Review: Sony DSC-HX9V van bimhold
- Plaats een vraag
- Plaats een review
bimhold
16-07-2011
Ik heb de camera nu mee op reis en heb de vergelijking gemaakt met de Sony DSC-HX100V die hier een beoordeling heeft van 9.4 Die camera draagt nu onze dochter met zich mee.
Welnu dit model HX9V overtreft de kwaliteit nog eens op een aantal details. De Video is haarscherp van kwaliteit. De menu instellingen zijn makkelijk te begrijpen. De Foto kwaliteit, ik denk niet dat er een compact camera op de markt is die deze Sony overteft. Foto´s zijn gewoon haarscherp in detail en allemaal goed uitbelicht. Na-correctie is nauwelijks tot helemaal niet nodig. Onscherpe foto zijn nog altijd mogelijk met de camera, als er in een keer door gedrukt wordt. Even half indrukken, super snel focussen en het resultaat is er.
Het voordeel is dat even bij snnel een foto nemen het resultaat altijd goed en scherp is. Het model ligt lekker in de hand en voelt het kwalitatief allemaal even goed aan. De Flitser had beter gepositioneerd kunnen worden maar dat is dan ook het enigste wat ik aan deze camera kan opmerken.
Ik heb de prijs van € 379,00 betaald, dat had achteraf goedkoper gekund. Maar ik ben tevreden met de aankoop en denk dat dit de compact camera voor jaren zal zijn.
- Kwaliteit foto
10 - Mogelijkheden