Sandmark
20-01-2009
Aangeschaft vlak voor kerst en zeer tevreden. Installatie is buitengewoon gemakkelijk, evenals de bediening. Instellen van op te nemen programma's gaat gemakkelijk met de elektronische programmagids. Nadeel bij dat laatste is wel dat de gidsinformatie maar een dag vooruit beschikbaar is en je dus niet een op te nemen programma over een week in kunt stellen, maar dat ligt niet aan het apparaat. Ook vervelend is dat de zenders de begin- en eindsignalen soms niet goed versturen, waardoor soms het eind van een programma niet blijkt te zijn opgenomen. Maar ook dat ligt dus niet aan het apparaat.
Wat ik wel een probleem van het apparaat vind is dat het lastig is om een opgenomen programma over te zetten op pc. Met het bijgeleverde programma e-linker lukt het sowieso niet. Heb hierover een vraag gesteld bij Humax en kreeg als reactie dat het apparaat daar eigenlijk niet voor bedoeld is en dat ik maar op internet een programma moet zoeken wat misschien wel werkt. Jammer, want ik had het apparaat juist vlak voor kerst gekocht om de vele films die in die periode worden uitgezonden op te kunnen nemen en op dvd te branden.
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit