Panasonic Lumix DMC-TZ18 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DMC-TZ18 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

JacqGr 01-01-2015
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

7,0
Na eerder de TZ3 te hebben gehad, waarmee ik in de automatische stand steeds minder kleurige foto's kreeg en minder scherpe, had ik besloten het alsnog te proberen met de TZ18. Na anderhalf jaar gebruik met volle tevredenheid zit er nu stof binnenin de lens na een vakantie in Patagonie in Argentinie. Ik ben er van overtuigd dat ik in gebruik voorzichtig met het toestel heb gewerkt. Domme pech wellicht maar na 2 toestellen ben ik er even klaar mee en ga ik op zoek naar een ander merk.
Voor mijn partner heb ik overigens dus ook niet meer gezocht onder het Panasonic merk.Inmiddels zijn prachtige foto's gemaakt met een Canon compacttoestel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Maria 09-01-2017

Heb ook stofjes op de foto's , camera wordt daardoor na anderhalf jaar onbruikbaar!
Nooit geen panasonic meer.

Maria 09-01-2017

Hier hetzelfde probleem! Na anderhalfjaar !!!!!
Irritante stofjes op de foto!

vanhetbaci 17-09-2015

Ik ben het helemaal met u eens. Ik heb een Panasonic DMC ZX1 gehad en die kreeg na 2 jaar ook een "stofje" wat er niet uit te blazen was. En nu sinds afgelopen vakantie alle foto's verpest door weer een "stofje" in onze Panasonic DMC-FZ18. Altijd zorgvuldig mee omgegaan, altijd in een bijbehorende tas gedragen :( Stuur maar op zegt Panasonic, maar dan krijg je onderzoek kosten en uiteindelijk zal het wel een leuke rekening worden.
Dus voor ons ook geen Panasonic meer!

Wellicht zijn er meer mensen met een Panasonic die door een "stofje" onbruikbaar zijn geworden?

King Kahila 12-05-2015

Zelfde probleem (en ook veel op internet terug te vinden): lens is aan de binnenzijde vuil. Allemaal vlekken en vegen op de foto 's. Wel een prima toestel maar hooguit voor een paar jaar. Uit de opmerkingen op internet begrijp ik dat schoonmaken niet helpt en Panasonic geen service en garantie geeft. Verlies nemen en ander merk aanschaffen.

Reageer

HW28 02-08-2012
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

7,0
Gewoon een fijne camera met fantastisch heldere zoom. Wij hebben een baby en ze wil niet graag stilzitten, wat het maken van foto's niet eenvoudig maakt. Onze vorige camera Casio EX30 werd ondanks Consumentengids advies, niet goed bevonden en dus verkocht. Binnen en buiten mooie kwaliteit en de menu's zijn eenvoudig en goed te vinden. Blijkbaar past Panasonic gewoon het beste bij ons.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Opties
PictBridge, histogram
Touchscreen
Nee
Lach detectie
Nee
GPS
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja