Winkels

Reviews: Dixons.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dixons.nl.


570 reviews Totaalscore 8,0
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dixons.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 90
Totaal 8,0
4.5 sterren
29-01-2015

G-erard

Aankoop: Fysieke winkel
Den Bosch Helftheuvelpassage

Dixons is klantvriendelijk en behulpzaam. Goede advisering

  • Overzichtelijke webshop Gemak 8
  • Advies in winkel goed, zeer klantgericht Service 9
  • In winkel beperkt assortiment. Webshop wel veel produkten Assortiment 7
  • Goede service, snel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van G-erard
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
29-01-2015

DavidReg

Week geleden wat besteld, nog steeds niet ontvangen, Track en Trace nummer heeft nooit gewerkt en na paar keer bellen en mailen nog geen reactie. Men gaat nu aan een leidinggevende vragen (??)of er een onderzoek mag komen. Gaat om een kaartje van 20 euro....
Laatste keer dat ik hier besteld heb.

  • Op zich goede website. Gemak 7
  • Week geleden wat besteld, nog steeds niet ontvangen, Track en Trace nummer heeft nooit gewerkt en na paar keer bellen en mailen nog geen reactie. Men gaat nu aan een leidinggevende vragen (??)of er een onderzoek mag komen. Gaat om een kaartje van 20 euro.... Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Aangezien ze EN niet leveren EN het niet oplossen zou ik niet alleen deze winkel niet adviseren, ik zou ze sterk adviseren elders te winkelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van DavidReg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-01-2015

N.Belic

top winkel raad het aan!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N.Belic
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
19-01-2015

paulwb

Aankoop: Online

Bij bestelling van een iPad Air 32 GB werd dor Dixons aangegeven dat het artikel wordt thuisbezorgd op zaterdag 17 januari. Mocht de aflevering vertraagd worden dan zou ik daarvan d.m.v. e-mail op de hoogte worden gebracht. Die zaterdag had ik nog geen enkel bericht van Dixons ontvangen omtrent de bezorgstatus . Na een telefoontje bleek dat het helemaal niet zal worden bezorgd, maar door logistieke problemen minimaal 10 dagen later. Hoewel Dixons belooft over eventuele vertragingen te communiceren, wordt dit niet gedaan. Ik heb de bestelling maar geannuleerd en het artikel bij een goede webshop bestelt. Conclusie: bestel NOOIT iets bij Dixons.nl, want het is daar een logistieke chaos!

  • Het is wel gemakkelijk om iets te bestellen, maar dan begint de ellende... Gemak 1
  • De service en klantgerichtheid zijn heel slecht. Dixons is absoluut niet erop gericht om het bestelde artikel netjes bij de klant te krijgen. Service 1
  • Het aangeboden assortiment lijkt in orde, maar na bestelling blijkt het artikel niet op voorraad te zijn en kan het gewoon niet worden geleverd. Dixons communiceert hierover helemaal niet naar de klant. Assortiment 1
  • Ik heb nog nooit zo'n slechte webshop meegemaakt. Elke andere webshop is beter dan Dixons.nl Aanbeveling 1
» Lees de hele review van paulwb
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-01-2015

ThomS90

Kaart besteld online om af te halen en kon diezelfde dag nog ophalen, prima service.

  • Bestelling online verloopt snel en eenvoudig Gemak 8
  • Kon de kaart dezelfde dag nog ophalen Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ThomS90
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-01-2015

Frank720121

In het algemeen heel duidelijke website, product gezien gelijk opgehaald. O.a. ook wat besteld via webshop.

Top kwaliteit!

  • Een van het simpelste websites waar je gemakkelijk kan shoppen. Product snel geholpen. Gemak 8
  • Werd heel snel geholpen Service 8
  • Brede assortiment met leuke aanbieding. Doorgaan! Assortiment 9
  • Service en bezorging (van gelijk volgende dag thuis) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Frank720121
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
12-01-2015

g.schriever

Aankoop: Fysieke winkel
Joop van Wezelhof Amsterdam

vriendelijke en vakkundige service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van g.schriever
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-01-2015

RobOss

Aankoop: Fysieke winkel
Filiaal in OSS

Zeer duidelijke website ter informatie en bestellen/reserveren zeer goed.
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Personeel erg vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig.
Kom graag in de winkel voor advies en aankoop.

  • Rustig online de producten bekijken en online reserveren in Dixon winkel naar voorkeur. Werkt uitstekend en naar volle tevredenheid. Gemak dient de mens. Gemak 9
  • Na reservering en bericht van ophalen verloopt zeer goed. Winkelpersoneel in 'mijn filiaal' is zeer vriendelijk. Service 9
  • Vrijwel alle artikelen aanwezig voor mijn behoeften. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RobOss
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-01-2015

Helipilot

  • De website is overzichtelijk. het enige punt is dat de kortingscode wellicht eerder in het betaalproces ingevuld had kunnen worden. Gemak 8
  • Product werd snel geleverd. Echter was het product defect, wat zeer kundig en snel werd opgelost Service 8
  • Breed assortment, en relatief goedkoop Assortiment 9
  • Levering ging vlot en mijn probleem werd snel verholpen. Top service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Helipilot
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-01-2015

Delando

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

  • De filiaal was in de stad en moest daar ook zijn, dus ik kon het combineren. Gemak 8
  • Werd netjes door de verkoper geholpen. Service 8
  • Vergeleken met andere ketens is het assortiment zichtbaar in de winkel niet groot. Assortiment 6
  • Zeker goede snelle service en klantvriendelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Delando
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
05-01-2015

Pieter119

Het is zeer relax en pretig winkelen met een overzichtelijk assortiment.

  • prettig shoppen Gemak 8
  • deskundig en vriendelijk personeel Service 9
  •   Assortiment
  • gewoon eerlijke en scherpe prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Pieter119
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-01-2015

Renem19

Zeer goedwerkende en gemakkelijke webshops. Ze doen ook wat ze zeggen en leveren bij mij altijd op tijd. Soms wel even wachten op een product, maar dit staat bij het bestellen dan duidelijk aangegeven.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Renem19
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-01-2015

dennisgitaar

  • Heldere website Gemak 8
  • Goede levering Service 8
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dennisgitaar
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-01-2015

Supercool1468

Mooie site

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Supercool1468
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-01-2015

Waterschoot1986

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Waterschoot1986
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
03-01-2015

Tibbetut

Aankoop: Online

Spreekt voor zich waarom ik hier zelf geen batterij meer zal kopen.

  •   Gemak
  • Vrijdag in de winkel voor HP-laptop. Zie folder liggen dat op ALLE laptops van HP vanaf maandag korting geldt. 20% van € 559, lijkt me wel leuk. Kijk maandag op de site: geen korting. Na bellen krijg ik 10% korting, want ALLE was toch niet alle. Bestel ondanks weet dat ik recht het op 20% toch de laptop. Kijk dinsdag op de site: Laptop wordt nu aangeboden van € 669 voor € 559. Schurken zijn het. Levertijd was eerst 3 januari, nu onbekend. 3 januari gebeld. Komt waarschijnlijk pas op 9 januari (misschien). Dixons: geniet van de laptop en ajb snel mijn geld terug. Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service: boeven die hun afspraken niet nakomen. Gefingeerde kortingen aanbieden en schuiven met leverdata. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Tibbetut
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-12-2014

rdgrdgrdg

Aankoop: Fysieke winkel
sneek

Dixons is een goede anwe site met veel producten die snel worden geleverd!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van rdgrdgrdg
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-12-2014

Alexkorunka

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alexkorunka
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
21-12-2014

MattHT

Bestelling verliep goed, handig dat je zo laat in de avond nog bestelling kan doen, en toch het product de volgende dag op de mat kan zien liggen.

  • Bestelling verliep vlot en zonder problemen. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Redelijk uitgebreid assortiment, maar zie vaak wel alleen vrij recente of populaire games, voor de wat meer cult games, moet ik toch naar speciaalzaken toe. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MattHT
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-12-2014

cliffie

Gewoon een leuke zaak

  • Goed assortiment Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Beperkt maar wel wat ik nodig heb, dus goed! Assortiment 8
  • Goed personeel, goede spullen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cliffie
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
16-12-2014

Cherke

Aankoop: Fysieke winkel
Bussum

Prima winkel maar het webpersoneel mag wel iets klantvriendelijker worden. Winkelpersoneel is altijd prima en heel hulpvaardig maar de mails van de klantenservice als iets mis gaat zijn kortaf en soms zelfs onvriendelijk. Assortiment is prima en winkels bijna in elke stad te vinden. Prijzen zijn marktconform.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Als er iets fout gaat (iets besteld wat achteraf toch niet op voorraad is wordt je bestelling zomaar gecancelled en is de communicatie niet optimaal. Best jammer want een goede service merk je juist pas op als er iets mis gaat. Service 6
  • Prima assortiment maar jammer dat de games zo zijn uitgedund. Assortiment 7
  • Als het in de winkel op voorraad is en met name Apple electronica (waar je bij dixons langere garantie op krijgt dan bij Apple zelf) dan is Dixons echt een aanrader! Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Cherke
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-12-2014

f.hoog

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Onlangs een aankoop gedaan in Groningen. Zeer vriendelijk en vakkundige medewerkers. Ik ben erg goed geholpen en ga zeker een keer terug naar deze winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van f.hoog
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-12-2014

Dass12

  • Website is overzichtelijk en bestellingprocess prima in orde Gemak 9
  • Bestelling was op aangegeven leverdatum binnen, dus niks op aan te merken. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dass12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-12-2014

supercop19731973

Online bestelling, snel geleverd en via Ideal betaald

  • Online besteld. Dus geen benzinegeld. Gemak 9
  •   Service
  • Ruim keuze. Niets mis mee. Assortiment 9
  • Jammer dat er steeds minder fysieke winkels zijn bij mijn in de buurt. Maar online is een goede en goedkope vervanger Aanbeveling 9
» Lees de hele review van supercop19731973
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-12-2014

honda112_200

Goeie website en snelle bezorging.

  • Website is simpel in gebruik en makkelijk via mobiel Gemak 8
  • nvt Service 8
  • Kan beter. Ik zoek b.v. amiibo poppetjes voor nintendo. Die zijn niet verkrijgbaar in het assortiment Assortiment 7
  • Jawel. Bestelling wordt ook snel geleverd. Wel aanrader. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van honda112_200
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
15-12-2014

Johannes Jan

Aankoop: Fysieke winkel
Dronten

Voldoende toegelicht.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Er werkten beide keren van mijn bezoek, begin december en 13 december, 2 heren in de winkel. De jongenman in de winkel, had of zijn "week" niet, maar vooral de tweede keer toen mijn vrouw ook mee was, was hij, ik zal eerlijk zijn, simpelweg asociaal. Deze beste man heeft volgens ons geen idee hoe hij overkomt op klanten. Wij gunnen ieder zijn geluk maar ik hoop echt dat hij deze week uit zijn hum was om een goede reden anders behoort hij niet in de detailhandel. Mijn vrouw melde mij direct dat ze nooit meer terugkomt in deze winkel. Toch jammer, wij bestede nl. € 1868,00 op 13-12-2014. Service 1
  •   Assortiment
  • Zie service. Ik ben zelf commercieel manager van een bedrijf en heb hiernaast meerdere jaren gewerkt in een winkel, met veel plezier. Zie dit als positieve feedback en geef deze jongeman snel een cursus of wellicht zicht op een andere baan. Dit gaat klanten kosten, dit is al gebeurd, uit onze kringen zal hij niemand meer ontmoeten. Stiekem hoop ik dat hij een slechte week had en door zelfinzicht spijt heeft van zijn waardeloze mentaliteit. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Johannes Jan
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-12-2014

timelezz12345

Prima geregeld, tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van timelezz12345
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-11-2014

The.T

Aankoop: Fysieke winkel

Dixons waalwijk is echt een Topwinkel! Snel geholpen en uitstekende service.

  • Top! Gemak 10
  • Personeel weet overal iets vanaf, zoniet zoeken ze het snel op, kunnen ze mij niet direct helpen dan hebben ze altijd meerdere oplossingen klaarstaan! Service 10
  • Heel ruim! Assortiment 10
  • Zeker een aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van The.T
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
29-11-2014

Yorambo

Algehele sfeer, product en prijs waren degelijk. Kan altijd terugkomen met vragen, in welke Dixons dan ook. Ben tevreden!

  • Had het product van te voren besteld, lag al klaar. Prijs kwam precies overeen. Verkopers waren behulpzaam. Gemak 9
  • Behulpzame verkopers, die mij met liefde wat dingen uitlegden. Service 9
  • In de winkel kan er besteld worden bij de online store, waardoor het product altijd redelijk snel geleverd kan worden. Assortiment 8
  • Goede service, garantie, en verkopers. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Yorambo
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
26-11-2014

vraagvanvincent

  • Het is gemakkelijk om te zien of producten in de winkel nog op voorraad zijn en hoeveel dat dan is. Gemak 8
  • Na een update werkte mijn Apple TV niet meer. Via google en het serienummer kwam ik er achter dat het een bekend probleem was en dat er een omruilprogramma was. Bij de Dixons winkel wilde ze hem niet meteen omruilen, ik moest eerst 2 weken wachten op 'onderzoek' en kreeg daarna pas een nieuwe. Ik moest dus na die 2 weken ook nog weer een keer naar het filiaal. Ze wilden me voor in de tussentijd ook geen andere apple TV te leen geven. Ik heb mij 14 dagen lang zitten irriteren aan deze slechte service want ik gebruik mijn Apple TV elke dag! Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Zo lang de garantieafwikkeling bij Dixons zo klant onvriendelijk is raad ik het niemand aan! Ik geef toch een voldoende omdat Dixons op Apple producten 3 jaar garantie geeft. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van vraagvanvincent
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-11-2014

DaDave

Aankoop: Online

Niet alleen snel bezord maar probleem ook snel opgelost en keurig geholpen in de winkel.

  • Via internet besteld end e volgende dag in huis. Gemak 10
  • Na een defecte harde schijf ontvangen te hebben ontvangen na contact met dixons een nieuwe besteld en gratis omgeruild in de winkel. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeker aan te raden ivm snelle bezorging en goede klantenservice. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DaDave
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

cinthiabelgie

Aankoop: Fysieke winkel
tilburg

Men nam de tijd voor mij volledig tot dienst te zijn. Al mijn vragen werden goed beantwoord!
Ik voelde me goed geïnformeerd en geholpen. Dit was voor mij de 6e winkel waar ik binnenkwam met een moeilijke vraag over het aankopen van een tablet, en eindelijk kreeg ik goed antwoord. Dixons krijgt een 10+
Complimenten voor Laid!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cinthiabelgie
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
24-11-2014

batata5314

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van batata5314
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-11-2014

Niels352

  • Handig dat in winkel afgehaald kan worden. Tevens snelle verzending. Gemak 8
  • Duidelijke communicatie Service 9
  • Ruime hoeveelheid electronicaproducten Assortiment 9
  • Vooral voor aanbiedingen. Anders is prijs gelijk aan andere ketens Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Niels352
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-11-2014

Jurgen v. B

Levering van mijn S4 ging snel en de betaling gemakkelijk; prima winkel om te bestellen dus!

  • Bestellen gaat eenvoudig en snel Gemak 9
  • Snelle bezorging, je kunt ook 's avonds nog gewoon bestellen en de volgende dag je product in huis hebben. Service 7
  • Veel keus uit allerlei merken en producten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jurgen v. B
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-11-2014

Cel14

Dixons helpt de klant graag en is betrouwbaar

  • Dixons is overzichtelijk Gemak 9
  • Als je een vraag hebt wordt je erg snel geholpen Service 10
  • Zeer groot assortiment, veel keuze Assortiment 8
  • HEt is een redelijk goede site Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Cel14
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-11-2014

dixie1971

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

ik vind het assortiment niet zo heel groot, jammer. De service vind ik goed, want je wordt keurig te woord gestaan, probleem wordt indien mogelijk direct opgelost. Wanneer je denkt dat is niet op te lossen, dan weet de verkoper wel iets.Ook als het product niet bij hun gekocht is. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Belangrijk!!! Je wordt niet van kastje naar de muur gestuurd en je krijgt echt goed advies.

  • Je word gewoon met rust gelaten, je kunt rustig rondkijken en als ze zien dat je hulp nodig hebt, komen ze naar je toe. Gemak 9
  • Ik ben net in de winkel super goed geholpen ook toen ik een vraag over een telefoon had die ik daar niet gekocht had. Service 10
  • vind het niet echt veel aanbod, jammer Assortiment 7
  • Je word heel goed geholpen, beleefd, snel en niet opdringerig.Ik vind dit heel belangrijk. Ook krijg je hulp als je een probleempje heb zoals ik met een telefoon die ik daar niet gekocht had. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dixie1971
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-11-2014

staticx

Aankoop: Fysieke winkel
beverwijk

Dixons is de betere winkel, goede service en meer garantie op appleproducten dan bij apple zelf

  • niets te klagen Gemak 8
  • helemaal goed Service 8
  • erg ruim Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van staticx
Reageer op deze review

Reactie:
RvanElswijk

21-11-2014
zeer slechte zaak wordt niet professioneel behandeld
lacie externe harde schijf gekocht 1 tb zat geen cd in pakket
weten weinig tot niets geld terug gevraagd moet hem nog kopen wel jammer slechte clandisie 4444
Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

piggy

Aankoop: Online

  • De vernieuwde website is duidelijk. Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • Je kan alles makkelijk vinden. Assortiment is groot. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van piggy
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
19-11-2014

arigatou

Aankoop: Online

  • Alles is makkelijk terug te vinden. Gemak 7
  • De bestelling kwam op tijd. Service 8
  • Er zijn genoeg alternatieven voor datgene wat ik wilde bestellen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arigatou
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
19-11-2014

Luuk Hermans

Altijd goede service, ook bij de reeds aangekochte laptop.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Luuk Hermans
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
18-11-2014

Michael Snels

Aankoop: Fysieke winkel
Veldhoven

Erg tevreden over de winkel. Ik ben blij met de lage prijzen die ze vaak hebben tijdens hun acties. Echter kan er op de klantenservice wat verbeterd worden, want zaken zoals retourneren worden soms wellicht met moeite behandeld.

  • Het is eigenlijk gewoon klikken en bestellen. Super makkelijk, maar ook niks bijzonders. Gemak 8
  • Op een gegeven moment kapte mijn speakers met opladen en heeft het me heel wat moeite gekost om een nieuwe te krijgen. Dit had makkelijker gekund. Service 6
  • Er is in ieder geval genoeg te kopen en de prijzen zijn zeker weten tijdens de acties erg concurrerend. Daarom een dikke 8 Assortiment 8
  • Groot genoeg assortiment, goede prijzen, maar de klantenservice is toch een beetje zwakjes. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Michael Snels
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-11-2014

namex

Assortiment is redelijk groot. Wel mis ik bijv. wat rekenmachines.
Service is goed. Gemak is prima.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van namex
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

vengeance

Super handige en overzichtelijke website. Altijd goede aanbiedingen !

  • Handige website, prima overzicht. Gebruiksvriendelijk Gemak 9
  •   Service
  • Alle benodigdheden op 1 website, ideaal Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vengeance
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

kekkied

Aankoop: Online

Mijn bestelling op zondag gedaan en maandag al bezorgd. Het product was echt en was zeer goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kekkied
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-11-2014

Steven v. Asselt

Aankoop: Online

Dixons is een prima website welke zijn afspraken nakomt. Het assortiment is ruim genoeg, en populaire producten zijn dan ook voor een goede prijs te vinden.

Verzending en betaling ging goed, een tevreden klant!

  • de website oogt overzichtelijk, en is duidelijk ingedeeld in categorieën. Het werkt gemakkelijk, geen klachten over. Gemak 8
  • Product werd snel geleverd, was netjes verpakt. Het spel was helemaal in orde, niks te klagen over de service. Service 9
  • Het spel wat ik zocht was gewoon te koop op de website van Dixons. Andere populaire spellen zijn ook gewoon op de site te vinden! Assortiment 8
  • Prima webwinkel welke zijn afspraken nakomt. Soms best scherpe aanbiedingen. Geen nare ervaringen gehad, gewoon goede webwinkel! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Steven v. Asselt
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
16-11-2014

Wasi1989

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Botte personeel . Service 6
  • Ze hebben niet altijd wat je zoekt Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wasi1989
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-11-2014

Henk19891

  • Duidelijke site. erg handig dat er te zien is hoeveel er nog op voorraad is in de winkels. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Dixons heeft vaak leuke aanbiedingen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Henk19891
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
16-11-2014

Prive123456

Fijne winkel, over het algemeen personeel wat voor je klaar (kan) staan, zelf bediening en semi-zeldbediening is van toepassingen en dit geeft de winkel zeker een goede uitstraling

  • Winkel is erg goed ingedeeld en overzichterlijk Gemak 7
  • Tot op heden nooit problemen met de Dixons gehad, positief gezien dus! Service 8
  • Varieert erg, het is natuurlijk geen Grote winkel keten, maar over het algemeen kun je er veel kopen voor je Computer/game dingen Assortiment 7
  • aangezien ik vaker gebruik maak van de webshop dan van de fysieke winkel (doordat er in mijn omgeving geen Dixoms is) licht dit moeilijk om aan te raden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Prive123456
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.