Review: Sony DSC-HX9V van Nls1

Nls1
03-06-2011
Foto`s zijn van uitstekende kwaliteit.
Ook binnen in een donkere omgeving is het resultaat verbluffend.(in tegenstelling tot mijn olympus)
HD films zijn ook zeer mooi.(geen videocamera meer nodig)
Wanneer je te snel beweegt is het resultaat minder.
(Het zoom motortje hoor je ook iets)
GPS werkt leuk (niet binnen en niet kort na het aanzetten van het toestel).
Burst opname werkt leuk (max 10 foto`s achter elkaar en niet in combinatie met flits).Panorama foto`s maken was nog nooit zo makkelijk en mooi:beweeg je toestel in een door jou te bepalen richting en de camera plakt alles aan mekaar.
Ik vind het niet handig dat ik de camera niet om mijn nek kan hangen (heb hiervoor zelf wat moeten knutselen)positie fliter is ook even wennen.(linksboven).
Gebruiksaanwijzig/helpfuctie bevind zich in het toestel,en geeft stap voor stap (via het lcd scherm) aan wat de mogelijkheden zijn.(geen avonden studeren naar de mogelijkheden en dan constateren dat wanneer je het nodig hebt het niet meer weet)
Gewoon aangeven wat je wilt en het toestel geeft stapsgewijs aan hoe te handelen.
4.5 sterren

• Kwaliteit foto
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 40 van 43 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
9,4
289 winkelreviews
€ 234,00 € 238,50 incl. portokosten Bekijk
8548 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Sony
Deze online winkel is een SONY Europe Retail Partner Online. Dit houdt in dat deze winkel door SONY is geautoriseerd als partner op grond van criteria die er voor zorgen dat u als klant een optimale online winkel ervaring beleeft. Deze winkel biedt u o.a. een hoogwaardige en volledige productpresentatie, een optimale service en een betrouwbare betaalomgeving. Sony ondersteunt deze partner op het gebied van consumentenpromoties, service en garantieafhandeling.
€ 234,00 geen portokosten Bekijk
1208 winkelreviews
€ 234,00 € 240,50 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van DIGITALSTREET
108 winkelreviews
€ 234,00 € 240,95 incl. portokosten Bekijk