Sony Cyber-shot HX DSC-HX100V zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot HX DSC-HX100V zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

1218 03-08-2014
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

9,0
Nu drie jaar in bezit # keer gevallen 1x keer van mijn fietszadel met lens naar beneden. Modder en regen en sneeuwstormen. Diverse keren gedacht is gaat nu kapot Onwijs veel foto's meegemaakt En iedereen verbaasd zich over de foto's die eruit komen. De opvolgers de 200v/300v/400/v hebben dit niveau volgens mij nooit gehaald. Compleet waar voor je geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul_vd 19-07-2013
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

8,0
Wat Sony heel erg goed begrepen heeft en de andere merken het toch wat af laten weten is het bedieningsgemak. Even ter verduidelijking : ik doe nogal wat aan noorderlichtfotografie. En dan is het in december/januari ver boven de poolcirkel in het donker bij -35C verdomd fijn al je alle belangrijke instellingen kunt doen met 1 knop (het draaiwieltje dus). Mijn laatste reis was er ook een Japans fabrieksteam van 1 van de andere merken (nee, ik ga niet zeggen wie) aan boord met echt giga-apparatuur, maar die stonden de hele nacht wel te kwijlen bij de opnames die ik met dit kleine opdondertje maakte terwijl ze zelf vrijwel geen noorderlicht "te pakken" kregen. Wel een gemis dat er geen afstandsbediening voor te krijgen is, al is dat bij belichtingstijden van om en nabij de 30 seconden ook niet echt onoverkomelijk.
En wat de degelijkheid aangaat, eigenlijk niet over te klagen. De camera krijgt echt vuile nachten te verduren bij idioot lage temperaturen, stormweer en nogal wat vocht en zout in de lucht van de Barentszzee, maar heeft me nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Overige bijzonderheden
Krachtige handmatige functies als van een DSLR
Opties
histogram, lach detectie
Touchscreen
Nee
Lach detectie
Ja
GPS
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma