Review: Nikon Coolpix S8000 van JP_72

JP_72
07-11-2011
Ook ik hebnet als meeerdere andere gebruikers geen scherpe foto's meer. In tegenstelling tot wat ik andere hier zie schrijven is bij mij een garantietermijn van 2 jaar van toepassing. Het toestel is nu voor de 3de keer in reparatie. Er gaat voor de tweede keer een nieuwe lensunit in dus blijkbaar zijn die bijzonder slecht van kwaliteit.
Verklaring voor mijn lage score op degelijkheid en kwaliteit foto's is hierboven wel gegeven. Alle mogelijkheden zijn onbruikbaar gezien de onscherpe foto's en de positie van de flitser is echt niet handig.
Hiervoor jaren een camera van onbekender merk gehad en ik dacht laten we eens een echte Nikon nemen. Voor mij eens en nooit meer....
1 sterren

• Degelijkheid
Reactie:
dvdrie
08-11-2011
Heb ook al een tijdje moeite met nemen van scherpe foto's. Vaker onscherp dan voorheen. Al was dat toen ik hem net had wel redelijk goed. Bij mij ook in reparatie geweest (camera was gevallen), maar echt ondanks dat de camera weer werkt is ie niet meer de 'oude' en is vrij traag met scherpstellen en zoomen (bij uitterste zoomstand trilt de lens enorm, gekomen na het vallen). Camera heb ik nog geen jaar, maar is eigenlijk al weer aan vervanging toe.
Vorige review [ Review 2 van 23 ] Volgende review
Nikon Coolpix S8000
Print deze pagina