Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


891 reviews Totaalscore 8,1
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 90
Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2014

cliffie

Gewoon een leuke zaak

  • Goed assortiment Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Beperkt maar wel wat ik nodig heb, dus goed! Assortiment 8
  • Goed personeel, goede spullen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cliffie
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
16-12-2014

Cherke

Aankoop: Fysieke winkel
Bussum

Prima winkel maar het webpersoneel mag wel iets klantvriendelijker worden. Winkelpersoneel is altijd prima en heel hulpvaardig maar de mails van de klantenservice als iets mis gaat zijn kortaf en soms zelfs onvriendelijk. Assortiment is prima en winkels bijna in elke stad te vinden. Prijzen zijn marktconform.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Als er iets fout gaat (iets besteld wat achteraf toch niet op voorraad is wordt je bestelling zomaar gecancelled en is de communicatie niet optimaal. Best jammer want een goede service merk je juist pas op als er iets mis gaat. Service 6
  • Prima assortiment maar jammer dat de games zo zijn uitgedund. Assortiment 7
  • Als het in de winkel op voorraad is en met name Apple electronica (waar je bij dixons langere garantie op krijgt dan bij Apple zelf) dan is Dixons echt een aanrader! Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Cherke
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-12-2014

f.hoog

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Onlangs een aankoop gedaan in Groningen. Zeer vriendelijk en vakkundige medewerkers. Ik ben erg goed geholpen en ga zeker een keer terug naar deze winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van f.hoog
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-12-2014

Dass12

  • Website is overzichtelijk en bestellingprocess prima in orde Gemak 9
  • Bestelling was op aangegeven leverdatum binnen, dus niks op aan te merken. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dass12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-12-2014

supercop19731973

Online bestelling, snel geleverd en via Ideal betaald

  • Online besteld. Dus geen benzinegeld. Gemak 9
  •   Service
  • Ruim keuze. Niets mis mee. Assortiment 9
  • Jammer dat er steeds minder fysieke winkels zijn bij mijn in de buurt. Maar online is een goede en goedkope vervanger Aanbeveling 9
» Lees de hele review van supercop19731973
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-12-2014

honda112_200

Goeie website en snelle bezorging.

  • Website is simpel in gebruik en makkelijk via mobiel Gemak 8
  • nvt Service 8
  • Kan beter. Ik zoek b.v. amiibo poppetjes voor nintendo. Die zijn niet verkrijgbaar in het assortiment Assortiment 7
  • Jawel. Bestelling wordt ook snel geleverd. Wel aanrader. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van honda112_200
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
15-12-2014

Johannes Jan

Aankoop: Fysieke winkel
Dronten

Voldoende toegelicht.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Er werkten beide keren van mijn bezoek, begin december en 13 december, 2 heren in de winkel. De jongenman in de winkel, had of zijn "week" niet, maar vooral de tweede keer toen mijn vrouw ook mee was, was hij, ik zal eerlijk zijn, simpelweg asociaal. Deze beste man heeft volgens ons geen idee hoe hij overkomt op klanten. Wij gunnen ieder zijn geluk maar ik hoop echt dat hij deze week uit zijn hum was om een goede reden anders behoort hij niet in de detailhandel. Mijn vrouw melde mij direct dat ze nooit meer terugkomt in deze winkel. Toch jammer, wij bestede nl. € 1868,00 op 13-12-2014. Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service. Ik ben zelf commercieel manager van een bedrijf en heb hiernaast meerdere jaren gewerkt in een winkel, met veel plezier. Zie dit als positieve feedback en geef deze jongeman snel een cursus of wellicht zicht op een andere baan. Dit gaat klanten kosten, dit is al gebeurd, uit onze kringen zal hij niemand meer ontmoeten. Stiekem hoop ik dat hij een slechte week had en door zelfinzicht spijt heeft van zijn waardeloze mentaliteit. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Johannes Jan
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-12-2014

timelezz12345

Prima geregeld, tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van timelezz12345
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-11-2014

The.T

Aankoop: Fysieke winkel

Dixons waalwijk is echt een Topwinkel! Snel geholpen en uitstekende service.

  • Top! Gemak 10
  • Personeel weet overal iets vanaf, zoniet zoeken ze het snel op, kunnen ze mij niet direct helpen dan hebben ze altijd meerdere oplossingen klaarstaan! Service 10
  • Heel ruim! Assortiment 10
  • Zeker een aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van The.T
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
29-11-2014

Yorambo

Algehele sfeer, product en prijs waren degelijk. Kan altijd terugkomen met vragen, in welke Dixons dan ook. Ben tevreden!

  • Had het product van te voren besteld, lag al klaar. Prijs kwam precies overeen. Verkopers waren behulpzaam. Gemak 9
  • Behulpzame verkopers, die mij met liefde wat dingen uitlegden. Service 9
  • In de winkel kan er besteld worden bij de online store, waardoor het product altijd redelijk snel geleverd kan worden. Assortiment 8
  • Goede service, garantie, en verkopers. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Yorambo
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
26-11-2014

vraagvanvincent

  • Het is gemakkelijk om te zien of producten in de winkel nog op voorraad zijn en hoeveel dat dan is. Gemak 8
  • Na een update werkte mijn Apple TV niet meer. Via google en het serienummer kwam ik er achter dat het een bekend probleem was en dat er een omruilprogramma was. Bij de Dixons winkel wilde ze hem niet meteen omruilen, ik moest eerst 2 weken wachten op 'onderzoek' en kreeg daarna pas een nieuwe. Ik moest dus na die 2 weken ook nog weer een keer naar het filiaal. Ze wilden me voor in de tussentijd ook geen andere apple TV te leen geven. Ik heb mij 14 dagen lang zitten irriteren aan deze slechte service want ik gebruik mijn Apple TV elke dag! Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Zo lang de garantieafwikkeling bij Dixons zo klant onvriendelijk is raad ik het niemand aan! Ik geef toch een voldoende omdat Dixons op Apple producten 3 jaar garantie geeft. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van vraagvanvincent
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-11-2014

DaDave

Aankoop: Online

Niet alleen snel bezord maar probleem ook snel opgelost en keurig geholpen in de winkel.

  • Via internet besteld end e volgende dag in huis. Gemak 10
  • Na een defecte harde schijf ontvangen te hebben ontvangen na contact met dixons een nieuwe besteld en gratis omgeruild in de winkel. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeker aan te raden ivm snelle bezorging en goede klantenservice. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DaDave
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

cinthiabelgie

Aankoop: Fysieke winkel
tilburg

Men nam de tijd voor mij volledig tot dienst te zijn. Al mijn vragen werden goed beantwoord!
Ik voelde me goed geïnformeerd en geholpen. Dit was voor mij de 6e winkel waar ik binnenkwam met een moeilijke vraag over het aankopen van een tablet, en eindelijk kreeg ik goed antwoord. Dixons krijgt een 10+
Complimenten voor Laid!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cinthiabelgie
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
24-11-2014

batata5314

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van batata5314
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-11-2014

Niels352

  • Handig dat in winkel afgehaald kan worden. Tevens snelle verzending. Gemak 8
  • Duidelijke communicatie Service 9
  • Ruime hoeveelheid electronicaproducten Assortiment 9
  • Vooral voor aanbiedingen. Anders is prijs gelijk aan andere ketens Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Niels352
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-11-2014

Jurgen v. B

Levering van mijn S4 ging snel en de betaling gemakkelijk; prima winkel om te bestellen dus!

  • Bestellen gaat eenvoudig en snel Gemak 9
  • Snelle bezorging, je kunt ook 's avonds nog gewoon bestellen en de volgende dag je product in huis hebben. Service 7
  • Veel keus uit allerlei merken en producten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jurgen v. B
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-11-2014

Cel14

Dixons helpt de klant graag en is betrouwbaar

  • Dixons is overzichtelijk Gemak 9
  • Als je een vraag hebt wordt je erg snel geholpen Service 10
  • Zeer groot assortiment, veel keuze Assortiment 8
  • HEt is een redelijk goede site Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Cel14
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-11-2014

dixie1971

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

ik vind het assortiment niet zo heel groot, jammer. De service vind ik goed, want je wordt keurig te woord gestaan, probleem wordt indien mogelijk direct opgelost. Wanneer je denkt dat is niet op te lossen, dan weet de verkoper wel iets.Ook als het product niet bij hun gekocht is. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Belangrijk!!! Je wordt niet van kastje naar de muur gestuurd en je krijgt echt goed advies.

  • Je word gewoon met rust gelaten, je kunt rustig rondkijken en als ze zien dat je hulp nodig hebt, komen ze naar je toe. Gemak 9
  • Ik ben net in de winkel super goed geholpen ook toen ik een vraag over een telefoon had die ik daar niet gekocht had. Service 10
  • vind het niet echt veel aanbod, jammer Assortiment 7
  • Je word heel goed geholpen, beleefd, snel en niet opdringerig.Ik vind dit heel belangrijk. Ook krijg je hulp als je een probleempje heb zoals ik met een telefoon die ik daar niet gekocht had. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dixie1971
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-11-2014

staticx

Aankoop: Fysieke winkel
beverwijk

Dixons is de betere winkel, goede service en meer garantie op appleproducten dan bij apple zelf

  • niets te klagen Gemak 8
  • helemaal goed Service 8
  • erg ruim Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van staticx
Reageer op deze review

Reactie:
RvanElswijk

21-11-2014
zeer slechte zaak wordt niet professioneel behandeld
lacie externe harde schijf gekocht 1 tb zat geen cd in pakket
weten weinig tot niets geld terug gevraagd moet hem nog kopen wel jammer slechte clandisie 4444
Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

piggy

Aankoop: Online

  • De vernieuwde website is duidelijk. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • Je kan alles makkelijk vinden. Assortiment is groot. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van piggy
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-11-2014

arigatou

Aankoop: Online

  • Alles is makkelijk terug te vinden. Gemak 7
  • De bestelling kwam op tijd. Service 8
  • Er zijn genoeg alternatieven voor datgene wat ik wilde bestellen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arigatou
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

Luuk Hermans

Altijd goede service, ook bij de reeds aangekochte laptop.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Luuk Hermans
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
18-11-2014

Michael Snels

Aankoop: Fysieke winkel
Veldhoven

Erg tevreden over de winkel. Ik ben blij met de lage prijzen die ze vaak hebben tijdens hun acties. Echter kan er op de klantenservice wat verbeterd worden, want zaken zoals retourneren worden soms wellicht met moeite behandeld.

  • Het is eigenlijk gewoon klikken en bestellen. Super makkelijk, maar ook niks bijzonders. Gemak 8
  • Op een gegeven moment kapte mijn speakers met opladen en heeft het me heel wat moeite gekost om een nieuwe te krijgen. Dit had makkelijker gekund. Service 6
  • Er is in ieder geval genoeg te kopen en de prijzen zijn zeker weten tijdens de acties erg concurrerend. Daarom een dikke 8 Assortiment 8
  • Groot genoeg assortiment, goede prijzen, maar de klantenservice is toch een beetje zwakjes. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Michael Snels
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-11-2014

namex

Assortiment is redelijk groot. Wel mis ik bijv. wat rekenmachines.
Service is goed. Gemak is prima.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van namex
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

vengeance

Super handige en overzichtelijke website. Altijd goede aanbiedingen !

  • Handige website, prima overzicht. Gebruiksvriendelijk Gemak 9
  •   Service
  • Alle benodigdheden op 1 website, ideaal Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vengeance
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

kekkied

Aankoop: Online

Mijn bestelling op zondag gedaan en maandag al bezorgd. Het product was echt en was zeer goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kekkied
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-11-2014

Steven v. Asselt

Aankoop: Online

Dixons is een prima website welke zijn afspraken nakomt. Het assortiment is ruim genoeg, en populaire producten zijn dan ook voor een goede prijs te vinden.

Verzending en betaling ging goed, een tevreden klant!

  • de website oogt overzichtelijk, en is duidelijk ingedeeld in categorieën. Het werkt gemakkelijk, geen klachten over. Gemak 8
  • Product werd snel geleverd, was netjes verpakt. Het spel was helemaal in orde, niks te klagen over de service. Service 9
  • Het spel wat ik zocht was gewoon te koop op de website van Dixons. Andere populaire spellen zijn ook gewoon op de site te vinden! Assortiment 8
  • Prima webwinkel welke zijn afspraken nakomt. Soms best scherpe aanbiedingen. Geen nare ervaringen gehad, gewoon goede webwinkel! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Steven v. Asselt
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
16-11-2014

Wasi1989

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Botte personeel . Service 6
  • Ze hebben niet altijd wat je zoekt Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wasi1989
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-11-2014

Henk19891

  • Duidelijke site. erg handig dat er te zien is hoeveel er nog op voorraad is in de winkels. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Dixons heeft vaak leuke aanbiedingen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Henk19891
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
16-11-2014

Prive123456

Fijne winkel, over het algemeen personeel wat voor je klaar (kan) staan, zelf bediening en semi-zeldbediening is van toepassingen en dit geeft de winkel zeker een goede uitstraling

  • Winkel is erg goed ingedeeld en overzichterlijk Gemak 7
  • Tot op heden nooit problemen met de Dixons gehad, positief gezien dus! Service 8
  • Varieert erg, het is natuurlijk geen Grote winkel keten, maar over het algemeen kun je er veel kopen voor je Computer/game dingen Assortiment 7
  • aangezien ik vaker gebruik maak van de webshop dan van de fysieke winkel (doordat er in mijn omgeving geen Dixoms is) licht dit moeilijk om aan te raden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Prive123456
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-11-2014

Alexandera

Aankoop: Fysieke winkel
arnhem

Kreeg zeer duidelijke uitleg, waardoor ik voor ipad air 2 heb gekozen en heb er tot nu geen spijt van gehad.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Alexandera
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
16-11-2014

MichaelW1998

Aankoop: Online

Klantgerichtheid: Slecht, ze willen perse dat je het komt ophalen in een winkel i.p.v dat ze aanbieden het te verzenden (ik ben bereid die verzendkosten te betalen).

  •   Gemak
  • Dixon verkocht een game voor PS4 als goedkoopste (vergeleken met andere winkels, verschil van €11). Echter was deze niet meer online bestelbaar, maar wel nog in enkele winkels. Echter is de dichtstbijzijnde winkel die de game heeft 45 minuten hier vandaan. Na contact met Dixons blijkt dat, doordat er een nieuw deel van de game (Assassins Creed) uitkomt, deze niet meer word aangevult in voorraad. Dit terwijl alle andere webshops hem wel nog hebben. Dixon zei mij dat er geen andere optie is dan hem in de fysieke winkel (45 min hier vandaan) op te halen. Service 1
  •   Assortiment
  • Helaas, zoals uitgelegd bij 'Service' is deze winkel niet aan te raden. In plaats van; 'we kunnen hem opsturen, alleen betaald u dan wel €2 verzendkosten voor briefpost' of iets dergelijks (klantvriendelijk) herkent deze winkel niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van MichaelW1998
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-11-2014

Camiel2000

Superleuke, en handige winkel! Snelle bezorgingen en heel klantvriendelijke service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Camiel2000
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
12-11-2014

Soptunna

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

  • Duidelijke website, veel producten aanwezig o de website. Helaas zijn de winkels vaak klein en hebben dus een klein assortiment. Gemak 7
  • Veel vakkennis van de verkopers in de winkel. Zij konden mij precies vertellen hoe het spel werkt wat ik heb gekocht. Service 8
  • Voor de website geef ik eigenlijk een 9, voor de winkels een 5. Kleime winkels met een klein assortiment. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Soptunna
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-11-2014

Sjerma1

  • zeer overzichtelijke webside Gemak 8
  • goede service perfecte levering Service 8
  • groot arsotiment Assortiment 8
  • als je iets besteld wordt het keurig op tijd geleverd tegen goede prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sjerma1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-11-2014

Gerard4800

Aankoop: Fysieke winkel
Doetinchem

Bij Dixons in Axel (vakantie) geweest. Deze verkoper heeft ons prima geholpen zonder de indruk te wekken om te (ver)kopen. Hierna naar de Dixons in Doetinchem gegaan. Goed geholpen zonder druk. Alleen de indruk wekken, "u krijgt een kadootje" met een paar schoonmaakdoekjes en dan toch op de rekening zetten, is een minpuntje.

  • Overzichtelijke winkel Gemak 9
  • Uitstekende voorlichting. Minpuntje: de verkoper gaf uit zich zelf een pakje schoonmaakdoekjes; stond wel op de rekening! Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerard4800
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
10-11-2014

Phyllis1989

Aankoop: Online

Mijn beoordeling over de Dixons is goed. Een zéér groot pluspunt vind ik het feit dat er zeven dagen per week wordt bezorgd; zo kan je ook als fulltime werkend persoon je pakket in ontvangst nemen.

  • Gemak is goed, je kunt van alles bekijken. Gemak 7
  • Service is goed: de medewerkers hebben verstand van zaken. Service 8
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Ik zou het zeker aanbevelen; het is de elektronicawinkel als je iets nodig hebt van elektronica. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Phyllis1989
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-11-2014

JoostWi

  • Gratis verzending, veel winkels om af te halen. Gemak 10
  • De service is goed, maar de kennis van de winkelmedewerkers kan wat beter. Service 8
  • Over het algemeen goed, maar ik mis bepaalde (specifieke) multimedia apparatuur zoals bijvoorbeeld de GoPro Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JoostWi
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
07-11-2014

erwin1234567

Aankoop: Online

Vrijdagochtend besteld. Op voorraad. Levering de volgende dag op zaterdag. Bevestiging via mail levering de volgende dag op zaterdag , met track en trace code van postnl. postnl info levering a.s maandag......

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Leverings informatie klopt niet. Vrijdagochtend besteld. Op voorraad. Levering de volgende dag op zaterdag. Bevestiging via mail levering de volgende dag op zaterdag , met track en trace code van postnl. postnl info levering a.s maandag...... Aanbeveling 1
» Lees de hele review van erwin1234567
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
04-11-2014

Sandery86

Aankoop: Fysieke winkel
Apeldoorn

Goede service!

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Sandery86
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-11-2014

E. Vlasman

Aankoop: Online

Gewoon goed

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Word keurig geholpen Service 7
  • Veel keuze en ook mooie aanbiedingen Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van E. Vlasman
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-11-2014

Stundentje

Waarom ben ik nou zo enthousiast? Omdat ik altijd terecht kan met mijn vragen. En ze hebben altijd de beste games op voorraad.

  • Bij mij is er een dixons winkel om de hoek, als ik een mooie aanbieding zie, kan ik meteen langs. Gemak 10
  • Altijd vriendelijk! En behulpzaam en informatief. Ik mis alleen nog een bakkie koffie. Service 8
  • Van alles wat en de beste games op voorraad. Assortiment 10
  • Zeer zeker, want je betaalt nooit te veel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stundentje
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
01-11-2014

Ruyters1978

Dixons heeft goede winkels met goed personeel, die voor de klant moeite doet. Ze maken zich er niet makkelijk vanaf als ze een product niet hebben. Er wordt gezocht naar een alternatief. Zeer tevreden over de service.

  • De producten staan overzichtelijk in de winkel. Gemak 7
  • Snel en goed geholpen. Het personeel staat snel voor je klaar als ze merken dat je naar iets op zoek bent. Er wordt moeite gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Service 8
  • Het assortiment is uitgebreid. Als een product niet aanwezig is wordt er gekeken of de geleverd kan worden. Assortiment 8
  • Prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Je wordt behandeld als klant is koning. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ruyters1978
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-11-2014

mdfanatik

  • Altijd dichtbij Gemak 9
  • Zoeken mee naar oplossing als het product niet voldoet Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mdfanatik
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-10-2014

Ernea

Aankoop: Fysieke winkel
Bussum

  • Goede en duidelijke website. Gemak 9
  • Goed advies gekregen in de winkel. Daarna via de website besteld met de optie afhalen in de winkel. Duidelijke uitleg door vriendelijk personeel bij afhalen. Service 9
  • Goed assortiment. Niet de goedkoopste. Assortiment 9
  • Prettig personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ernea
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

Shanie21

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Shanie21
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-10-2014

JohnSmit

Top service!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JohnSmit
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-10-2014

Wiezzaa

Aankoop: Fysieke winkel
Drachten

Een snelle levering en meestal een goede prijs.

  • Mooie duidelijke site Gemak 7
  • Tot nu toe altijd prima. Service 7
  • Veel keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wiezzaa
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-10-2014

Jessica23.

Ze helpen goed

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jessica23.
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.