Samsung SMT-H3102

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung SMT-H3102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Sleentje 07-09-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung SMT-H3102

Algemene score

5,0
Ongeveer 13 maanden in bezit geweest van het apparaat. Na denk ik 7 maanden begon het apparaat al kuren te vertonen. Langzame opstart. Zomaar uitvallen. Geen interactieve televisie. Maar, ik kreeg het apparaat wel altijd weer aan de praat. Totdat opeens beelden vast bleven staan op het scherm. Er moest gereboot worden. Zelfs elke dag een paar keer!! Na een week hield het apparaat ermee op. ZIGGO wilde me niet helpen omdat ik net over de garantie heen zat en ik zou een nieuw apparaat zelf moeten gaan bekostigen! Belachelijk. Apparaat dus zeer kwetsbaar en het heeft mij niet lang kunnen bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

AvK10 22-08-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung SMT-H3102

Algemene score

3,0
Ik sluit mij volledig aan bij het review hiervoor. Ik vind het een rot apparaat. Ziggo erkende het mankement niet, toen ik er in april 2009 melding van maakte. Vorig jaar was er ineens het verhaal van de bug. Ik heb geen ander apparaat gekregen: het was mijn probleem en niet die van Ziggo. Ziggo reageert niet eens op klachtbrieven en als ik bel, krijg ik de opmerking dat ik met Samsung moet bellen. Of misschien kijken met een software update of het dan niet meer gebeurt. NOT.

Ik hoef in ieder geval geen spullen meer van Samsung. Vertrouw het gewoon niet. Ik heb een cai kaartje gekocht en het apparaat weggezet. Kreeg wel een brief van Ziggo daarna, dat ze hadden geconstateerd, dat ik geen gebruik maakte interactieve tv en dat ik het apparaat beter moest aansluiten. Ik vraag mij af of ze wettelijk bezien dat mogen monitoren. In ieder geval had ik een hd-recorder en een ultra-book willen kopen, maar niet meer van Samsung. En zolang ik bij Ziggo zit ook niet. Dan maar geen interactieve diensten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Partnumber
SMT-H3102D/XEN, SMTH3102
Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
December 2009
Releasedatum
April 2011
Afmetingen (H x B x D)
5,3 x 31 x 23 cm
EAN
8717496241818
Kleuren
zwart