Review: Fujifilm FinePix HS10 van fotoliefhebbermax

fotoliefhebbermax
12-06-2010
Beste mensen ik heb dit toestel nu ongeveer anderhalve maand en ik zal eerlijk zijn.

De camera valt qua zoom echt super mee. Het is een fijn toestel om op grote afstanden te fotograveren. Daarnaast vind ik het zomen goed gaan, maar ik kan begrijpen dat mensen dit stroef vinden gaan zoals bij eerdere revieuws is aangegeven.
Ik heb er pas last van als ik aan het filmen bent, ook al heb ik hiervoor de camera uiteraard niet gekocht.

HD kwaliteit is echt top! dit was dus een punt waarvan ik van te voren dacht dat dit niet goed zou zijn. Maar dit is echt perfect. filmen kan ik hoogwaardige kwaliteit.

Deze camera moet je vooral kopen als je de zoom intressant vindt en voor de rest niet te veel bezig wil zijn met diafragma enz. want de diafragma is droevig en waardeloos. een normaal persoon om 5 meter afstand waarbij de bomen op de achtergrond staan te laten vervagen is niet mogelijk. Dit is echt waardeloos.

stroom verbruik is prima.

panorama is waardeloos. niet de functie opzich maar wel omdat deze foto's maximaal 2 megapixel zijn.

De automatische standen zoals portret, landschap ben ik tevreden over.

het instellen van iso gaat prima.

nog een nadeel is de lichtsterkte binnen. er treed snel ruis om bij gebrek aan licht.

De snelheid van data opslaan zoals bij foto's in RAW gaat ermee door, maar kan stukke beter.

tja wat moet ik er verder van zeggen.

Ik ben er echt blij mee. Maar je moet er gewoon foto's mee maken en maar niet teveel richten op de bijzondere funties.

Foto's in automatische stand zijn echt haar scherp dus daar wil ik niet aan toornen. Het eenvoudig fotograveren gaat echt top. van goede kwaliteit, maar als je wat meer wilt.
Dan raad ik je deze camera af!

bij deze.

uitleg over mijn cijfers.
kwaliteit foto 8 omdat de kwaliteit echt goed is.

mogelijkheden zijn er genoeg, maar de prestaties vallen dan weer tegen.

gebruiksgemak. dit ding is echt makkelijk!

Het is een leuk ding om te zien. Het lijkt op een krachtpatser, maar dan ook alleen als je het over de zoom hebt.

Degelijkheid! prima. een 7
3.5 sterren

• Kwaliteit foto
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 18 van 24 ] Volgende review
Fujifilm FinePix HS10
Print deze pagina