slecht. Dixons is absoluut niet erop gericht om het bestelde artikel netjes bij de klant te krijgen. Service 1
  • Het aangeboden assortiment lijkt in orde, maar na bestelling blijkt het artikel niet op voorraad te zijn en kan het gewoon niet worden geleverd. Dixons communiceert hierover helemaal niet naar de klant. Assortiment 1
  • Ik heb nog nooit zo'n slechte webshop meegemaakt. Elke andere webshop is beter dan Dixons.nl Aanbeveling 1
» Lees de hele review van paulwb
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-01-2015

ThomS90

Kaart besteld online om af te halen en kon diezelfde dag nog ophalen, prima service.

  • Bestelling online verloopt snel en eenvoudig Gemak 8
  • Kon de kaart dezelfde dag nog ophalen Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ThomS90
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-01-2015

Frank720121

In het algemeen heel duidelijke website, product gezien gelijk opgehaald. O.a. ook wat besteld via webshop.

Top kwaliteit!

  • Een van het simpelste websites waar je gemakkelijk kan shoppen. Product snel geholpen. Gemak 8
  • Werd heel snel geholpen Service 8
  • Brede assortiment met leuke aanbieding. Doorgaan! Assortiment 9
  • Service en bezorging (van gelijk volgende dag thuis) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Frank720121
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
12-01-2015

g.schriever

Aankoop: Fysieke winkel
Joop van Wezelhof Amsterdam

vriendelijke en vakkundige service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van g.schriever
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-01-2015

RobOss

Aankoop: Fysieke winkel
Filiaal in OSS

Zeer duidelijke website ter informatie en bestellen/reserveren zeer goed.
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Personeel erg vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig.
Kom graag in de winkel voor advies en aankoop.

  • Rustig online de producten bekijken en online reserveren in Dixon winkel naar voorkeur. Werkt uitstekend en naar volle tevredenheid. Gemak dient de mens. Gemak 9
  • Na reservering en bericht van ophalen verloopt zeer goed. Winkelpersoneel in 'mijn filiaal' is zeer vriendelijk. Service 9
  • Vrijwel alle artikelen aanwezig voor mijn behoeften. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RobOss
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-01-2015

Helipilot

  • De website is overzichtelijk. het enige punt is dat de kortingscode wellicht eerder in het betaalproces ingevuld had kunnen worden. Gemak 8
  • Product werd snel geleverd. Echter was het product defect, wat zeer kundig en snel werd opgelost Service 8
  • Breed assortment, en relatief goedkoop Assortiment 9
  • Levering ging vlot en mijn probleem werd snel verholpen. Top service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Helipilot
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-01-2015

Delando

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

  • De filiaal was in de stad en moest daar ook zijn, dus ik kon het combineren. Gemak 8
  • Werd netjes door de verkoper geholpen. Service 8
  • Vergeleken met andere ketens is het assortiment zichtbaar in de winkel niet groot. Assortiment 6
  • Zeker goede snelle service en klantvriendelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Delando
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
05-01-2015

Pieter119

Het is zeer relax en pretig winkelen met een overzichtelijk assortiment.

  • prettig shoppen Gemak 8
  • deskundig en vriendelijk personeel Service 9
  •   Assortiment
  • gewoon eerlijke en scherpe prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Pieter119
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-01-2015

Renem19

Zeer goedwerkende en gemakkelijke webshops. Ze doen ook wat ze zeggen en leveren bij mij altijd op tijd. Soms wel even wachten op een product, maar dit staat bij het bestellen dan duidelijk aangegeven.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Renem19
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-01-2015

dennisgitaar

  • Heldere website Gemak 8
  • Goede levering Service 8
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dennisgitaar
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-01-2015

Supercool1468

Mooie site

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Supercool1468
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-01-2015

Waterschoot1986

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Waterschoot1986
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
03-01-2015

Tibbetut

Aankoop: Online

Spreekt voor zich waarom ik hier zelf geen batterij meer zal kopen.

  •   Gemak
  • Vrijdag in de winkel voor HP-laptop. Zie folder liggen dat op ALLE laptops van HP vanaf maandag korting geldt. 20% van € 559, lijkt me wel leuk. Kijk maandag op de site: geen korting. Na bellen krijg ik 10% korting, want ALLE was toch niet alle. Bestel ondanks weet dat ik recht het op 20% toch de laptop. Kijk dinsdag op de site: Laptop wordt nu aangeboden van € 669 voor € 559. Schurken zijn het. Levertijd was eerst 3 januari, nu onbekend. 3 januari gebeld. Komt waarschijnlijk pas op 9 januari (misschien). Dixons: geniet van de laptop en ajb snel mijn geld terug. Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service: boeven die hun afspraken niet nakomen. Gefingeerde kortingen aanbieden en schuiven met leverdata. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Tibbetut
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-12-2014

rdgrdgrdg

Aankoop: Fysieke winkel
sneek

Dixons is een goede anwe site met veel producten die snel worden geleverd!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van rdgrdgrdg
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-12-2014

Alexkorunka

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alexkorunka
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-12-2014

MattHT

Bestelling verliep goed, handig dat je zo laat in de avond nog bestelling kan doen, en toch het product de volgende dag op de mat kan zien liggen.

  • Bestelling verliep vlot en zonder problemen. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Redelijk uitgebreid assortiment, maar zie vaak wel alleen vrij recente of populaire games, voor de wat meer cult games, moet ik toch naar speciaalzaken toe. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MattHT
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.