Review: Sony DSC-HX9V van Ch019

Ch019
09-08-2011
Na twee Canon Ixussen versleten te hebben in ca 9 jaar,op zoek gegaan naar een ander toetsel.
Zat te twijfelen tussen een Lumix en deze Sony.
De verkoopster van Vazlovsky in Groningen attendeerde mij op de Sony en na een korte demonstratie was ik verkocht,wat een zoomlens en wat een scherpe foto's.
Ben helemaal positief over dit toestel en kan me niet voorstellen dat er op dit moment een betere te vinden is voor dit geld.Filmpjes zijn perfect en het toestel is heel gebruiksvriendelijk. Klein minpuntje is de plek van de flits maar daar is genoeg over geschreven.
Ik heb inmiddels ook al 25euro op mijn rekening zien staan die ik heb ontvangen van Sony.
4.5 sterren

• Kwaliteit foto
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 23 van 43 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
9,4
289 winkelreviews
€ 234,00 € 238,50 incl. portokosten Bekijk
8548 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Sony
Deze online winkel is een SONY Europe Retail Partner Online. Dit houdt in dat deze winkel door SONY is geautoriseerd als partner op grond van criteria die er voor zorgen dat u als klant een optimale online winkel ervaring beleeft. Deze winkel biedt u o.a. een hoogwaardige en volledige productpresentatie, een optimale service en een betrouwbare betaalomgeving. Sony ondersteunt deze partner op het gebied van consumentenpromoties, service en garantieafhandeling.
€ 234,00 geen portokosten Bekijk
1208 winkelreviews
€ 234,00 € 240,50 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van DIGITALSTREET
108 winkelreviews
€ 234,00 € 240,95 incl. portokosten Bekijk