Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


1346 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 88
Totaal 9,5
5 sterren
09-09-2014

n van der vaart

Aankoop: Fysieke winkel
hoogvliet

Niet moeilijk doen, gewoon een nieuwe

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Voor mijn zoon had ik een headset gekocht, maar na 6 weken deed de ene kant het niet meer. Ik ben toen langs de winkel gegaan. Zonder bon ( was mijn portemonnee verloren met de bon erin) en ik had contant betaald, maar geen probleem. Heb de oude omgeruild voor een nieuwe. Fantastische service. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van n van der vaart
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-09-2014

VL123

Het assortiment is niet zeer uitgebreid, maar wel OK. Zeer snelle verzending, nog nooit gebruik hoeven maken van de after sales.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VL123
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-09-2014

TedOlsthoorn

Fijne winkel (vooral de webshop) om eens door verschillende producten te snuffelen.

  • Producten worden gratis naar je huis verzonden, erg makkelijk! Gemak 10
  • Nette bezorging. Service 10
  • Kan uitgebreider, maar ik vind wat ik wil! Assortiment 7
  • Gewoon, een goede elektonicazaak. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van TedOlsthoorn
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
07-09-2014

Robbin18

  • Het is altijd makkelijk om je bestelling te plaatsen/afhalen! Gemak 8
  • Zowel in de winkel als online goede service! Service 7
  • Veel variatie! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Robbin18
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-09-2014

germainestaal

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk

eerste aankoop Ipad gaf geen stress. Met geduld en een goede uitleg was er dus een ouderwets aandacht voor de klant aanwezig.
Ga zo door !

  • duidelijk en klantgerichte info Gemak 10
  • bij vragen door een digibeet zeer duidelijke uitleg, ook na aankoop Service 10
  •   Assortiment
  • bijzonder attente verkopers Aanbeveling 10
» Lees de hele review van germainestaal
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
03-09-2014

Ynze207

Goede winkel, geen gezeur en meestal redelijke prijzen.

  • Geen gezeur, alleen de zoekfunctie voorspellingen zijn irritant. Gemak 7
  • Gewoon zoals het hoort. Service 8
  • Redelijk assortiment. Assortiment 7
  • Gewoon goed, en de prijzen meestal ook. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ynze207
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
02-09-2014

Pietpiet2014

Goede zaak. Niks mis mee. Aardig personeel en kundig.

  • Je kunt overal bij. Gemak 8
  • Altijd goed geweest. Service 8
  • Niet zo groot. Assortiment 7
  • Niks mis mee Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Pietpiet2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-08-2014

royozzz

Aankoop: Online

Makkelijke online afhandeling en snelle levering.

  • Makkelijke online afhandeling en snelle levering. Gemak 10
  •   Service
  • Extern geheugen op voorraad en direct leverbaar. Assortiment 10
  • Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van royozzz
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-08-2014

Saloua123

Ik ben erge goede ervaringen met Dixons.

  • Ik kon de telefoon die ik zocht gemakkelijk in de webshop van Dixons vinden. Bovendien vond ik dat de site erg overzichtelijk was. Gemak 8
  • Er werd netjes op tijd geleverd. Service 9
  • Ik vind dat er voldoende keuze is. Assortiment 8
  • Overzichtelijk, goedkoop en leuke acties. Kortom een aanrader! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Saloua123
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-08-2014

Stephanjwz

Het personeel is klantvriendelijk. Ze nemen de tijd voor je. Ze geven goed advies.

  • Je kan alles online bestellen en er zit altijd een winkel dichtbij. Gemak 8
  • Je wordt professioneel geholpen Service 9
  • Ze hebben veel in de winkel en anders wordt het besteld. Assortiment 8
  • Ze helpen je goed Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Stephanjwz
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
25-08-2014

Rich1968

Snelle levering, goeie service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rich1968
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-08-2014

3sade

Aankoop: Fysieke winkel
Middelburg

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 3sade
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
23-08-2014

lottte444444

Gewoon een goed bedrijf

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lottte444444
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-08-2014

B92

Prima winkel heb bij Dixons genoeg artikelen gekocht waarbij ik ook goede service kreeg.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van B92
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
21-08-2014

Harvey1987

  • Duidelijke artikelomschrijvingen en helder assortiment. Gemak 7
  • Deskundig en vriendelijk personeel in de winkels. Service 8
  • Wel wat beperkt breedte van het assortiment. Assortiment 6
  • Goede kwaliteit van de producten en goede service zorgt ervoor dat ik deze winkel wel zou aanraden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Harvey1987
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
20-08-2014

fred93

Aankoop: Online

Het is een goede webwinkel met prima winkels. Echter assortiment is beperkt tot een aantal merken

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van fred93
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Stan2014

  •   Gemak
  • Naar de winkel gegaan. Vroegen gelijk of ze me konden helpen en hebben het voor me opgezocht Service 10
  • Elke kleur beschikbaar Assortiment 9
  • Netjes behandeld en groot assortiment Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Stan2014
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
18-08-2014

MichaelS71

Ik had een Corsair SSD besteld, maar in een blackout niet alleen het verkeerde type (mobile vs 2.5) maar ook nog eens de verkeerde SSD. Ik kon hem gewoon omruilen voor het juiste type in de winkel.

  • Thuis besteld, in het filiaal opgehaald. Easy peasy! Gemak 9
  • Altijd vriendelijk personeel, ook als het eventjes niet soepel loopt. Service 8
  • Ruim aanbod, zeker gezien de online kopen en bij filiaal ophalen (maakt dus niet uit hoe klein de winkel zelf is). Assortiment 8
  • Aanrader qua service en prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MichaelS71
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-08-2014

Henny88

Ik heb bij Dixons goede service en prima artikelen gekocht.

  • Online bestellen is eenvoudig en handig Gemak 7
  • Mijn vragen worden goed beantwoordt. Service 7
  • Het assortiment is veelzijdig en compleet. Assortiment 7
  • Als iemand een artikel zoekt wat te krijgen is bij Dixons of andere winkels, zou ik Dixons aanbevelen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Henny88
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-08-2014

piggy

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging gemakkelijk. Het was duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • Het wordt de volgende werkdag bezorgd. Het was op tijd. Service 8
  • Het aanbod was ruim voldoende. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van piggy
Reageer op deze review

Totaal 3,2
1 sterren
15-08-2014

consumente

Aankoop: Fysieke winkel
Weert

Ik had het idee dat de medewerkers ons niet als potentiele kopers zagen en dat ze daarom niet even de moeite namen om een aantal dingen na te kijken of te vermelden...jammer, hier ga ik niet meer naartoe!

  • Vind het na de reorganisatie meer op een i-store lijken dan op een algemene elektronica zaak. In de Ipads en Iphones en de accessoires was er genoeg keus en dit beslaat meer dan de helft van de winkel. Gemak 5
  • Gisteren bij Dixons in Weert een samsung tab 4 10.1 gekocht. Eerst vroeg ik of ze ook een docking station hadden voor deze tablet. Er werd heel vaag over gedaan; er was er geen en die van een andere tablet zou ook niet passen (terwijl thuis bleek dat dat wel degelijk kan!). Toch de tablet gekocht. Bij de auto bleek dat we nog recht hadden op een micro-sd van 32 Gb. Terug naar de winkel en navraag gedaan waarbij de mederwerker zei dat we dat via de website van Samsung moesten doen. Dit thuis gedaan. Vanmorgen zag ik een folder van Dixons waarin stond dat we ook nog recht hebben op een giftcard twv 30 euro! Hier ga ik nog achteraan maar ik vind het een slechte service van de mederwerkers; die hadden dat zelf tegen mij moeten zeggen!!! Service 2
  • er is genoeg keus in Iphones, Ipads en accessoires voor deze toestellen maar de andere merken vallen zo veel minder op Assortiment 4
  • Wegens de slechte service door de medewerker... Voorheen werkte er een mevrouw die wel heel aardig was, vandaar dat ik weer naar Dixons kwam...maar misschien is zij met vakantie? Aanbeveling 2
» Lees de hele review van consumente
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
15-08-2014

Yvette8888

Ik vind alles dus erg positief. Alleen de winkels mogen wel iets meer assortiment krijgen. Ik ben meer van het kopen in winkels dan in de webshop. Maar voor de rest heb ik niks te klagen! Ga zo door!

  • De verkoper vraagt al snel of hij mij kan helpen. Hierdoor kan ik snel afrekenen. Dit is erg fijn. Dit bevorderd het gemak. Gemak 8
  • Ik hoorde de verkoper iets uitleggen over een camera die ze verkochten. Hij wist veel te vertellen over deze camera. Ik hoefde alleen oortjes af te rekenen en ik had geen vragen. De verkoper vroeg hier wel naar. Service 8
  • In Tiel is het een kleine winkel. Ze hebben niet alles in de winkel staan. Je kan wel veel bestellen. Assortiment 7
  • Ik ga hier vaker heen om spullen te kopen. Dit doen mijn ouders en vriend ook. Ik raad deze winkel voor de prijs van de Sims 4 zeker aan! Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Yvette8888
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
13-08-2014

Matthew25

Dixons goed. Maar helaas van Bas Group.

  • Tja net als andere webshops Gemak 8
  • Netjes en degelijk Service 8
  • Veel en verschillende producten op voorraad. Maar soms helaas net wat je zoekt niet. Assortiment 9
  • Helaas geen grote fan meer van de winkels van de Bas group. Na slechte behandeling door de Mycom. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Matthew25
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-08-2014

Bram Vl

Aankoop: Fysieke winkel
Helmond

Zoals je al is de toelichtingen ziet goede winkel mooi winkel fijne winkel dus top 👍

  • Je word je goed geholpen dus is naar dixons gaan een plezier Gemak 8
  • De is goed maar soms wel kortaf dus dat kan iets beter Service 7
  • Goede producten hoge kwaliteit goede prijzen Assortiment 10
  • Fijne winkel mooie interieurs en goede medewerkers Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bram Vl
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
08-08-2014

WimTiel

Aankoop: Online

Bij bestelling 28/7 stond morgen bezorcht en voorraad check gaf voorraad. Bij bevestiging (na bestelling en afrekening) bleek verwachte leverdatum 1/8/2014 werdt op 2/8 aangepast naar 5/8 maar geen bericht van gehad. Nu 7/8 nog niets gezien of gehoord Ik heb inmiddels de order gecancelt. Toen ik vroeg of ik hiervan een email kon ontvangen was het antwoord nee dat ziet u in de status van uw order op mijn dixions. Echter is daar de order nu helemaal niet meer te zien. In mijn inbox staat nog net het eerste email bericht waarin de bestelling staat en en feit dat ik deze ook heb betaald. Als redden dat er nog geen contact met mij was opgenomen was dat de fabricant nog niet kon vertellen waneer mijn goederen dan wel gelevert konden worden. Dat op zich zou voor mij toch ook relevante informative zijn. Ik had nog wel dagen kunnen afwachten en er was niets gebeurt. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug zie. Morgen maar weer de klantenservice bellen. Shit.......

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • ik wordt niet op de hoogte gebracht als een fabricant niet kan zeggen waneer een product gelevert gaat worden. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Ik zou niemand aanraden hier iets te kopen daar de toezeggingen over levering en bericht giving bij vertragingen total niet worden na gekomen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van WimTiel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-08-2014

bwmvw

Aankoop: Online

  • Vandaag besteld voor 23:30 morgen afhalen in winkel of thuisbezorgd, das gunstiger dan bij anderen Gemak 10
  • Personeel is erg vriendelijk. Maar komt soms bij mijn plaatselijke winkel (waar ik de producten afhaal) een beetje opdringerig over Service 9
  • Assortiment is voldoende, maar niet overweldigend. Assortiment 8
  • Fijne winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bwmvw
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-08-2014

laredo

Aankoop: Online

Ruim aanbod en het voordeel van op zondag kunnen afhalen in de lokale Dixons bij V&D vind ik een groot voordeel!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van laredo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-08-2014

Janus de Kor

Pas geleden earpods besteld, zoals beloofd snel in huis en netjes verpakt.

  • Makkelijk te bestellen met de nieuwe site Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • ze verkopen geen beats Assortiment 8
  • keurige en overzichtelijke webshop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Janus de Kor
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
02-08-2014

F Kottelaar

Aankoop: Online

De bestelling kwam snel en in uitstekende staat aan en het assortiment is groot. Alleen de website had iets sneller gemogen, sinds de laatste vernieuwing is het iets trager.
Al met al een prima winkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van F Kottelaar
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-08-2014

Marielle Dopen

Goeie webshop!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Marielle Dopen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

Perdy1986

Aankoop: Online

Beste Dixons,

Bij deze wil ik jullie complimenteren voor de soepele bestelling. Alles ging lekker vlot en ik ben zeer tevreden. De laptop is razend snel!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Perdy1986
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

raitnesseem

bij dixons koop ik graag om dat ze zo goedkoop zijn heb daar pas een kabel voor mijn tablet gekocht was echt goedkoop.

  • ik vind heel fijn dat als op de website van dixons zo snel gaat. Gemak 8
  • tot nu toe niks te klagen over de service. Service 8
  • een super assortiment. Assortiment 10
  • van als te koop wat duren dingen goede kopen dingen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van raitnesseem
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-07-2014

Fatima Salim Hoef

Aankoop: Online

Duim omhoog!! Bedankt voor de hulp nog Dixons groetjes Fatima

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fatima Salim Hoef
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

Arjan Van Veen

Aankoop: Online

Mooi Muismat gekocht ben er heel blij mee

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arjan Van Veen
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
30-07-2014

miranda giezen

Aankoop: Online

De iPad is goed aangekomen en de service is top, kon nergens naders 3 jaar garantie vinden.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van miranda giezen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-07-2014

Mikkerboy1991

Aankoop: Online

De telefoon is perfect aangekomen en netjes verpakt. Top service.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mikkerboy1991
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
28-07-2014

jelle visbek

Aankoop: Online

bedankt voor de hulp nog

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jelle visbek
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-07-2014

Colinda Herder

Aankoop: Online

De bestelling verliep vlot en de nieuwe website ziet er mooi uit

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Colinda Herder
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
28-07-2014

xro

leuk

  • je loopt naar binnen Gemak 8
  • er staat iemand Service 8
  • beetje weinig Assortiment 6
  • doen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van xro
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-07-2014

Baconator Bert

Aankoop: Online

Laptop besteld waar een productiefout in zat. Contact opgenomen met klantenservice en het probleem is super opgelost. Klantenservice is top!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Baconator Bert
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-07-2014

sem2002

Aankoop: Online

ik heb de skylander popetjes bestelt en ging helemaal goed ik ben er supper blij mee

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sem2002
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
26-07-2014

Mike&es

  • Ook online perfect Gemak 7
  • Klant vriendelijk Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Mike&es
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
22-07-2014

john_111111

check i tout

  • simpel te doen Gemak 7
  • snel email contact Service 7
  • veel producten te vinden Assortiment 8
  • alround winkel Aanbeveling 7
» Lees de hele review van john_111111
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
19-07-2014

MattHT

Over het algemeen goede service. Sms gehad dat het product klaarlag en in de winkel was inderdaad het product voor mij achtergehouden. Wat ik wel jammer vind van Dixons is dat het assortiment voor Games, met name voor de pc, vrij karig is. Als er aanbiedingen zijn voor games, zijn deze echter wel vaak scherp geprijsd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MattHT
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-07-2014

cvheereveld

Prima verlopen bestelling en snelle levering.

  • De mobiele website is erg handig. Ik had even niet de PC bij de hand maar kon toch makkelijk bestellen op de telefoon. Gemak 8
  • Geen verzendkosten. Service 8
  • Redelijk volledig. Sommige speciaalzaken hebben wel wat meer maar voor de doorsnee consument prima. Assortiment 7
  • Overzichtelijk en betaalbaar winkelen. Duidelijke communicatie. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cvheereveld
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
18-07-2014

Henk13724

Super winkel met snelle levering!

  • Snel en gemakkelijk iets te bestellen via ideal. Gemak 9
  • Snelle levering van het besteld product. Service 10
  • Uitgebreid assortiment. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Henk13724
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-07-2014

Huang

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Bezorging is super! Service 9
  • Misschien kan het assortiment worden uitgebreid. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Huang
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-07-2014

chris111111111111111

Aankoop: Fysieke winkel
Roermond

Het is een winkel met personeel dat nog echt luisterd en fatsoenlijk advies geeft. Daarnaast tot nu toe nooit voor niets gekomen, alles op voorraad

  • Lekker veel op vooraad Gemak 10
  • Duidelijke uitleg van verkoper Jarek,kom hier zeker terug Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van chris111111111111111
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
10-07-2014

Tonnie Luchtenberg

Aankoop: Online

USB Stick is perfekt aangekomen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Tonnie Luchtenberg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-07-2014

Jamillia Barque

Aankoop: Online

De laptop werkt goed en nog steeds snel, geen spijt van gehad! :)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jamillia Barque
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.