Review: Nikon Coolpix S8000 van ramaker
- Plaats een review
ramaker
11-01-2012
Update:
Nu twee jaar in bezit. Vele duizenden prachtige foto's mee gemaakt. Dus volop tevreden over camera. Maar ben inmiddels wel toe aan een camera die sneller reageert, want met deze camera mis je zo nu en dan wel net het moment dat je juist op de foto wilde vastkleggen. Die fracties van een seconde, die je net nodig hebt om net even sneller te kunnen reageren. Bovendien heeft de camera het zo nu en dan wat last van traagheid bij het opslaan van een foto. Dat terwijl ik het toestel heb ingesteld op 8mp in plaats van 14 megapixels, mijn ervaring is dta op de hoogste stand het toestel toch wel wat traag is.
Op 27-02-2010 schreef ramaker:Echte aanrader. Paar dagen in bezit. Was bedoeld als tweede camera naast Panasonic Lumix FZ18. Gewoon een dunne en kleine camera die je makkelijk in je jas steekt. Moet zeggen dat de eerste foto's die we hebben gemaakt beter zijn dan die van de FZ-18. Zowel binnen als buiten hele mooie foto's. In deze klasse een supercamera. En bovendien reageert camera zeer snel op afdrukknop.
Deze review is door ramaker bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
- Kwaliteit foto
9 - Mogelijkheden