Review: Sony DSC-HX9V van totallyjoshed
- Plaats een vraag
- Plaats een review
totallyjoshed
22-09-2011
- Ik vind dit echt een prachtige camera!Heb de camera speciaal gekocht om mee te nemen naar concerten en ik moet zeggen de resultaten zin fantastisch! De foto's zijn, zlefs bij weinig licht erg goed, en de filmpjes in de hoogste stand zijn zelfs schitterend op een grote HD tv. Gebruiksgemak is ook goed, je moet er even de tijd voor nemen om de juiste instellingen te vinden, maar de Auto Intelligent stand is erg handig. Vasthouden van de camera is even wennen, niet heel veel ruimte voor je vingers en de flitser komt op een rare plek omhoog waar je ook je vingers houdt. Ik ben dik tevreden in elk geval!
- Kwaliteit foto
Sony DSC-HX9V digitale camera - Kwaliteit foto
Familie Pouw
20-12-2011 -
Hoi Totallyjoshed,
wij hebben nu de HX5 (voorloper) en nemen hem regelmatig mee naar concerten...echter het geluid klapt heel snel dicht of vervormt bij te veel geluid. Heb jij hier met de HX9 ook last van ? Verder zijn wij zeer tevreden met onze Sony, topper !! Groet, Olf
laura984
16-12-2011 - Ik ben momenteel op zoek naar een goede concertcamera om filmpjes mee te maken. Ik vind het erg belangrijk dat het geluid voldoende/goed blijft als er enorme bass is. Hoe is het geluid van de concertfilmpjes met deze camera?
Turbowizard
11-10-2011 -
Ik heb nu ook deze camera gekocht, en ga vrijdag naar een concert. Zo te horen ben jij al meer ervaren met dit toestel. Welke stand adviseer jij voor concerten ?
Gr. Michel
| Vorige review | [ Review 19 van 43 ] | Volgende review |