dvdrie
15-04-2011
Ik kom terug op mijn review over deze camera. Toen was ik niet zo tevreden over dit model. Maar inmiddels veel foto's gemaakt en sommige foto's ben ik zeer tevreden over. Ben blij dat ik de camera niet in heb geruild. Ik denk wel dat de camera niet alles goed weergeeft. Weerspiegelingen in water zijn niet mooi en gauw smoeselig en details in lichte onderwerpen vallen gauw weg. Maar voor de rest prima resultaten. Soms is het ook lastig om iets scherp te stellen (maar als je volhoudt lukt het wel) bij macro bv. Macro vind ik wel een van de dingen die er goed uitkomen. Gebruiksgemak is prima. Batterij heb ik geen problemen mee gehad, en gaat vrij lang mee zonder op te laden. Jammer dat ik hier geen afbeeldingen kan laten zien, maar nu in de lente krijg ik soms prachtige resultaten met bloemen (ook de kleuren zijn erg mooi).
Een erg leuke camera waaraan je misschien even moet wennen, maar waar je best wel mooie foto's mee kunt maken. Bij macro moet je wel eerst uitzoomen, anders lukt het niet om heel dichtbij foto's scherp te krijgen.
- Kwaliteit foto
- Mogelijkheden