Samsung DCB-H380

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DCB-H380 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Lindy 17-12-2010
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Samsung DCB-H380

Algemene score

8,0
Ik heb deze decoder van MP van iemand overgenomen.
Beeldkwaliteit in HD (Ned 1,2,3) is prima.(Ziggo).
Ik heb de indruk dat de andere zenders ook beter in beeldkwaliteit zijn toegenomen. Zo goed zelfs, dat ik toch geen HD abonnement neem ! (meerwaarde is te weinig bij Ziggo).
Minpuntje is alleen, dat het beeldformaat zich niet automatisch aanpast met de uitzending, maar dat kan ook mijn fout zijn en dat je niet kan zien of de decoder, permanent uit of aan is. Je ziet alleen een blauw ledje branden, als hij op standby staat.
Verder dik tevreden met dit kastje op mijn Samsung LE40B651.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

caspar01 03-05-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Samsung DCB-H380

Algemene score

7,0
Ik heb thuis ook nog de stijlvol uitziende Samsung DCB-H360R in gebruik, deze was gezien het sporadische gebruik, nl. nog niet 1 keer per week en verder power off (ook niet standby dus) binnen 1 jr kapot wat even 75 euri aan kosten met zich meebracht.
Dit model lijkt qua beeld niet onder te doen voor de 360 R, helaas weer dezelfde afstandsbediening, gemaakt voor mensen die van hard drukken op de knoppen houden LOL.Enfin die ellendige rubberen knoppen, we komen er niet meer vanaf schijnt het.
Doe mij maar een ab à la Philips Matchline jaren 90, vingerlicht bedienbaar, aluminium kast,plat,en erg precies, hierbij druk je òf 1 keer teveel of weer niet wat herhaalde ergeris oplevert bij directe zenderkeuze met 3 digits.
Gelukkig niet zo'n wanhoop als bij het instapmodel 940 1 R, hierbij is de kans in 1 keer het goede zendernummer te kiezen gelijk aan een hoofdprijs winnen in de staatsloterij LOL.
Qua uiterlijk mooi compact, wanneer het apparaat standby staat, of op de diepe standby, ik zou het niet weten, alleen bij power on een blauw ledje. En daarmee is alle leuks dan ook direct besproken, geen mooi blauw oplichtend HD symbool bij HD ontvangst hetgeen ik aan de voorganger erg waardeerde, geen verder display, maar ok, de 360 kostte mij destijds 275 euro en deze 135 dus er moet ergens op bezuinigd worden. Digitaal geluid via de optical out klinkt prima overigens.
Ik hoop dat dit model een stuk duurzamer is dan zijn voorganger, maar misschien had ik pech?? I hope so!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Specificaties

Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
July 2009
EAN
8808993076116
Kleuren
zwart
Type
kabel (DVB-C)
EPG
Ja
Aantal tuners
1