Homecast HD Colorado

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Homecast HD Colorado op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

rico42 30-08-2013
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Homecast HD Colorado

Algemene score

5,0
Mocht u op zoek zijn naar een HD ontvanger, koop deze dan vooral NIET. Ik ben aan mijn tweede ontvanger bezig. Eerste was na 2 dagen al kapot, blokbeeld en steeds zwart beeld. Uiteindelijk een nieuwe gekregen en na enkele dagen....jawel...weer blokken in beeld en wederom om de paar minuten gaat t beeld op zwart. Kortom, waardeloze rommel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Crossley 06-11-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Homecast HD Colorado

Algemene score

6,0
Apparaat loopt steeds vast waarbij je alleen kunt resetten door de stekker uit het stopcontact te halen. Ook geregeld blokvorming in beeld, dan weer tijdje goed, dan weer veel storing in een uitzending. Volgens Ziggo ligt het altijd aan je kabeltjes, maar dan zou de storing altijd plaatsvinden en niet geregeld. Kortom: koop een ander merk, scheelt veel ergernis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Crossley 24-02-2014

Apparaat werd later in de Ziggo winkel gereset. Nu zijn we een jaar verder en geeft de "loop out" een zodanig beeld, dat fatsoenlijk kijken onmogelijk is. En ja, ik gebruik goede kabels en goede aansluitingen. Dus dat staaft mijn eerdere uitspraak: koop een ander merk. Deze gaat in ieder geval de vuilnisbak in.

Reageer

Specificaties

Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
November 2009
Afmetingen (H x B x D)
5,5 x 28 x 23 cm
Kleuren
zwart
Type
kabel (DVB-C)
EPG
Ja
Aantal tuners
1