Review: Humax iHDR-5050c van marcel-utrecht
- Plaats een vraag
- Plaats een review
marcel-utrecht
26-07-2011
ongeveer een jaar in bezit en kan nu dus een aantal dingen melden
nadelen: apparaat reageert vrij traag op afstandbediening
Ook moet je de afstandbediening heel precies mikken op het apparaat ,anders werkt deze niet.
opstarten gaat niet echt snel
af en toe slaat het apparaat vast en geeft dan een groen scherm op de tv wat alleen weer weg gaat als je het apparaat geheel aan en uit zet voor minstens 30 sec.
Ook heb ik al een aantal keer gehad dat ik bv keek naar ned1 maar het geluid van veronica hoorde.Dit bleek dan voor alle andere netten ook te gelden.Ook hier was aan-uit zetten de oplossing.
Een live uitzending halverwege besluiten alsnog (in zijn geheel) op te nemen wat sommigen hier beweren te hebben gedaan heb ik nog niet ontdekt hoe dat zou moeten.
Voordelen: makkelijk opnemen met 1 knop of via de TV gids.
Perfect beeld
2 programma's tegelijk opnemen en een 3e kijken,maar dit kan helaas niet naar alle netten maar is beperkt tot een paar netten,waar dit precies mee te maken heeft ben ik nog niet achter
Een tip zou ik de mensen willen geven om de HD een keer opnieuw te formatteren en dan gelijk de hd-ruimte die gereserveerd is voor foto's te minimaliseren,dan hou je wat meer opnametijd over.
ondanks de nukken toch redelijk tevreden ook omdat er weinig alternatieven waren voor dit apparaat.
Maar zodra er een betere komt stap ik over
- Geluidskwaliteit
8 - Beeldkwaliteit