Canon PowerShot SX220 HS grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot SX220 HS grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Anoniem 07-02-2013
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

9,0
Het is een geweldige camera, maarrr bij mij ging de ontspanner snel kapot. Wil een foto maken en dan druk ik op de knop, helemaal niks dus, soms begint hij vanzelf foto's te maken. Waarschijnlijk blijft het inwendige knopje hangen.
Ook bij schemerig licht maakt hij geen goeie foto's en kan deze niet goed scherp stellen, maar dat hebben veel camera's.
Voor de rest zou ik hem wel aanschaffen, want hij maakt zeer mooie scherpe foto's ook van verre afstand, superding buiten dat hij het bij mij begaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Canonliefhebber 12-06-2012
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

8,0
Geweldige camera. Gekocht na slechte ervaringen met Nikon coolpix S3100. Door eerdere ervaringen met Canon toch weer voor dit merk gekozen. Maakt zeer scherpe foto's.
Ook kleuren zijn mooi. Camera is makkelijk te bedienen als je eenmaal weet hoe alles werkt. Zitten verschillende scènes in, maar kan ook handmatig ingesteld worden. Dit kan onder bepaalde omstandigheden een plus zijn. Degelijkheid kan ik nog niet beoordelen aangezien ik hem daarvoor te kort hebt. Mijn inziens een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Inflatable 21-06-2012

Ik neem aan dat het verschil in prijs een belangrijke factor was/is om voor de SX220 HS te gaan ipv de nieuwere SX240 HS.. De SX220 kan je op dit moment voor 169 euro kopen, de SX240 kost 239 euro, dat is een behoorlijk groot verschil..

murata 13-06-2012

waarom voor deze gekozen en niet voor de nieuwere model SX240?

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
grijs
Opties
PictBridge, histogram, lach detectie
Touchscreen
Nee
Lach detectie
Ja
GPS
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja