Olympus FE-5010 roze

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Olympus FE-5010 roze op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,2

Schrijf een review

Mathijs2 26-12-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Olympus FE-5010 roze

Algemene score

5,0
Dit toestel heb ik gekocht via ING rentepunten vanwege de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ik heb er echter behoorlijk spijt van. De kwaliteit van de foto's is ronduit slecht. Ik heb al vele instellingen gebroberd, maar de kleuren blijven matig. Op het scherm van de PC gaat het nog wel, maar bij afdrukken is het ronduit beroerd. E dat voor een gerenommerde naam als Olympus... De volgende keer toch maar weer een ëcht"merk, zoals een Canon.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ronald33 27-09-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Olympus FE-5010 roze

Algemene score

5,0
Vorige Olympustoestellen waren altijd goed met mooie kleurrijke fotos. We hebben een nieuw toestel gekocht, Olympus fe 5010, maar veel problemen.
Toestel gaf geen mooie scherpe fotos en tijdns 1e vakantie, kon hij helemaal niet meer scherpstellen. reparatie duurde 4 weken en binnen twee maanden tijdens de volgende vakantie deed hij het weer niet. Opnieuw voor reparatie weggebracht. Knortom in de 4 maanden dat we het toestel hadden was hij 2 maande weg voor reparatie en hebben we onze vakanties maar deels op foto kunnen vastleggen.
Jammer want we waren kwaliteit gewend van Olympus.

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
roze
Opties
histogram, lach detectie
Lach detectie
Ja
Sluitertijd instelbaar
Nee
Diafragma instelbaar
Nee
Megapixel
12 megapixel
Maximale resolutie
3968 x 2976 pixels